קאדה
לבצק 1ק"ג קמח כף מלח+כף סוכר +כף שמרים יבשים 2.5 כוסות מיים פושרים רבע כוס שמן לערבב במיקסר כל היבשים עם וו לישה במהירות הנמוכה ביותר להוסיף 2 כוסות מיים להמשיך עם הערבוב עד ספיגת הנוזלים להוסיף את השמן וחצי הכוס הנותר של המיים ללוש כ-6-7 דקות מנוחה כשעה -שעתיים ליצור כ-20 כדורים מנוחה נוספת כ-20 דקות למילוי 1 ק"ג גבינה 5% או 9% כפית מלח שלושה רבעים כוס קמח לערבב עם מטרפה את שלושת המרכיבים ! הכנת הכאדי לרדד במערוך כל כדור לגודל פיתה רגילה למלות בתערובת הגבינה כ-2-3 כפות לקפל ליצבוט וליצור דמוי חצי ירח ! יש 2 אפשרויות טיגון או אפייה בטיגון מעט מאוד שמן במחבת אש נמוכה ביותר לטגן טוב מיכל הצדדים באפייה לימרוח מיים לפזר שומשום תנור 190 מעלות כ-15 דקות צבע צהוב שחום בתיאבון קאדי דיד אריה !