שלום לכולם

../images/Emo140.gifשלום לכולם

סליחה שלא התיחסתי הרבה זמן פשוט הינו עסוקים בחבלי הסתגלות לכתה א' ולצערי גם בבעיות הבריאות שלי.עקב בעיות בבלוטת התריס שקשה לאזן אותה כל הטיפולים נדחים. אז ירין כבר בבית ספר וזה מרגש תאמינו לי כמה בכיתי.הוספתי תמונות לגלריה. הרבה הצלחה לכולם עם כל הבשורות הטובות פה זה ממש מדהים. מירושית הרבה הצלחה ושיעבור בקלות והרבה הצלחה לסיגוש ולקורל ולענת וולציצינה ולאולינה ולמיס לולה שהלואי ותביא בשורות טובות משלה וכבר הספקתי לאבד את כל מה שקורה כאן אז את מי ששכחתי סליחה. לידי בל שהקליטה של החמודים תהיה מהירה. ואיריתוש שהכל ימשיך להיות מקסים זוהר ותוסס כמוך. ומירבי תודה על שאת מנצחת על כל המקהלה. באהבה

מירבי*

New member
לירון יקרה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שירין יסתגל לבית הספר מהר יותר מכפי שאת מתארת לך...המעבר לכיתה א' מאוד מלחיץ, הכמויות של הילדים בהפסקות..המשמעת.. אל תעצבי בגלל הדחיה של הטיפולים, עדיף שתהיי מאוזנת לגמרי לפני תחילת הטיפול, אני בטוחה שק' המקסימה שלך תחכה בסבלנות. נשיקות

עָנת

New member
לירון../images/Emo24.gif

איזה מקסימה את ,שאת חושבת על כל אחת
מאחלת לך איזון מהיר עם בלוטת התריס
הטיפולים שלך מתעכבים טיפה,אבל לא לנצח
מאחלת לך שתשובי במהרה למרוץ הטיפולים
ותצליחי בזה,כמו שהצלחת אז

לירון יקרה הוא מדהים הילד שלך../images/Emo57.gif

בטוחה שאת המורות הוא ימיס
מקווה שתתאוששי מהר מהר והבלוטה שלך תתאזן
את אישה עם נשמה כול כך גדולה
ומגיע לך כול טוב אז עוד קצת סבלנות למשימה הבאה........

miri71

New member
איזה חמודון, למות עליו.

איך השמש מפריעה לו והוא בכל זאת מסתכל אל תוך המצלמה, כמו שאמא בקשה. ילד טוב. לירוני, את תראי שעוד כמה שנים תשמעי שוב: "שלום, כיתה א'". אני בטוחה. עם כל מה שעברת אז - קטן עלייך. עם כל ההפתעות הלא-נעימות שלך היום. זה יקרה. פשוט אוהבת אותך.

mondani5

New member
הי לירון יקירה!

געגעתי....,אני מתרגשת בשבילך ובשבל ירין, טוב שזה קצת משכיח מכאבך על כך שהטיפול נדחה,יהיה טוב ,אני בטוחה בכך. ספרי קצת על ההתאקלמות בכיתה א' איך היה, איך שהוא גדל!!! נשיקות לאייזיק. אוהבת אירית

למעלה