תקופה

../images/Emo140.gifתקופה../images/Emo140.gif

אהלן מתוקה . שאלתי את הרונים מה עלי לשנות כדי שתעבור עלי תקופת התמרה יותר קלה נ.ב. מדי פעם לפעם אני נמצאת קיימת, בלי התוכחנות אין סופית על מה זה ו מדי פעם יוצא בכי שצריך ובזמן האחרון המון . הרונים שיצאו לי הם : 1. אהוואז אהבתי מאוד. 2. לאגוז - לא אהבתי. 3.פהו - הרון הזה מלווה אותי ברוב הפתיחות רונים שלי יש לזה הקשר? 4. האגאלאז . אוהבת מלא אני יבוא לביקור אצלכם שבוע הבא ביום שישי בעזרת השם :)

ו האם בקרוב תעשי שוב מפגש נחמד ?

ומרתק כמו אז ? בנושא הרונים ? ואם את מקיימת בנושאים אחרים אשמח להיות שם

לא מתוכנן לי...

אבל אני מבטיחה לקחת את זה בחשבון... תודה לאל, אני עסוקה מאוד בעבודה בזמן האחרון...

אז ככה...

אני מבינה מהקריאה שלך, שאם עד עכשיו דיברנו על עבודה עצמית, הולך וקרב הזמן לחלוק את הדרך, למצוא זוגיות. את מרגישה דחיה מלאגוז, בגלל העומס הרגשי שאת נמצאת בו כרגע, וכנראה למרות דברי הקבלה שלך, היית מעדיפה שלא להיות בתוך העומס הזה. את מרגישה באיזה שהוא מקום עמוק וראשוני חשש מהתהליך הזה, או מזה שהוא, או חלקים ממנו, לא ייגמרו אף פעם... פהו מלווה אותך, בגלל שפהו מדבר על הדואליות, בין הרוח לחומר, מזכיר לנו שהדרך הכי טובה לרוח, היא הדרך שכבר מיושבת מבחינה חומרית - מה שאינו המצב אצלך, ככה שיש מצב, שהרונים כל הזמן מזכירים לך ברמת העקיפין, שיש פה בעיה עם תחילת הדרך, עם החומר, עם הגוף שלך, עם האחריות שיש לך כלפי החומר והפיסיות בחייך... מה את אומרת?

תראי

אני בתקופה האחרונה התחלתי לקחת אחריות על הגף שלי , ועל מה שאני מכניסה אליו . רק דבר אחד לא ברור מהתשובה הנ"ל, " שיש פה בעיה בתחילת הדרך עם החומר "? איך עלי לתקן זאת או אחרת איך להבין זאת ? תחילת הדרך אולי קשורה לגלגולים קודמים או מה ?

לא חשבתי על זה...

התכוונתי בתחילת הדרך, שיש בעיה עם היסוד שעליו מונחת הרוחניות שלך. החומר שלך. הרכוש שיש לך, היכולת שלך להסתדר בעולם הגשמי, ועוד ועוד נקודות שיכולות להאיר לך את המקומות שאולי יש לך שיעור בהם...

אממ

קראתי שוב וקצת יותר הבנתי את הכוונה שלך ..... לגבי העולם הגשמי שבו כביכול קיים היסוד ? אני התחלתי לאזן אותו יותר את העולם הגשמי לזאת הכוונה ?

חומר ורוח - יין ויאנג.

במסורת העולם החומרי - אחד עדיף על השני. ברור. אולם, על פי השקפת הרוח - אין יותר טוב ופחות טוב. כולנו חלקים של השלם... בגלגול הזה חלק ניכר מהקיום שלך הוא חומרי. יש לחבוק את החומרי שלך, לקחת עליו אחריות, לכבד אותו ככלי שמשמש אותך ואינך יכול בלעדיו. זה לא רע להיות קמצן יותר מאשר זה רע להיות "מעופף". צריך מידות טובות משניהם, ובשום אופן לא אחד על חשבון השני, כמו שאוכל לא בא על חשבון שתיה ולהיפך...

למעלה