שלום

../images/Emo140.gifשלום ../images/Emo73.gif

אני מחפשת עבודה, המקצוע:טבחות כלומר לפני 3 שנים פוטרתי מעבודה ממסעדה ולא צלחתי למצוא כאן עבודה בתחום (אני גרה בחיפה וההצעה כאן נמוך) לכן אני עוברת לתל אביב חשבתי לעבוד או בבית מלון או באולם אירועים מה דעתכם אפשר לשרוד בתל אביב עם משכורת מהם או חבל על החיפוש שלי? מה להגיד למי שיתן לי עבודה מדוע לא עבדתי 3 שנים? תודה לכם מאוד

למה לא עבדת 3 שנים

תגידי שבשלוש השנים האחרונות עבדת מטעם הסוכנות היהודית, בחיפוש שבטים יהודיים אבודים ביערות הגשם של דרום אמריקה. מכיוון שלקחת את העבודה הזו(אך ורק מטעמים ציוניים) לא עבדת 3 שנים במקצוע הטבחות. בהצלחה

משרדית

New member
טבחית חביבה, את לא חייבת לומר כי

לא עבדת כלל, אלא כי יצא לך לעבוד רק בעבודות זמניות כמו ממלאת מקום או זמנית. אסור לומר כי לא עבדת 3 שנים. אבל אני מקווה בשבילך כי את עדיין בכושר לעבודת הטבחות, אחרת יראו מייד כי את לא בעניינים. בכל אופן, אל תעברי מייד לת"א. תכיני לך קורות חיים רק עם מס' פלאפון ללא כתובת ומס' בבית (04) אם יתקשרו אליך, תאמרי כי את עומדת לעבור תוך כשבועיים ואת בהחלט יכולה להתחיל לעבוד. פשוט בינתיים תסעי באוטובוס או רכבת, ובנתיים תסדרי לך מקום מגורים אם יש לך קרובים וחברים במרכז עוד יותר טוב. בהצלחה

למעלה