שלום לכולם,

l u c k y1

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם,

אשמח לקבל הסבר מאנשים שהתנסו, בפעם הראשונה כשהלכו למכון פוריות. מה התהליך, כיצד פועלים שם? אשמח לקבל כל הסבר הקשור לנושא. בתודה מראש.

תהיי יותר ספציפית

בכל מקרה את צריכה להפגש עם רופא פיריון הוא יתן לך רשימת בדיקות דם שתיצטרכי לעשות כדי לברר מהו הפרופיל ההורמונלי. אם את רק בבירורים ראשוניים להכנס להריון - אני מניחה שתיצטרכי קודם לנסות להכנס להריון לפני שמחליטים שיש בעיה. אם את השלב הזה עברת - אז הרופא (לאחר הבדיקות) יתן לך מירשם לטיפול : בהתחלה הזרעות, יותר מאוחר אם לא הולך - הפריית מבחנה (IVF). תהיי ספציפית ואני בטוחה שתקבלי תשובות

l u c k y1

New member
../images/Emo26.gifקצת קשה לי להיות יותר ספציפית

כיוון שזו פעם ראשונה שאני אצטרך להגיע למכון לפריון. רציתי לשמוע מנשים שכבר היו מה התהליך, מה קורה במכון לפריון בתור אחת שאינה מנוסה בכך.

חגיתלה

New member
מכון פריון

מאוד מבינה את שאלתך, אבל אני לא חושבת שישנה תשובה אחת. בעיקרון - תפגשי רופא מאחלת לך אחד נחמד ואנושי, ישלחו אותך לבתע ]רופיל הורמונאלי אם עדיין לא עשית אחד כזה. ינסו לפענח אם יש בעיה ומהי, מקווה שיסבירו לך מה הם מגלים, ואז יסבירו לך מה הלאה. באופן עקרוני השד לא נורא בכלל. יש רופאים נחמדים ומקצועיים וכל אחת מתחברת לרופא אחר. לאן את הולכת? אולי כך נוכל לעזור לך יותר? בכל מקרה מאחלת לך המון המון בהצלחה ושהות קצרצרה ביותר עימנו.

l u c k y1

New member
המון תודה, אני חושבת שאלך לביה"ח

איכילוב, הרופא שלי המליץ לי לגשת לשם. שוב, תודה רבה.

למעלה