שלום לכולן

ji ji

New member
צודקת בהחלט ואני חייבת לתקן את הרושם

אין לאף אחת כאן שום דבר כנגד הכותבות בכוכביות וזו האמת המוחלטת. כולן היו בעד החזרת הכוכביות דוקא עבור הבוחנות שמחפשות מקום. וזו גם הדעה שלי באופן אישי ולכן יש לי עדין התלבטות לגבי הרעיו שאני אישית העלתי. לא יצאתי בכל מה שכתבתי כנגד הכותבות אלא כנגד הכתוב. יש כאן שירשורים שאני מוכנה להתערב שזו אותה כותבת מנהלת עם עצמה (ועונה ושואלת ושוב עונה). נשים שליבן נמחץ בגלל אמירות שנכתבו בחסות הכוכבית (כי לכותבת רשומה אפשר להגיב במסר) הטענה היא כנגד השימוש בכוכביות. ויש העושות בזה שימוש לרעה... ובאותה נשימה אני אגיד שיש תגובות מקסימות כמו שלך לדוגמה, שהיא ענינית או בשירשור קודם של סופרת שהגיבה על סיפרה ועוד הרבה כאלה.

פאמקי

New member
מבקרת יקרה,

כן, כן... זה הסיכון בהעלאת ביקורת לגביי תופעה מזיקה בפורום... הסיכון הוא שכולן יקחו זאת אליהן. המלחמה בכוכביות, נועדה בדיוק עבורך ולשכמותך. חושבת שיש לכן מקום מאוד חשוב כאן, ולכן אין אנו "מחבקות" את ה'זמניות המזיקות', המאוד, מאוד ספציפיות. צר לי שאיני יכולה להבין לאורך זמן מישהי, ששואלת ועונה לעצמה, ואם חלילה מישהי מעלה נושא חשוב, כותבת עוד שורה דומה ולא מאוד חשובה כדי לדחוק את הנושא ה"סורר" למטה וכן הלאה... הרי אם הביקורת הייתה על כל כותבת בכוכבית, מזמן האופציה הזו לא הייתה כאן, לא?

טורטיתת

New member
מבקרת יקרה,

ביקורת ביקרות בלי גבולות!!! מדוע לא ביקרת את אשר נעשה כאן מאמש? ובחרת להתעסק בנושא די שולי - כוכביות וכו'... תסתכלי סביבך הפרום גדוש נושאים חשובים אחרים, ואף לא אחת חשבה לנכון לעסוק בנושאים אלו. מטרת הפורום הוא מתן אוזן קשבת מסכימה איתך מאוד, זה המקום היחיד שאפשר לפרוק לצעוק לבכות מרוב תסכול, אך חובה עלינו גם להתבונן סביבנו ולא להתעסק רק בעצמנו. יש נושאים דחופים אחרים על סדר היום מאשר התעסקות במי כתבה עם כוכבית או מי כתבה בלי.
די די לחלחל ריב ומחלוקת אנחנו מאבדים את המהות של הפורום כך.
יום טוב.

41מיקה

New member
גם אני כתבתי פעם בכוכבית

לא צריך להתייחס תמיד למה שאומרים , הבעיה עם הכוכביות היא שמי שקוראת את דברי הכוכבית , לפעמים רוצה להגיב בפרטי , או לנחם , או לשתף בחוויה דומה . וגם .... לפעמים רוצות להכיר . אז אני מציעה לבעלות הכוכבית לאזור אומץ ולהגיב בניק שממילא אף אחת לא תדע מי היא ... המקום כאן די חסוי , רק כאלה עם ראש קרימנלי יתחקו אחר כתובת ה IP ולמיטב זכרוני לא לכל אחת כאן יש תואר במחשבים . ולמרות שגם אני שמרתי על חשאיות מה בזמנו , החלטתי שאין מה לפחד ולהתבייש . יש כאן בנות חמודות מאד ,יש לי כאן ידידה חדשה , יש מנהלת פורום שעונה בדברי טעם ותמיד יש לה מילה טובה . וחבל לא להחשף קצת , כי אפשר למצוא כאן ידידות וחברות חדשות . אז בעלות כוכביות , אם נוח לכן ככה , בבקשה , תמשיכו , אבל אתן מפסידות חברות חדשות פוטנציאליות . אני מציעה לכן כן להשתמש בניק קבוע . צריך רק טיפ טיפת אומץ ! ממני , מיקה

מבקרת שלום רב.

