שרשור גדנ"עי....

hiloosholetet

New member
../images/Emo140.gifשרשור גדנ"עי....

מי כאן התנסה בצעדי שמאל ימין שמאל וזימר הקשב למפקדת? בשרשור זה אתם מוזמנים לשתף בחוויות מהגדנ"ע- מהמטווחים, מפקדים, מטבח וכן, אפילו מהשירותים (מריח טוב אהה?
אנחנו נצא עוד עוד איזה 3 ימים לשדה בוקר, כך שאשמח לשמוע חוויות משם מי שהיה. גם מי שעתיד לצאת לגדנ"ע מוזמן לכתוב פה :)

tttttttttt1

New member
פשוט חוייה....כיף של דבר!!

הייתי בגדנע..נהניתי מאוד...בהתחלה חשבתי שיהיה קשה בגלל קושי בריאותי קל אבל היה בסדר גמור..באמת חוייה!!! ניקוי מטבח היה ממממש ארוך, אבל קיבלנו שעת ט"ש ארוכה יותר, מה שאומר - מקלחת פנויה!!
מטווח היה מממש כיף! זאת באמת חוויה, שווה ללכת שם.... שיהיה בכיף..

tttttttttt1

New member
לא..אבל זה אמור להיות אותו דבר...

לי היה ממש כיף שם..וגם לחברים....זה לא אמור להיות שונה אצלכם

The Shoe

New member
גדנ"ע ../images/Emo99.gif

פשוט חוויה הינו בשדה בוקר והיה מדהים, ]שוט אין איך לתאר

gorck

New member
היה ויהיה....

בקיץ 2005 עברתי קורס גדנ"ע-ניווט בבסיס ג'וערה שבצפון, ושנה הבאה אני אצא לגדנ"ע-שכונה עם הבצפר

שדה בוקר זה אחלה מקום!!../images/Emo9.gif

המון זכרונות יש לי משם.. הייתי שמה כמה פעמים אבל הפעם האחרונה (לפני שנתיים בערך) הייתה בלתי נשכחת..
ולי אין גדנ"ע..
מה לעשות שאין פה בקנדה?:-|

dark dumb

New member
עוד לא הייתה לי גדנ"ע רגילה..../images/Emo85.gif

אבל הייתה לי גדנ"ע מזרחנים, של ערבית, וזה היה כיף חיים, אמנם לא היו מטווחים, וכל מה שעשינו זה ללחוד, וגם הספורט היה במשחקים, אבל עדיין הייתה אווירה צבאית, היו צעידות שמאל ימין (והיו גם צרחוק "כן המפקדת!!!" חחח) היה כיף חיים!!

hiloosholetet

New member
נחמד שכולם נהנו :) למי שהיה בשדה

בוקר, ספרו קצת על הבסיס על המקלחות (יש שם וילון, חחח)? כל מני דברים שעברו עליכם שם

The Shoe

New member
טוב ככה

אני הייתי בפלוגה א' אמפריה, אז אני יודעת איך החלק שלהם בבסיס נראה. המקלחות זה שלוש תאי שירותים [או ארבע] וכיור ארוווךךך לאורך כל הקיר מהדלת. בהמשך לשירותיים יש קיר ומאחורי המקלחות, אין וילונות וזה משפריץ טיל. בקיצור- להתקלח עם בגד ים. לנו היו 6 אוהלים לבונת ו6 לבנים, אבל לא השתמשנו בגולם מן הסתםP: היינוצוותים מעורבים אז בכל אוהל היו שני צוותים בנים או בנות... מממ מה עוד? יש שק"ם שפתוח לפעמים ומכונות שתייה. לנו היו מופרעים שניסו לגנוב מהם כסף אז אם לא יוצא לך עודף תבדקי שלא תקוע בהם נייר טואלט מלמטהP:

hiloosholetet

New member
תודה על ההסבר :) אנחנו הולכים

להיות באוהל בנים ובנות ביחד. כן, אני יודעת שבצה"ל יש חוק נגד זה, אבל בכל זאת, עד כמה שגדנ"ע מנסה להחדיר בנו משמעת של צה"ל זה לא באמת זה כך ששם מותר...

Black Balloon

New member
היה כיף!!

היה לי קצת קשה בהתחלה, קצת הסתבכתי בגלל בעיה רפואית שלי ואיבדתי את המעיל שלי, אבל נו טוב :X הייתה לי אחלה בחלה של מפקדת, והיה כ"כ כיף לצרוח "כן המפקדת!!!" ^^ המסדרים היו מעייפים והיריות של האוהלים היו מעצבנות אבל נו P: הכי כיף היה בתורנות מטבח [כן מה
] ובמטווחים כמובן!! ^^ פלוגה א' אימפריה!!! צוות 9 ^___^ [פלוגה ב' סתם מגעילים
]

hiloosholetet

New member
חח מגניב. איך כלכם נהנתם בתורנות

מטבח?
ומה עם התירונות שירותים... או שבעצם, עדיף לא לדעת
) אומרים שקפוא שם בלילה, אנחנו יוצאים יחסית בתקופה קרה בחורף. ביום שם חמים?

פימקי

New member
הייתי שם

היה מגניב לא רציני מדי וצריך להתרגל בכמה ימים הראשונים ולא להרים ידיים היה הכי כיף בעולם והכרתי מלא אנשים חדשים והתנסתי והיה כיף ביותררר :)) המטווחים היו מאכזבים, המפקדים משחקים אותה קשוחים אבל חצי מהם פשוט צחקו יחד איתנו כי אי אפשר לעמוד בפנינו :), תורנות מטבח היה בכלל אדיר, והשירותים תמיד מגעילים - תסרבו לנקות את שירותי הבנות! ולקחת המון המון המון בגדים חמים ללילה, ובד ים להתרחץ כי התאים פתוחים וזהו נראה לי :) אה וכסף לשק"ם! אם אני אזכר/ יש שאלות אני אדבר :).

למעלה