תודה...

ליסחן

New member
../images/Emo140.gifתודה...

לכל מי שהגיע אתמול לפגישת המזכירות! תודה במיוחד ל... עדי שכתבה את הפרוטוקול! אביטל שהכינה את המעמד! יואב שהצטרף אלינו בטוב ליבו! שתי הר-חלוצניקיות נאמנות שתרמו לנו מזמנן! יוני שיזם פרוייקט גמ"ח ראוי לשבח ושהביא לי בראוניז אלוהיים! שרון שהסיעה אותנו הלוך-חזור למרות שהיתה חולה! רינת שהסיעה אותנו הביתה! אנה שחייכה במשך כל הישיבה! עמרי ששכח להביא דף קשר! (סתם.. בצחוק!) אריאל שהאיר את עיני עם טריויות מרתקות! בנג'י ששיעשע אותי בזמן שקפאו כפות ידי- וחנן שהקסים אותי עם שיריו ברקע! שרה, יערה, מיטל ותניא שחלקו אתי סרט נהדר! שני שכתבה את הפעולה הכי יפה מקסימה נהדרת מדהימה מרהיבה שעברתי בהמון זמן! חניכי החמודים שמסבים לי אושר! ואחרון חביב... האיש הנחמד ב"בייגל בייט" שמכר לי בייגל חיטה מלאה עם שמנת עם עגבניות מיובשות עם גבינת חלומי, ואז שם את זה בטוסט...! כל מי שלא כתבתי את שמו אבל הוא חלק מחיי! בקיצור - תודה לכולם! אתם מעלים לי חיוך על הפנים!

הצתה מאוחרת

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לליסחן (רבה, כמו בראשית רבה, יש גם ליסחן רבה) על כל היופי והחן (כן כן) והאהבה והשמחה והחדווה והנהדרות והשירות (והשירותים, אין נייר!) והמגניבות והנכות (אכן כך, "ליסה ליסה מתפרקת!!!") וההתפרקות ("ליסה ליסה מתפרקת!!!") והחם (למרות שקר, ולליסחן אין מעיל ראוי לגשם, שלג וכלל מזגי אוויר חורפיים, וגם כי במכנסיה יש חור בברך, ליד הכיס!) והנחמדות והנדיבות (אפילו אם כספה יועד לקניית מכנס טוב מזה עם החור, לא רלוונטי שהיא לא מצאה מכנס, היא קנתה אוכל, שתייה וחם לבחורה אחת שבאה עימה למסע הקניות שלה) וטוב הלב והתקווה (לא סתם "כל עוד בלבב", זוהי התקווה שיש אנשים מקסימים ונהדרים בעולם, תודה רבה רבה!) ועל החיוך!!!!! החיוך... והצחוק!!!!! הצחוק... תודה. המון אהבה, דורותי פולברמכר. ("שום דבר גדול לא הושג ללא התלהבות", אבל מה קורה אם יש התלהבות אך הדבר הגדול לא מושג? אין דבר, יהיה טוב בסוף ואם לא, אז זה לא הסוף! הנה נפתלי, נפתלי הדג! ויהא שבוע חדש זה, טוב מקודמו...)

ליסחן

New member
דורותי אהובתי../images/Emo9.gif

דורותי אהובתי את מעלה חיוך על פניי עם כל מחשבה עלייך! את ממש נכס (nehess ולא nahs) ועולמנו זקוק לעוד אנשים כמוך. אני אוהבת אותך. ולא בגלל שאני אוהבת אותי. פשוט בגלל.

למעלה