די מסכימה עם טורטית, כי יש הרבה דברים יותר חשובים מלכתוב, ולחפור בנושא כל כך לא מתאים לכאן למרות שאני אומרת שכוכבים יש רק בשמיים. רצוי להתעסק בדברים שממש נוגעים למהות הפורום שיהיה המשך נעים

../images/Emo140.gif שלום לכולן

אז זהו זה, בשעה טובה הסתיימו להם כל אירועי הקיץ שלי ועכשיו אני כאן איתכן התגעגעתי מאוד ואני שמחה לחזור לפה מה חדש?

שלום לך

אכן בשעה טובה... לא בטוח שתוכלי להספיק לקלוט את כל החומר הנלמד, אבל שנני את הביטויים השגורים הבאים: "האם זאת את?", "מי את?", "לך" , "אני", "שלך" ו "כוכבית" ואת די מכוסה.

פאמקי

New member
אור....?

אני דווקא לא מסכימה איתך. אומנם הייתה כאן "מתקפת כוכביות" הכוללת את הביטויים שהעלית, אך אני ראיתי גם המון אחר, מעניין, מחכים... איפה אור עיניים שמסתכלת על חצי הכוס המלאה
? לאן היא נעלמה לי?

אור עיינים

לפעמים יש תגובות שלא רוצים שידעו מי הכותבת, רוצים לשמור אנונימיות, ולא לקבל תגובות גורסות ופוגעות כאן או במסר ועם יש תגובה לא מוצאת חן , לא חייבים לקבל אותה, לכן יש את חופש הביטוי.

וואו לקחתן אותי קשה...מצטערת

קצת ציניות בנות, זה הכל
. ממש לא התכוונתי לפגוע. וחוץ מזה, להזכירכן, הכוכבית אנונימית, איך אתן יודעות ש"אני" לא הייתה אני? היי, גם לי יש לב שבור בדיוק כמו לבחורה הבאה
. אתן יודעות שציניות מכסה על כאב, נכון? אז לא לכעוס ולא להיעלב בבקשה

פאמקי

New member
לא התכוונת לפגוע??

ואני חשבתי שכן...
וידוע ש'אני' היא לא את. כי 'אני' היא מאוד מסויימת, מאוד מסוגננת, מאוד שקופה... די ברור מי היא. אז... אור עיניים, אל תקחי את ה"קרדיט" לעצמך, יש לך קרדיטים אחרים להתעסק איתם- אולי עוד פרק?

עכשיו אני נפגעתי פאמקי...

גם התעלמת מהכאב שלי ומליבי השבור, גם אמרת לי שאני לא מאוד מסוגננת וגם שלחת אותי להתרכז בכתיבה ולהפסיק להתעסק בדברים אחרים... פייר, די מעליב, לא?

את צוחקת על השפה שלי?

אז מה אם לא תמיד אנחנו מסכימות על הניסוח? אז מה אם כשאני אומרלת שאני מאמינה בתקשורת - אני בעצם מתכוונת ששתיקה זה הכי טוב? תקשורת בשתיקה - לא שמעת על זה? :) מעליבנית אחת

פאמקי

New member
זהו... זה היה השיא.

היום הצחקתן אותי כל כך, שהבטן שלי כואבת
.

מרץ80

New member
נו באמת..

קצת הזגמתן בנות... מה עם קצת הומור על הבוקר.. למה הכל נלקח כ"כ קשה.. אור... אותי מאוד הצחקת!! תמשיכי ככה עם השנינות.. זה מה שאני אוהבת בך

למעלה