שלום לכולם

מצב
הנושא נעול.

יוניק1

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם ../images/Emo24.gif

שלום לכולם

מזמן לא הייתי פה,צפיתי מהצד אך לא השתתפתי. אני רוצה להתחיל טיפולים בקרוב ורציתי לשאול אם מישהי הייתה מטופלת אצל דר רבל או שיודעת משהו בקשר לטיפולים אצלו? שיהיה שבת שלום לכולם...

היי יוניק וברוכה השבה ../images/Emo140.gif

שלום לכולם

מזמן לא הייתי פה,צפיתי מהצד אך לא השתתפתי. אני רוצה להתחיל טיפולים בקרוב ורציתי לשאול אם מישהי הייתה מטופלת אצל דר רבל או שיודעת משהו בקשר לטיפולים אצלו? שיהיה שבת שלום לכולם...
היי יוניק וברוכה השבה

לצערי, אני לא יכול לעזור לך, אבל, אייוש הייתה אצלו והודיע שהוא עם ב"ח הדסה פתחו מסלול דרך צ'כיה. אני מצרף קישור בשאלות נוספות לגבי אותו מסלול. ממה שאני רואה חסרים די הרבה מידע לגבי המסלול הזה, כמו עלות, כמה ביציות,וכו'... . נשמח, אם לא אכפת לך, שתשתפי אותנו ממה שידוע לך לגבי אותו מסלול. בכל מקרה המון המון בהצליחה

נטאשה

New member
יוניק הי

שלום לכולם

יוניק הי
לא טופלתי אצל דר' רבל אבל מנצלת את ההזדמנות לאחרל לך המון בהצלחה עם תחילת הטיפולים בקרוב.

שיר5520

New member
בהצלחה!

שלום לכולם

בהצלחה!
לא מכירה ד"ר רבל, אבל מאחלת לך המון המון המון הצלחה! מקווה לשמוע בשורות טובות.

אסתר 1000

New member
התעניינתי במסלול צ'כיה והמידע

בהצלחה!
לא מכירה ד"ר רבל, אבל מאחלת לך המון המון המון הצלחה! מקווה לשמוע בשורות טובות.
התעניינתי במסלול צ'כיה והמידע
שידוע לי: מדובר על 5000 דולר כאשר מדובר על כל הוצאות הטיפולים כולל טיסות ושהיה בצ'כיה. את פתיחת התיק אפשר לבצע דרך קופת חולים מכבי עם כרטיס מכבי בלבד. בהצלחה!

צוקה1

New member
יוניק ,בהצלחה

שלום לכולם

יוניק ,בהצלחה

ayoosh

New member
הי מותק../images/Emo140.gif טוב "לראות" אותך../images/Emo70.gif

שלום לכולם

הי מותק
טוב "לראות" אותך

קודם כל
- את לא חושבת שתתחמקי מלעשות לנו נחת עם סיפורי החתונה שלך- נכון
לגבי ד"ר רבל- אני חוזרת ואומרת מה שכבר אמרתי פה- אני הגעתי אליו במקרה לקופת חולים, והוא היה הרופא הראשון שישב איתי בסבלנות והסביר לי כל מה שרציתי לדעת (ובאתי עם רשימת שאלות כאורך הגלות...
). האמת היא שמאז שכתבתי את ההודעה ההיא, לא שאלתי אותו שוב אם יש נתונים מעודכנים ואם אפשר לפרסמם.. אני אשתדל לעשות את זה בקרוב לטובת המתעניינים במסלול של הדסה. שמחה מאוד לראות אותך פה
מאחלת לך שכל החששות ילכו ויתבדו, ותגיעי הכי הכי מהר להצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה