שלום לכולם...

../images/Emo140.gifשלום לכולם...

אני חדשה כאן:) הסיבה שהצטרפתי היא שאני מקימה קומונה לאנשים ששנות ההשישים מרגשות להם תתחת כמו לי... אני רוצה לשחזר את העניין, אם לא בעולם הרחב, אז לפחות בעולם שלי אם אתם בעניין דברו איתי:) קים

MagicPerson

New member
../images/Emo108.gif

היי וודסטוק. נשמע רעיון מדליק ביותר!!! גם אני חולה בדיוק על אותה מוזיקה. כשהייתי בגילך (זה לא היה כ"כ מזמן...) גם אני חלמתי על הקמת קומונה או משהו בסגנון. האם זו תחילת הלימודים שעוררה בך רצון לדרך חיים אלטרנטיבית?

גלי®

New member
שלום למג'יק ו-וודסטוק..קבלו ../images/Emo142.gif

לשיער ו
לנשמה...

היי היי

לא, זה לא תחילת הלימודים, פרשתי השנה מהלימודים... כבר הרבה זמן אני חושבת על הרעיון הזה ופשוט החלטתי שכדאי לעשות משהו בנידון... ולוורה- הכוונה שלי היא בהחלט לא להקים קומונה של סטלנים, אני נגד סמים קשים, ואני לא חושבת שסמים זה הפתרון... אני מסכימה בהחלט עם מה שאמרת בקשר לזה...

vera2

New member
וודסטוק הסמים הם אשליה שמעוות את

המציאות יפה להגיע לכל מה שכתבת בראש צלול עם הכשרונות הטבעיים שלך.האתגר לגלות אותם הרבה יותר מענגים מהתוצאות של הסמים.בהצלחה.

MagicPerson

New member
לא ברור

אני מסכימה עם ורה בנוגע לסמים, אבל לא נראה לי שוודסטוק התכוונה לשימוש בסמים כאשר היא דיברה על האווירה של שנות השישים. אני חושבת שהסמים היו הצד השלילי בתרבות ההיפים. אבל, היו בה גם צדדים חיוביים- הדגשת חברות אמת, רוחניות, מוזיקה, עזרה הדדית וכו'. תמיד אנחנו מסתכלים על תרבות אחרת ולוקחים ממנה רק את הרע, למה אי ללמוד מתרבויות אחרות את מה שטוב בהן? אני משערת שלאמריקאים יש מאפייני תרבות יותר חיוביים מג'אנק פוד ורדיפה אחר כסף ובכל זאת, זה כל מה שלמדנו מהם.

../images/Emo10.gifורה אם במציאות עסקינן הרי ש...

המציאות כיום...מבחינת הסמים
שלא כמו אז, כיום הדור הרבה הרבה פחות תמים, לצערי. אני גם לא מאמינה שניתן לשחזר את האוירה של אותה תקופת תמימות (יחסית), אבל לנסות תמיד אפשר. שבת
שלום לכל.

vera2

New member
לשלוה שלום. אני מתכונת למציאות

הפרטית של אלה המנסים להשתמש בסמים כחלק של מרד,"עוד התנסות בחיים" כאמצעי של בריחה מהמציאות כקורבנות של השפעה חברתית ועוד ועוד סיבות....!!!!! אני חושבת שוודסטוק נהפך לסמל של לגיטימציה לנוער לשימוש בסמים. ביקורת על אותה תקופה היא בהחלט לגיטימית.לא הכל היה טוב היו גם דברים מאוד שליליים כמו השימוש בסמים שהביא להתדרדרות ואף למות בגיל צעיר של הרבה מאוד אנשים. אנחנו צריכים בכל הזדמנות להדגיש את הצדדים האלה ואפילו אם נצליח להציל אדם אחד מהגורל הנורא הזה עשינו את שלנו. יום נעים

ורה, הלוואי והיינו....

פותרים את הסיבות והגורמים שמביאים אנשים לשימוש/בריחה... לסמים. לדעתי אין הסיבות של אז...הסיבות של היום. לדעתי כיום המצב הרבה יותר גרוע. צר לי שאני מציירת את המציאות בצבעים כה קודרים אך........זו דעתי. בברכת שב
ש.

ורה, הלוואי והיינו....

פותרים את הסיבות והגורמים שמביאים אנשים לשימוש/בריחה... לסמים. לדעתי אין הסיבות של אז...הסיבות של היום. לדעתי כיום המצב הרבה יותר גרוע. צר לי שאני מציירת את המציאות בצבעים כה קודרים אך........זו דעתי. בברכת שב
ש.

גלי®

New member
בשנות השישים השימוש בסמים היה

מגובה אידיאולוגית...

vera2

New member
עם אותם הנזקים והתוצאות כמו כעת../images/Emo31.gif

גלי®

New member
ברור.... ושיהיה מובן: בתור מישהי

שב"HIGH" מהחיים, אני לא מעודדת שימוש בסמים - לפני שמישהו עלול להבין אחרת... :))))

ברק 188

New member
מה הסמנים והסממנים לאדם עם סמים ?

שימו לב השאלה סתם סתמית. רק כדאי להשתחל ולאומר לכם, בוקר טוב ויום נפלא.

דרדרית

New member
והסלוגן של ה"צופים" - שהם כאמור נגד

הסמים לא שָׂמִים על הסמים" כתבה וגילתה לי ראש שבט דיזנגוף מצופי ת-א ש"קוראים אותה" חביבה גלי- את מכירה אותה. נכון?

גלי®

New member
וואלה? היא ראש השבט שם ? צופים ?

מתאים לה יותר להיות ראש שבט אינדיאני... :)))))

ברק 188

New member
ואפשר גם...

השמיים הם הגבול, על סמים ומשם לא חוזרים. ואיך הפרסומת של כאן קול השלוםשל איבי. שתו רק מים...ואני מוסיף רק לא שתו'(ס)מים.

O.K אני נואם קצת!

אני ראיתי הרבה מאוד מאוד פעמים אנשים מעשנים גראס, אני בחיים לא ניסיתי, לא בגלל שפחדתי או משו, פשוט לא ראיתי הבדל בין המחה של מי שמעשן גראס לבין השמחה שלי(אולי הייתי מעשן פסיבי, מי ידע). אני גר בקיבוץ וכשיש מסיבה יש אלכוהול בשפע! אני לא שותה, פעם הייתי שותה וחוץ מראש מסובב זה לא עשה לי כלום, הפסקתי לשתות במסיבות בגלל שלפני שנה וחודשיים וחצי בערך שתיתי במסיבהת סיום לימודים והקתי ת'נשמה, מאז אני לא מסוגל להריח וודקה. אני שואל אנשים:למה אתה שותה?'' ותמיד עונים לי:''... כדי להיות שמח...'', ''...כדי להפתח...''. אני ממאמין שאנשים ששותים אלו אנשים חסרי ביטחון עצמי, אני רוקד ומשתולל במסיבות ותמיד שואלים אותי: ''שחר כמה שתית?'' כי אני פשוט טבעי! אני אומר:לא צריך סמים או שתיה בשביל להיות שמח! אה וסתם משפט חמוד שאהבתי שסותר את מה שאמרתי:''למה לשתות ולנהוג כשאפשר לעשן ולעוף?''

למעלה