שלום לך חמודה
אני מקווה שזאת תהיה הבטחה ותבויא לבקר אותי הספר מסע הנשמות מאוד יכול לעזור לך היום אם לא קראת אותו עד כה. אם יצא לי להיות בקרבת אנשים כאלה אז כן בהחלט אבא שלי ז"ל אבל הוא היה במקום שלא ממש קיבל את המצב והוא האמין תמיד עד לרגע האחרון שהוא יצא מזה, גם אצלו הסיפור היה יחסית מהיר מהרגע שגילו את זה כמובן. לאחר שהוא נפטר מספור שנים לאחר מכן הוא בא אלי בחלום ראיתי אותו בשמים ושאלתי אותו איך זה למות והוא אמר לי שזה לא כואב ושמאוד טוב לו . מדברים שאני יודעת במצבים האלה של לקראת הסוף כבר רואים את המלאכים שמלווים אותנו ובדרך כלל הנשמה עצמה כבר לא נמצאת בגוף היא יותר מטיילת ולכן פחות סובלים. אולי הגוף סובל אבל בהחלט לא הנשמה עצמה ועד כמה שידוע לי אין באמת סבל פיזי במחלה הזאת וכבר כשיש יש הרבה לצערנו הרב סמים שמרגיעים את הכל. אבל לפחות זה מרגיע. אחד הדברים החשובים שאת צריכה לעשות כרגע כל עוד את במצב שאת מסוגלת זה לסגור מעגלים תשתדלי לא להשאיר קצוות פתוחות. הביטוי של המחלה שלך זה כעסים שיש לך לגבי דברים שרצית לומר ולא אמרת והגיע הזמן שתעשי את זה ותפסיקי להתחשב באחרים אלא בעצמך בלבד ותתייחסי למה שאת עוברת כסוג של סגירה אולי לא קלה אבל היא בכל זאת תעזור לך סוף סוף להגיד את אשר על ליבך. את יודעת כל כך קשה לי ומוזר לי לדבר איתך על זה בצורה כזאת, אבל אני יודעת שאת נמצאת במקום אחר במקום אחר של הבנה וקבלה. והנה כמה מילים מהחברים שלי אלייך סוזי היקרה אישה אמיצה ויקרה את, יודעים אנו את שעוברת את בימים אלה ויודעים אנו שאין זה קל עבורך אישה אמיצה את ואהובה, הרמת ידיים מהמאבק התמידי אותו מאבק שהשתדלת כל חייך לצוף למעלה, להרים את הראש מעל המים ולחייך, אבל החיים הכריעו אותך לבסוף, סוף סוף יודעת את את המסלול של חייך מרגע שנודעה לך מחלתך משהו בתוכך נרגע משום שהרגשת שאת יכולה להפיסק לצוף ולהאבק וסוף סוף להיות את עצמך אל תוורתי על עצמך ברגעים אלו זאת שעת הכושר שלך עכשיו לעשות עבור עצמך מה שלא עשית כל חייך. אישה יקרה אל חשש מתהליך זה שעוברת את כעת, הוא יחזק אותך קבלי אותו כמתנה לחייך כתשורה מנשמתך אלייך אותה נשמה ענקית שרוצה שתנוחי מהחיים האלה לא היה לך אומץ לעשות זאת בדרך אחרת ולכן בחרה נשמתך בדרך זו. אוהבים אותך ומחזיקים לך ידיים ומברכים אותך על כל צעד והחלטה שבחרת ותבחרי בחייך אלה.