צריכה עצה

5halo

New member
../images/Emo140.gifצריכה עצה

אך מדהים מדהים מה היקום היקר הזה שולח לנו... אני שכול כך פתוחה במיניות שלי וזורמת בן זוגי היקר ואהוב, מקובע מאוד.... הוא לא פתוח להתנסויות חדשות כמעט בכלל בנוסף הוא אומר שהוא בקושי מרגיש אותי וכאשר אנחנו שוכבים אז קורא לא מעט שיורד לו באמצע במקום שיגמור.... השאלה שלי היא לא מה לעשות עוד במיטה.... זה יש רעיונות.... השאלה שלי היא מה לעשות עם החוסר סבלנות שלי אליו במיטה? נמעס לי מזה שבשביל שהוא יגמור הוא צריך באמצע מין אוראלי, נמעס לי מכך שאני מרגישה שזה נטל כול פעם שהוא לא גומר וכו'... יש לי גם קושי רב עם כך שאנחנו מקיימים משגל נסוג אני מרגישה ניתוק כול פעם שהוא כבר כן גומר, וזה משאיר אותי במצב אנרגתי ורגשי מאוד רגיש. אשמח לקבל תגובות ועצות וכול מה שעולה לכן לראש תודה יקירותיי הילה

התאמות....

שלום הילה, אומרים שניגודים נמשכים, אין ספק שיש בזה שמץ של אמת. בכל התחומים. אולי דווקא העובדה שהוא ביישן מאפשרת לך להיות יותר נועזת ולהרגיש שאת יותר יוזמת ומינית ממנו. בתחילת דרכנו המינית, אנחנו מתמודדים עם כל מיני חוויות ורגשות המשפיעות על המשך הדרך. גברים רבים מתקבעים על צורות אוננות מסוימות למשל המקשות עליהם בצורות אחרות נשים, מתרגלות לתנוחות מסוימות ומתקשות לצאת מן השגרה. זה קושי ידוע אבל צריך עם סובלנות לזוז כל פעם מעט יותר ויותר בכדי להרגיש יותר ויותר בטוחים אבל האתגר האמיתי הוא בלשתף, לומר לצד השני מה שאנחנו רוצים ומרגישים לפני שזה נהיה מאוחר מדי. לא לפוצץ בגלל זה או להיות במקום שנמאס אלא במקום שפתוח לשינוי, מצד שניכם. גם טיפול זוגי תמיד יכול לעזור, ובטח לא מזיק ואז אולי תוכלי להיות קשובה לשמוע את מה שיש לו לומר. בהצלחה

5halo

New member
תודה../images/Emo140.gif

את מכירה מטפלים טובים באיזור הצפון?... אני גרה ליד קריית שמונה את יכולה לענות גם במסרים אישיים אם את לא רוצה לפרסם מישהו בפורום הילה

רופאים טובים בצפון

את יכולה להכנס לאתר של איט"ם יש שם את רשימת המטפלים אני מכירה את מרשה אלנטק אבל היא מכרמיאל לא יודעת אם זה מתאים לך

heyboy

New member
שאלה מהותית

שלום הילה, טרם אני כותב ועונה על שאלתך, הייתי שמח לדעת קצת יותר לעומק את התמונה הכוללת... לכן, אני רוצה לשאול כיצד הוא מרגיש לגבי זה? האם דיברתם על זה? אולי יש פה בעיה פיזיולוגית? האם היתה לו בעיה כזאת בעבר? (או , עם כל הצער, פשוט אין לו חיבור איתך ואת לא מגרה אותו מספיק...) האם זה מפריע לו? או שהוא סבבה ולא איכפת לו והוא בכלל לא חושב שיש פה נקודה למחשבה? מה הצד שלו?

