שלום

• פותח הנושא DNA3
  • פורסם בתאריך

DNA3

New member
../images/Emo140.gifשלום

אני מחפשת את הספר צבע הכשף ולפי מה שהבנתי הוא אזל בהוצאה אתם יודעים על איזה חנות של ספרים יד שניה שאני יכולה לחפש בה? הוא חנות שאתם חושבים שאני אמצא את הספר....

Athaclena

New member
בעברית? אין לי מושג.

אבל בכלליות אפשר א. לבדוק באינטרנט. יש החלפות ומכירות יד שניה שם (אתר פישפש ו-findabook ופורום בתפוז) ב. להתקשר לחנויות ולשאול לא יודעת כמה זה סביר ממש. בהצלחה!

פנחסון

New member
צבע הכשף -

אם את גרה באזור תל אביב אני יכול להביא לך את שלי... קניתי אותו בעבר בכדי לשכנע את החברה שלי להתחיל לקרוא פראצ'ט - זה לא עבד.

DNA3

New member
כן זה מאוד יכול להתאים לי

אני אשלח לך מסר

TheBursar

New member
אכן....

אחלה חתימה. ואין ספק שלעולם לא-עולם זה אחלה ספר

ויימס

New member
היא באמת הייתה טובה.

אבל את בכל מקרה היית מתלוננת שזה לא כמו הספר, לא?

מ א ג ר ט

New member
לא

הוא כתב את זה בעקבות זה, או משהו שמוסבר בהקדמה לסרט. דווקא ספר/סרט כמו אודיסאה בחלל יעניין אותי לראות/לקרוא. מעניין איפה אפשר להשיג...

ויימס

New member
אני יודעת שהוא כתב את הסדרה לפני!

אינני בורה מוחלטת! ולמרות זאת, מה, אם תראי את הסדרה, לא תתבאסי ותגידי, "אבל דמיינתי את ריצ'ארד הרבה יותר חתיך!" למשל? לי לא אכפת. אבל את זאת שתמיד מתלוננת על כך. בנוגע לאודיסיאה בחלל, אחותי הקטנה אמרה, "ממש לא בעיה להשיג", והלכה. אז אני לא יודעת.

מ א ג ר ט

New member
בקשר לריצ'ארד

נכנסתי ל imdb ואף אחד שם לא משהו... אבל היופי בסרטים האלו זה לא היופי של השחקנים בדרך כלל...

ויימס

New member
כן... אבל...

אוף, את צודקת. אין לי מה להגיד. מרוצה?! את אוהבת להיות צודקת??? ואולי את רוצה לעשות טעויות כל הזמן?????

למעלה