אחרי שהספיקה להקיא,אחרי שהכירה את המידשאות בצ'כונה, אחרי שהכריה את הבית וכבר השתינה לנו על הפרקט בחדר, אחרי שכל החברים של הבן הגיעו להכיר אותה, החלטנו פה אחד{למרות אין ספור ההזהרות} לבנה נשארת איתנו! תודה לאביב 36 על הגורה שאימצנו דרכה{שבוע ניסיון אמרתי} תודה למארגנת נרקיס-אין ספק שכל הילדים יצאו משם מאושרים
ותודה לנרקיס על הרעיון. תודה ללירז על המנל המדליק. תודה לענת קושית על הפרגיות המדליקות. תודה לניר ואופיר מכל הילדים על המשחקים. ובקיצור תודה לכולם . אורי החברמן
צוחקת כמובן, תודה לנרקיס, לענתו'ש על השיפוד, תודה לאורי על המינגול ועל הכיסא, תודה לכל החברים על יום רגוע, שלו ומלטף. אבל היה חסר לי משהו... הקטנים שלי כמובן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהוא נגמר לי הצחוק
נהניתי מאד למרות שלא היתערבבתי הרבה הבנות נהנו גם כן מאד נחמד להכיר אנשים חדשים ולצאת אל מחוץ לגבולות חיפה המקום נהדר פשוט מדהים אז חוץ מתודה נהנינו אין לי יוד מה להוסיף.
נרקיס, רעיון מקסים. הילדים נהנו. אני נהנתי. אף בשר מהמשובחים ביותר לא היה מצליח בלי האהבה שאורי נותן למינגול. תודה אורי. חשבתי לחזור הביתה בלי כלום, חזרתי עם ג'נק אחר. מחר הכל לחט"צ. תודה