שבת שלום

yosef 30

New member
../images/Emo140.gif שבת שלום

שבת שלום לכל בני הבית ואורחיהם
. יש אחלה שמש בחוץ, עם רוח קרירה. מקווה שעל כולכם עבר שבוע טוב. אצלי יש כל מיני התרחשויות שאני מנסה להבין מי נגד מי
. כשהמוח והלב מתחילים לקשקש בינם לבין עצמם לא ממש יש לי סובלנת להקשיב להם... פשוט חופרים לי
. אז\ אני נוסע לצפון, לבלות עם חברים ולהנות מכל רגע. ומה אתם עושים השבת
שבת שלום לכוולכם. שבת של אור וים של אהבה
יוסף.

בופיק

New member
איזה כיף לך, צפון ../images/Emo13.gifאין כמו הצפון ...

אז מה הלב והמוח מקשקשים להם
מה הם רוצים ממך
אני בטוחה ששבת בצפון יכולה לעשות טוב, לי זה בטוח עושה טוב תמיד, אבל אני בדיוק בדרכי למרכז לפגוש את הבת זוג שלי.... לפני שאומר מה אני עושה בסופ"ש אני רוצה לסכם את השבוע המצויין שהיה לי, זה התחיל עם טיול לעין תינה עם חברים, טיול אופניים לרמת הגולן משהו מטורף, צפירה מחשש לקטיושות, מסיבת פורים לילדים של פר"ח ששם פגשתי את הילדים עם הפיגור שכלי שהדרכתי שנה שעברה בכדורגל והם זכרו אותי וזה ממש ריגש אותי בטירוף והמשיך לטקס מצטיניים של חונכים פרח שנה שעברה והרצאה על מוטיבציה שהייתה מאוד מעניינת, והסופש הולך להיות דיי רגוע, הרבה זוגיות מעט חברים
קצת שלי וקצת שלה.... ומה איתכם
שלכם בופיק

חשמל בחינם ../images/Emo62.gif

כרגיל, בופיק, מלאת אנרגיה ועושה כל כך הרבה דברים...ממה שאת עושה אפשר בקלות להפיק חשמל ולהאיר חצי תל אביב רק ממה שאת עושה...

בופיק

New member
אני אבקש אחוזים מחברת חשמל../images/Emo13.gif

טוב נו מה אפשר לעשות יש כל כך הרבה דברים לספיק ולעשות ועוד מיליון דברים שבלי קשר אני רוצה לעשות ולראות אז ככה זה יוצא:) איזה יופי הטיולים בעולם, בארגנטינה יש את האלפחורסים הכי טעים... תראה לאן כל הטיול הזה הביא אותך, חזרה אל השורשים חזרה לשיחות עם אבא, זה מדהים בעייני, פתאום נושא השיחה קרוב לשנייכם ויש לכם את הקרבה המשותפת יחד.... יום מקסים בופיק

הרבה ../images/Emo78.gif וגם ../images/Emo135.gif

היי יוסף, השמש...
- איפה היא עכשיו
יש
בחוץ... השבת אצלי עוברת בהתאוששות ממסע קצר עם בן הזוג לעיר הטנגו והגלידות (והבשר - לא תודה
) - בואנוס איירס. חוץ מהרבה הליכה ברגל ושייט על דלתת הנהר La plata, היו הרבה חוויות מעניינות וגם ביקור של משפחה רחוקה (פיזית) ורחוקה למחצה (קרבה משפחתית). נסענו שנינו לפאתי עיר ארגנטינאית מנומנמת ושם נפתחה הדלת של
מספר 1736 ויחד איתה נפתחו הסיפורים, התמונות וה-
. מה שהיה מצחיק הוא שבסופו של דבר, בגלל שהבן זוג דובר ספרדית שוטפת ואצלי זה רק Hola ו-Ciao, הוא הפך ל-
של כל העסק וחוץ ממתנות למשפחה שלי, הוא קיבל גם מתנה. היה מעניין. וזה גם עזר לי להבין שיש לי שורשים ארגנטינאים ופתאום אני מוצא עצמי מדבר עם אבא שלי שעות
, מה שלא ממש היה קורה בעבר. לפני כמה חודשים אמרה לי דוקטורית, בעקבות בעייה בריאותית, שהיחסים עם אבא שלי יתחזקו במסגרת פתרון הבעיה. וואללה צדקה.

kid of love

New member
שבוע טוב!

סוף השבוע עבר במנוחה ועם חברים... גם אצלי המח והלב רבים, אז אני נותן להם להחליט, ונהנה ממה שיש. אני נשארתי בבית, עם החבר, ועוד זוג שזמנית עבר לגור איתי. ניקינו קצת, אכלנו הרבה, והיום הצטרפו לחגיגה עוד כמה חברים, אז כמובן שהיה עוד אוכל ו...סרטים. אחד בDVD, ואחד כשהאקס עלה קצת יותר מדי פעמים ממה שהנוכחי שלי אמור לספוג...

למעלה