שלום לכולם

../images/Emo140.gif שלום לכולם

אני לא בטוחה שאני בפורום הנכון אבל אולי מישהו כאן יוכל עזור לי. שבוע הבא, אנחנו נוסעים לסופשבוע לאזור מרון (צפת). אני מחפשת ארוחת ערב ערב שיביאו לי למקום - משהו מיוחד. לצערי לבעלת הצימר אין רעיון - והרעיון שהיה לה לא כל כך נראה לי האוכל (אוכל מרוקאי שאני אוכלת אצל חמתי כל שישי). מישהו יכול להמליץ? (כמובן שאשאל גם בפורום צימרים) תודה ושבת שלום לכולם.

מיצמיצ69

New member
מה שאת מבקשת זה קייטרינג לזוג ??

זה יצא נורא יקר. לקייטרינג לא ממש משתלם לערוך ארוע לזוג אלא אם לוקחים המון כסף. באיזור צפת אני מכירה רק את חוות בת יער שעושים אוכל בסדר אולי תתקשרי אליהם- תשאלי אם הם עושים משלוחים...

ו שתי

New member
אין לי רעיון ל"להביא"

אבל יש לי רעיון למסעדה מצוינת בטווח נסיעה סביר. הולך?

ו שתי

New member
ליד מירון

האופציות שלך הן ראש פינה, צפת והסביבה, או להרחיק טיפה ולנסוע לנחלים. על נחלים אני ממליצה בחום. על בת יער, שנמצא ליד צפת אני יכולה לגרד זכרון טוב ועמום מלפני 6 שנים, כשאחותי שירתה בפיקוד צפון (הייתי מביאה לה בשבת אוכל, האוכל היה הולך לסמבצי"ות האחרות, ואנחנו היינו אוכלות שם ונהנות, אבל 6 שנים, את יודעת) פעם היתה מסעדה ערבית די מוצלחת בג'יש, וממסעדות ראשפינה אני לא מכירה אחת מוצלחת, אבל הידע שלי הוא לא מהנרחבים. בקיצור- סעו לנחלים. שבו על גדת הנחל, ואל תשכחו את הסוודר.

נחלים בתכנון

בת יער - לא משהו. שנה שעברה היינו שם עם הילדים - פחדנו שהילדים שלנו עושים רעש בלתי נסבל, אבל אז הגיעו שתי קבוצות קולניות בטירוף שניסנו לברוח כמה שיותר מהר. אני לא אהבתי את הצפיפות במקום. נראה לי שנלך לנחלים ערב אחד וערב אחד אין לי מןשג (פתוחה להצעות)

ו שתי

New member
לפי אתר מפה

מוסקט במצפה הימים קיבלה דירוג די טוב. המסעדה בג'יש, שמה ג'סקלה. אני לא יודעת עד כמה היא יוקרתית, אבל שמעתי עליה דברים טובים, מיד שניה. באחוזת שולמית יש מסעדה, שאמורה להיות לא רעה. יש את הבית בקצה הנוף. לא מכירה אישית, ולא מהמלצות, ממה שקראתי במפה, זה מקום עם "קטע" (יושבים על כריות, וזה בשבילי big no-no אבל אולי אתם רזים יותר, ויהיה לכם נח). לא הצעתי אמירים, כי אני יודעת שאתם לא צמחונים במיוחד... אולי באותו יום תאכלו מאוחר צהרים (אולי בדרך?) ותביאו יין, לחם, גבינות ונשנושים?

BaZbAzOn

New member
נחלים מאוד לא מומלץ

האוכל סביר אבל לא מצדיק את המחיר (65 ש"ח לאדם על מנת אנטיפסטי הנכפית על הלקוח). השירות מרגיז.

meravbr

New member
לא הגיוני שהם לוקחים 65 שח מלקוח

על אנטי פסטי כמנת "חובה"

BaZbAzOn

New member
לא מדויק

אני אתקן את עצמי מעט- אין אפשרות שלא לקבל אנטיפסטי בהזמנה, בשווי של 65 ש"ח לאדם. כלומר- אם ברצוני להזמין מנה עיקרית לא אוכל להזמינה ללא אנטיפסטי (וכמובן לשלם על כך). לעומת זאת, ניתן להזמין אנטיפסטי בנפרד, בעלות של 65 ש"ח לאדם. האנטיפסטי אמנם טעים, אך אם איני חושק בו? כדי שיבינו במה מדובר, הנה התפריט: http://www.rest.co.il/RestsSites/themenu.asp?RID=2052&MNTYPE=1 .

Forum User

New member
זה לא מדוייק

יש ב"נחלים" קונספט, שלא חייבים להסכים עימו, שאין מנות ראשונות, אלא שבמחיר העיקרית כלול גם מבחר אנטיפסטי. וכדי שלא יבוא שולחן של 6 סועדים ויתחלקו ב-4 עיקריות, קבעו מחיר גם לאנטיפסטי. הרי כך עושים גם בז'קו, שורי-בורי, שצ'ופק, השקד, ושאר מסעדות הדגים, למשל, שבהן מוגשים לשולחן שלל סלטים ונקוב מחיר ל"סלטים לאדם ללא מנה עיקרית".

BaZbAzOn

New member
יש הבדל בין מאזטים

לבין אנטיפסטי. האנטיפסטי אליו אתה זוכה ב"נחלים" הוא ללא הגבלה, משמע שוויו לבד 65 ש"ח (לעומת המזאטים בשאר המקומות שצוינו ששווים 12 ש"ח במקרה הגרוע). לצד זאת, יש אפשרות שלא לקבל מזאטים עם בקשה מהמלצרים בניגוד ל"נחלים" שם האנטיפסטי פשוט נכפה על הלקוח במידה והוא רוצה לסעוד מנה עיקרית. הרי לא מדובר בעסקית אלא בקומבינציה מוזרה שנקבעה ע"י המסעדה. בכל אופן, זה בטח לא נותן הרגשה נעימה כשהארוחה נכפית על הלקוח והוא לא יכול לבחור אותה בעצמו.

פ ו ל ק ע

New member
בצפת עצמה יש את "גן עדן"

מסדעה חלבית מצויינת. שמעתי שהם הפכו לכשרים לאחרונה - אז אולי תהייה לך בעיה בסופ"ש. אבל שווה מאוד לבדוק.

neta2

New member
נחלים - זו המסעדה הכי שווה באזור

אני שמחה שאתם הולכים לשם, תעשו חיים.

למעלה