שלום לכולם

אודם44

New member
../images/Emo140.gif שלום לכולם

קצת נעלמתי בזמן האחרון..... אני בתקופת מבחנים לחוצה . לא הייתי בשיעור ריקודי בטן כבר מעל לשבועיים וגם אני כבר לא רוקדת לבדי בבית......
אין לכם מושג עד כמה זה חסר לי!!!!! הרגשת הביטחון נעלמה לי, מאחר ואני גם כמעט ולא מתאמנת אני מרגישה ממש ממש כבדה ו"פדלאה",רק עכשיו אני רואה עד כמה הריקוד תרם לי והעשיר אותי בכל המובנים!!! אני מרגישה ששכחתי כמעט הכול ושאין לי את האנרגיות לקום ולרקוד.... מאמינה שאחרי המבחנים אתרענן קצת ואחזור לשקשוקים שעשו לי כ"כ טוב..... בכל אופן, שיהיה לכולם סופשבוע נעים ואל תפסיקו לשקשק!!!! ואני באמת מתכוונת לזה!!!!
ביי אודם

tzurtzur

New member
היי אודם

בהצלחה במבחנים, וחיזרי לשקשק במהרה.. אני בטוחה שכשתשתחררי קצת מן הלחץ של הבחינות תראי שהכל חוזר אלייך.. גם השיקשוקים וכל הטוב שבכך... אז.... BREAK A LEG.... נ.ב החלון של הסמיילים מסרב להיפתח אז .. דמייני ששלחתי לך פרח וחיוך...:)))

אודם44

New member
בהמשך לדבריי

רוצה לשתף כי בעקבות המצב ה"דכואוני אוריינטלי" שנקלעתי אליו - היום בבוקר בדרך למבחן שמתי קצת מוזיקה "מנענעת" וניענעתי תוך כדי נהיגה. זה עשה לי ממש ממש טוב ועזר לי לשחרר את כל הלחץ לפני המבחן. ואכן - המבחן הלך לי ממש ממש טוב!!! שבת שלום לכולם! אודם

למעלה