קוקוטיילים

gordi12

New member
../images/Emo140.gif קוקוטיילים

היי, יש לי קוקוטייל זכר הוא לא האכלת יד אבל הוא מוכתם והוא נותן לי לשחק איתו, אני רוצה להוסיף לו בת זוג כדי שלא יהייה לבד (הוא נמצא אצלי כבר שנתיים בערך) האם כדאי ולהביא לו בת זוג? האם הוא עדיין ימשיך לשחק איתי? יכול להיות שהוא בכלל לא יאהב את התוכית שאני אביא לו ואז הם יריבו???

רן בראל

New member
מוחתם=האכלת יד

אם הוא לא האכלת הוא גם לא מוחתם. יכול להיות שהוא פשוט התרגל אליכם ומבין שהוא לא צריך לפחד מכם.

gordi12

New member
עדיין לא קבלתי תשובה...

זה לא נכון אבל לא נכנס לויכוח הזה ... בכל מקרה לא ענית לי על מה ששאלתי .....

אפשר בבקשה לנסות...?

כשתוכי נמצא בחברת בני אדם, הוא רואה בהם בני מינו (יענו בני מין) ומבחינתו אין הבדל בינו ובין שאר בני הבית (יענו האנשים). גם אם התוכי לא מוחתם ורגיל לעוף בבית (יענו חברותי), כשכניס אליו תוכי נוסף עניין ההרגל לבני הבית ילך ויעלם, מאחר ואותו תוכי גילה את הזהות האמיתית שלו. אם יש לך את האפשרות לתת לתוכי את תשומת הלב לה הוא דרוש, גם אם הוא לא מוחתם, אז אחלה... אם יש לך ספק קטן מאוד, עדיף לוותר על החברותיות שלו ולתת לו לחיות עם בת זוג. נ.ב. אני מאוד מקווה שעזרתי

רואי

New member
מוחתם זה אכן האכלת יד...

ואני לא חושב שהוא ינשך אותך אם תמשיך לשחק איתו כרגיל, אפילו אם הוא עם בת זוג.. אם תזניח אותו זה כבר משהו אחר...

זה מה שקורה עם התוכי שלי..

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל לפני כמה ימים הבאתי לקוקוטייל שלי עוד קוקוטיילית, והם רבים בלי סוף, הוא מנסה לנשוך אותה ומתייחס אליה רע, אבל היא נורא נחמדה. התוכי שלי גם נעשה פראי. לעומת זאת, התוכית השנייה היא כמעט שבוע אצלנו וכבר מרשה לנו ללטף אותה, והיא רגועה וחמודה.

ארדטו 2

New member
תגיד איזה מצלמה זאת?.

תן פרטים קצת על המצלמה וכמה אמורה לעלות כזאת מצלמה?? תודה

gordi12

New member
תגיד איזה מצלמה זאת?. :re

זאת מצלמה דיגיטלית של אולימפוס היא עולה בסביבות 2000 ש"ח אבל היא ממש מעולה אנחנו בבית מאוד מרוצים ממנה

למעלה