תודה

שנטו

New member
../images/Emo140.gifתודה../images/Emo140.gif

לנרקיס על הרעיון, לאורי על המינגול והמקום, להמון חברים טובים על החברה, לכולם נאמר תודה. שבוע טוב ממני ומהילדים שחזרו מרוצים ומקווה שגם עיפים.

../images/Emo24.gif מצטרפת לתודה ../images/Emo140.gif

וגם הכנסתי את עצמי לאין כניסה עם הגור הבודד מן הסתם הילדה הגדולה שלי התאהבה בה ועכשו יש מלחמה מי יקח את הגורה השכנה או אנחנו

יערית

New member
הגורה אצלינו ישנה../images/Emo9.gif

אחרי שהספיקה להקיא,אחרי שהכירה את המידשאות בצ'כונה, אחרי שהכריה את הבית וכבר השתינה לנו על הפרקט בחדר, אחרי שכל החברים של הבן הגיעו להכיר אותה, החלטנו פה אחד{למרות אין ספור ההזהרות} לבנה נשארת איתנו! תודה לאביב 36 על הגורה שאימצנו דרכה{שבוע ניסיון אמרתי:)} תודה למארגנת נרקיס-אין ספק שכל הילדים יצאו משם מאושרים

shemesh22

New member
../images/Emo51.gif לנרקיס

אמנם חזרתי הביתה עם יותר צעצועים ממה שהבאתי, נהננו היה נעים

ח ב ר מ ן

New member
היה חבל"ז הילדות נהנו אני נהנתי ,

ותודה לנרקיס על הרעיון. תודה ללירז על המנל המדליק. תודה לענת קושית על הפרגיות המדליקות. תודה לניר ואופיר מכל הילדים על המשחקים. ובקיצור תודה לכולם . אורי החברמן

חשבתי תגיד

תודה ללירז המדליקה
צוחקת כמובן, תודה לנרקיס, לענתו'ש על השיפוד, תודה לאורי על המינגול ועל הכיסא, תודה לכל החברים על יום רגוע, שלו ומלטף. אבל היה חסר לי משהו... הקטנים שלי כמובן
תודה, חבר'ה...נהניתי

קושית

New member
ניר רוצה לחזור לפארק עכשיו ומייד../images/Emo70.gif

נהנה מאוד הסוחר שהיה פושט רגל בקצב שהוא סחר שם בדברים. רוצה לחזור לפארק כי: שתי קלטות שקיבל בתמורה לא עובדות
מה שהכי הרג אותי שהוא אמר: "אפילו לא קיבלנו פתק החלפה"
מה שכן יש חזרנו עם כל הגוגואים שאכלו כל חברי הפורום, מהם הוא ממש מרוצה, מרגיש שעשה עם הגוגואים את עיסקת חייו.

ח ב ר מ ן

New member
פתק החלפה יענו זיכוי חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהוא נגמר לי הצחוק

magic40

New member
../images/Emo41.gifלחברמן אורי -תודה!../images/Emo41.gif

אילולא תפס מקום הינו יושבים בתוך האגם אין כמוך ולא יעזור לאף אחד שום דבר אתה האיש
נרקיס

ע פ ר ל ה

New member
איך פיקששתי אתכם היום?!../images/Emo67.gif

התעוררתי מאוחר מאוד אחריי שלא הצלחתי לעצום עיין במשך כל הלילה(התקפת אפצ'ים טורדנית)אלרגיה בילתי נסבלת בעונות מעבר(ונגמר לי האנטי היסטמין
)כך שרק לפנות בוקר הצלחתי להירדם, ופספסתי את הטרמפ שלי. שמחה שנהניתם כולכם,ואני תמיד מתעודדת ואומרת ש...יהיו עוד הזדמנויות.

miri362

New member
וגם הברה תודה מהקריות

נהניתי מאד למרות שלא היתערבבתי הרבה הבנות נהנו גם כן מאד נחמד להכיר אנשים חדשים ולצאת אל מחוץ לגבולות חיפה המקום נהדר פשוט מדהים אז חוץ מתודה נהנינו אין לי יוד מה להוסיף.

קושית

New member
תודה על יום נעים, היה אחלה../images/Emo140.gif

נרקיס, רעיון מקסים. הילדים נהנו. אני נהנתי. אף בשר מהמשובחים ביותר לא היה מצליח בלי האהבה שאורי נותן למינגול. תודה אורי. חשבתי לחזור הביתה בלי כלום, חזרתי עם ג'נק אחר. מחר הכל לחט"צ. תודה

Rinattt

New member
גם אני...

מצטרפת לתודות, היה נחמד לשבת בחברת כולם...

למעלה