שבוע טוב, לחמה סמוק'ה לכל הכורדינייה

o l i v i a

New member
שבוע טוב לכולם

משלוחה בבקשה, תמונות כבר לא עושות לנו את זה!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif ברת כאלתי מה תו משדרן משלוחה?

טשטה דידי כ'מגנווילה וכ'מזבנילה, אז לחמה בטח ובטח בכלילה. סה כיסלי, בוזנך לחמה ופיכה ומה דיד ליבך גיבה.

שבוע טוב - ווואווווו סופס חאלתי בתיהל'ה לה לה

P
איך שהיה מתאים לי לחמה סמוק'ה לסעודת מלווה מלכה
בדרך כלל לסעודת מלטווה מלכה אני שבעה ומפוצצת מכול הסעודות והנישנושים על הלחמ'ה הזה היתי בכייף יורדת איך שזה נראה טוב ומגרה חושים גררררררררררררררררררררררררר דרך אגב ללחמ'ה הזה יש שם אחר :-

hemiitz

New member
שבוע מבורך לכולם

בתיה קבלת לייק בפייס על הלחמה ,אן עליך תותחית הבישול

hemiitz

New member
בתיה איתלוך תלה לייקים מן אכה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מקווה שכתבתי נכון

KURDI10

New member
דבקלוך בלישנה דני ?חחחחחחחחח

לווא מתאים לוך !חחחחחחחחח איתלוך רובה טעויות !חחחחחחחחח

נכון - וכשגרים בדירה עורפית וכול הבתים חוסמים

את האוויר ומרגישים שחים בתוך כיבשן = אין ברירה להפעיל מזגן ולקחת בחשבון שזה עלול להביא התקררות והמזגן לא רק בבית פועל - באוטובוסים - מוניות שירות - בית הכנסת וכו' וכו' עוד חודש והחום עוזב אותנו לטובת קור גשם = הגשם שיבא עלינו בברכה = אמן....... ועכשיו מצב השקדים שלי פחות כואב - כול הלילה מגרגרת מיץ לימון - ומלח עם מים = נראה שהסבתות צודקות בתרופות סבתא שיהיה אחלה יום ובריאות הכי חשובה

KURDI10

New member
עמנואלה שכחת ? החיידקים מאוד שונאים סודה

לשתייה !הנה שוב : חצי כוס מיים מורתחים שהופשרו + חצי כפית אבקת סודה ,לערבב ולגרגר ! מיד אפשר להרגיש הקלה ! ליבריאות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KURDI10

New member
לכמה סמוקה

הסבירי על השיטה של הגפרורים ,במסטר שייף אחת המיתחרות תקעה לתוך הבצק קופסת גפרורים ועל פי התמונה בסדנה שלך הנחת את הקופסה על הצלופן ,איך זה עזר לך ? אני יודע על שיטה אחרת הכנסת אצבע לתוך הבצק ,אם החור אינו ניסגר ,הבצק השלים את תפיחתו !

hemiitz

New member
המשורר :יואל יעקב

דִּמְדּוּמִים מְפֻזָּרִים בַּצַּמָּרוֹת תְּכֵלֶת נָפְלוּ אֶל נְשִׁימוֹת אַהֲבָתִי, בֵּין לִטּוּף לַנְּשִׁיקָה בֵּין יָרֵחַ לַכּוֹכָב לרַכִּיכוֹת נָשַׁמְתִּי המאושרה. פְנֵי הַלַּיְלָה בִּי נוֹגְעִים בְּתָוַי אַהֲבָה נוֹשְׁקִים לִי שְׁבוּעָתָם לְאַחְדוּת נֶאְדָּרָה. וְשַׁחַף בּוֹדֵד נוֹסֵק תַּעְתּוּעָיו שְׁקֵטִים אֶל נָמֵל מִבְטָחַי לִהְיוֹת עִמִּי בִּבְדִידוּתִי.

למעלה