שיר של קורין, שהעלה בי חיוך ואופטימיות

maayani d89

New member
../images/Emo140.gif שיר של קורין, שהעלה בי חיוך ואופטימיות

יוצאת אל החיים: קורין אלאל מילים: דודו ברק לחן: קורין אלאל עכשיו אני יוצאת למרחבים
אל דרך שמיים אין ענן שדות מנוקדים עכשיו אני יוצאת בתחנות עוברת וכל ימי שלי חידות חדים. רציתי להגיד לך אחותי, יקירתי אני יוצאת אל החיים עם כל מה שאיתי אני יוצאת אל החיים האופק עוד רחוק על כן הרשי לי לבכות הרשי לי גם לצחוק. עכשיו אני יוצאת עוזבת את הבית אהוב אחד שבור וכמה ידידים עכשיו אני יוצאת להתראות בינתיים שלום לנעורים האבודים. רציתי להגיד לך... עכשיו אני יוצאת ציפור קלה נוסקת הלב מכה, פועם הדופק ממהר עכשיו אני יוצאת למרחקים חומקת שם מחכה לי יום חדש אחר. רציתי להגיד לך... השבוע היה לי לא פשוט. להיות חולה בצבא זו לא חוויה נעימה, בכלל... להרגיש לא טוב זה לא חביב במיוחד
החלטתי לחפש שיר של קורין שאני לא מכירה, שיעלה בי קצת מורל
ואחרי חיפושים... מצאתי!!! מקווה שתהנו מהמילים
ושכל אחד יצליח למצוא משהו חיובי שיעלה לו חיוך למהלך השבוע הקרוב
מקווה שיהיה שבוע טוב לכולם, שמרו על עצמכם (לא רק בריאותית
) ומקווה שנשמע רק בשורות חביבות מהחיילים שלנו שנמאצים בחזית (וגם בעורף...!). מעיין

maayani d89

New member
חבר'יה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה שיר
בחרתם לפתוח איתו את השבוע? ומדוע? שוב... שיהיה שבוע טוב ובלה בלה בלה
מעיין
נ.ב. סליחה על הצפת האייקונים, זה חדש ומאגניב לי

tomerldt

New member
שיר כל כך יפה! ../images/Emo13.gif

האמת שאני, כמו שכתבתי בסקר סוף שבוע החלטתי לפתוח את השבוע עם השיר "אהבה חדשה" של אסף אמדורסקי. אני אצרף את המילים ואכתוב כמה דברים על הדרך בה אני מתחבר אל השיר... אהבה חדשה מילים ולחן: אסף אמדורסקי איזה שיעמום בשביל מה בכלל אתה קם בבוקר כאילו שיש לך סיבה אתה צריך אהבה חדשה כזאת שתעיר אותך ותרצה ממך עוד נסעת לפה ולשם בשביל מה לטרוח בכלל הרי בסוף תתקע עוד פעם אתה צריך אהבה חדשה הלכת לבית חולים בשביל מה, אתה הרי לא ממש חולה אולי כבר כדאי לגמור עם זה לשים איזה משהו על הראש בשביל לא לראות איזה בד שחור או אולי פשוט לקשור שקית פלסטיק פשוט לקשור שקית על הראש. אתה צריך אהבה חדשה... השיר הזה כמו שלא קשה להבין מדבר על הרצון למצוא אהבה שתתפוס את החלל הריק ואת תחושת הריקנות שיש כשאין את מי לאהוב. לא תמיד זה פשוט למצוא את האהבה הזאת, לפעמים זה אפילו קשה מדי. אבל חשוב להיות אופטימיים, ולהבין שלכל דבר יש את זמנו. ממליץ למי שלא מכיר את השיר להכיר אותו, שיר אלקטרוני כמו רוב שיריו של אסף אמדורסקי.

למעלה