הנה זה בא שיקופית של SG1 -AXN

ZAKONEIL

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif הנה זה בא שיקופית של SG1 -AXN

עכשיו זה רשמי יאלללללההה לחגוג מי שהפסיד אי אלו פרקים או שמתגעגע לראות שוב ושוב

aשרון

New member
מהההההההההההההה

מה ? , למה? , למה דווקא בכבלים יש לי לוויון, אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףף,,, שנים שלא צפיתי בעונות הראשונות ועכשיו זה דווקא נופל על axn , חשבתי לתומי ששליטי ערוץ 1 יחזיקו לעד בסדרה שלנו כאילו הייתה בת ערובה בסרט של ברוס וויליס, אבל באמת ביאסתם אותי כשזה נופל דווקא בכבלים... אאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה , לעזאזל עם העולם , כלו כל הקצים והקיייצים , זהו החלטתי היא סופית אני עומד לפתוח בתכנית גרעין משלי ואף אחד לא יעצור בעדי עכשיו חה , חה , חהה , חהההה , חהההההה , חהההההההההההההההההההההההההה(כאילו פארודיה על ג'יימס בונד פיפל), בכל מקרה , עדיין יש את איש משפחה ובטי ואת העונה החדשה של אטלנטיס והסרטים שבדרך נו טוב אני לא אפתח בתכנית גרעין, אבל אולי אצטרף למכירות של גרעיני עפולה עושים שם גרענים טובים , וגם פלאפל טוב(פלאפל גולני ) . טוב ביי בינתיים
.............

סלמאק

New member
לדעתי לעבור לכבלים

זה פרוצדורה הרבה יותר זולה ומהירה מלפתוח תוכנית גרעין... אבל סבבה, כל אחד והפתרונות שלו.
אגב, עכשיו ברצינות: יש כאן מישהו שיש לו כבלים דיגיטליים ואמצעי הקלטה (אני מתכוון לכל אמצעי הקלטה דיגיטלי: DVD מקליט, כרטיס TV עם תוכנה מתאימה, מכשירים ומחשבים ניידים למיניהם וכו') ומוכן לקחת על עצמו לעקוב אחר כל הפרקים ולהקליט אותם? אנשים, תבינו, זו הזדמנות של פעם בחיים! חייבים למצוא מישהו שמוכן לעשות RIP לכל הפרקים האלה, חובה!

nzkiwi

New member
עדיף מישהו שיש לו PVR

שכן, זה נכלל בקטגוריה שלך של "כל אמצעי הקלטה דיגיטלי"...

dvirsasson

New member
המ

אם יש לי יציאה אופטית וקוקסיאלית בלוח של המחשב, אפשרי גם לעשות לזה INPUT או רק OUTPUT? חשבתי על לקחת את הממיר מהסלון ולהדביק למחשב XD

אניאניאני!!!!

אנחנו מקליטים את סטארגייט כבר כמה שנים גם על וידאו וגם על DVD, אבל לצערי פה ושם פספסנו תוכניות (כי ה- DVD התקלקל, כי היתה הפסקת חשמל). אנחנו בהחלט מתכוונים לעשות הקלטה של הכל לתוך ה- DVD המקליט. בכל אופן לאור בעיות העבר הייתי שמחה ליצור קשר עם עוד מישהו שמתכוון לעשות זאת לשם גיבוי אם משהו יקרה.

למעלה