שלום אני חדשה!!! ויש לי כמה שאלות: 1.מה זה שיקאדה?! 2.תסבירו מה זה ג'ינג'ה 3.ומה זה אסקיבה?
ק קמילה רוחאס New member 6/2/05 #1 ../images/Emo140.gifשלום אני חדשה!!! ויש לי כמה שאלות: 1.מה זה שיקאדה?! 2.תסבירו מה זה ג'ינג'ה 3.ומה זה אסקיבה?
../images/Emo140.gifשלום אני חדשה!!! ויש לי כמה שאלות: 1.מה זה שיקאדה?! 2.תסבירו מה זה ג'ינג'ה 3.ומה זה אסקיבה?
A asaf56 New member 6/2/05 #2 אני יכול לענות לך רק על שאלה אחת ג'ינגה זאת התנועה הבסיסית (ברך מקופפת, הרגל השניה אחורה ישרה ויד קדימה מגינה על הראש)
אני יכול לענות לך רק על שאלה אחת ג'ינגה זאת התנועה הבסיסית (ברך מקופפת, הרגל השניה אחורה ישרה ויד קדימה מגינה על הראש)
S SniperwolF New member 7/2/05 #3 תשובות קישדה היא בעיטה מסובבת. ג'ינגה היא עמידת המוצא של הקפואירה. סקיבה היא התחמקות וישנן הרבה התחמקויות שונות שרובן הן "סקיבה..." למשל "סקיבה לטיראל/סקיבה באשה/סקיבה מדיה" וכו'...
תשובות קישדה היא בעיטה מסובבת. ג'ינגה היא עמידת המוצא של הקפואירה. סקיבה היא התחמקות וישנן הרבה התחמקויות שונות שרובן הן "סקיבה..." למשל "סקיבה לטיראל/סקיבה באשה/סקיבה מדיה" וכו'...
A asaf56 New member 21/2/05 #6 חחחחח אני בקפוארה כבר חודש וחצי וחוץ מג'ינגה אני לא יודע שם אחר של תנועה