שלום

lulalo

New member
../images/Emo140.gif שלום

אולי אתן תוכלו לעזור לי? יש לי מכונת כביסה של אלקטרה, בסך הכל בת שנה. אני לא מצליחה לנקות אותה
התוף עצמו כבר מסריח, המגש לחומרי הכביסה נשאר מלא במים לאחר כל הפעלה ואין לי מושג למה. לא הצלחנו להוציא את הפילטר שלה אלה רק לרוקן אותו ממים. אולי משהי מכן יודעת איך מנקים את המכונה? איך אפשר להיפטר מהריח? איך אפשר למנוע מצב שהמים נאגרים במגשית?

SILIVAS

New member
את המגשית הוצאתם לגמרי?

אם לא, תוציאי לגמרי ותציצי בפתח, אולי נתקע שם משהו והמליצו פה בעבר לעשות שטיפה למכונה עם מלח לימון בחום 90 מעלות, אמור לעזור לריח את הפילטר מומלץ להוציא לגמרי

nickey

New member
את הפילטר צריך להוציא

לגמרי, תנסי בכוח עדין, שלא תשברי שם חלק, כנראה שנתקעו שם כל מיני חלקים ודברים קטנים. אם את יכולה, תתכופפי ותסתכלי פנימה, ותנסי להזיז דברים אם אמנם יש שם משו תקוע. את המגש ניתן לשלוף, גם כן בכוח עדין, ולשטוף היטב במים חמים ומברשת, כנראה שפתחי היציאה נסתמו עם הזמן. אחרי זה, תבדקי את צינור הניקוז אם הוא לא בורח הצידה וגם את צינור יניקת המים לתוך המכונה. אחרי זה תעשי כביסה ריקה על 60 מעלות, בתוכנית ארוכה ותשימי חצי כוס חומץ במגירת אבקת הכביסה ובשביל לא "לכבס" על ריק, תוסיפי פנימה ספוגי מקלחת ו-וילון מקלחת אם יש לך. החומץ ינקה לך אבנית וגם יסיר את הריח המעופש.

למעלה