5halo

New member
תשובות

כשהוא היה צעיר (בן 16 עד 18*) היה לו דווקא הרבה התנסויות מיניות, אבל בסביבות גיל 18 בעיקבות משבר רגשי הוא עלה 50 קילו בחצי שנה! והוא איבד כול ביטחון עצמי שהיה לו. הוא מאוד מתבייש בגוף שלו, בנוסף הוא בן קיבוץ והוא כול הזמן חושש שמסתכלים עלינו מבחוץ, וזה מוריד לו את החשק. שאנחנו שוכבים אצלי בבית זה הרבה יותר טוב, אבל אז הוא אומר שהוא לא בכושר מתעייף ולכן "יורד לו". מן הסתם הוא מרגיש די רע עם זה וזה בהחלט מפריע לו.... אבל הוא גם לא מוכן לדבר איתי על זה. ניסיתי לדבר איתו על זה כמה פעמים ולהגיד לו שבאמת לא אכפת לי עם לא כול פעם נשכב, הרי יש מספיק מה לעשות חוץ מחדירה, אבל אצלו זה סביב החדירה ואם אין לו כוח לזה אז אין לו כוח לכלום...

heyboy

New member
סליחה

היי הילה, סליחה ששאלתי ואני לא עונה, אני פשוט קצת לחץ בימים האחרונים ולא ליד המחשב , מבטיח לענות בקרוב...

heyboy

New member
הממ...

אכן סוגיה לא קלה. אני נוטה להסכים עם סבטלנה. למה להישאר עם בן אדם שנמאס לך ממנו? אומנם, כפי שלי ראובני האמרה, אכן הפכים נמשכים זה לזה, אבל יש הפכים כמו שמן ומים שלא מתערבבים... מהסיפור שלך נשמע שבן הזוג שלך סובל מתסביך (או כמה) שמקשים מאוד. הבעיה היא לא התסביך עצמו אלא העובדה שאינו רוצה לעשות דבר בנידון, להשתנות, להתגבר, להתמודד.. ובכך את למעשה נושאת נטל לא מבוטל. יתרה מכך, לא ממש מובן לי מה זאת אומרת שהכל סובב סביב החדירה?!! מה, אם הוא לא מכניס את לא נחשב?! לא מעניין אותו שום דבר? אם אין חדירה אז את לא מעניינת אותו? באמת באמת שקשה לומר משהו, אבל מה שבטוח זה שזה נראה תפוח עם קצת שחור אבל אם חותכים - יש הרבה ריקבון בפנים. אבל את כמובן זו שיודעת מה נמצא שם ואמורה להחליט האם את רוצה להמשיך ע ם התפוח הזה... (וכמובן שיש כמה גורמים שיש לקחת בחשבון, כמו למשל מה טיב היחסים בינכם? האם אתה נשואים? חברים ? יוצאים? יש ילדים וכו'...) בשורה התחתונה, אם הוא רואה שיש בעיה ומסרב בתוקף לעשות איתה משהו ( ואפילו לדבר!), זה לא מצב שכדאי להיות בו... בהצלחה :)

סבטלנה33

New member
הכל תלוי כמה הקשר חשוב לך

אם נמאס לך מימנו זו בעיה. קשה לי לתת תשובה אולי כדאי שתיתיעצי עם בעל/ בעלת מקצוע. אני יכולה להעיד על עצמי. אני לא אשאר עם גבר שנמאס לי ממנו או שהוא מהוה נטל בשבילי וכמובן לא מספק אותי.

Scorpio63

New member
בקשר למשגל נסוג...

אני זוכרת שאמרת שאת רגישה ללטקס ובגלל זה אתם לא משתמשת בקונדומים, ואני בחיפושי אחר ויברטורים קצת נסחפתי...
ובמקרה ראיתי שיש קונדומים ללא לטקס של durex אני שמה קישור לכל מקרה... בקשר לחבר שלך... אין לי הרבה להוסיף למה שאמרו כאן. אולי זה פשוט עניין של חוסר תקשורת, ויש משהו שמפריע לו והוא לא מספר לך... ולכן, אולי באמת יש מקום להתערבות מקצועית, אם הוא מסכים לה. אני לא חושבת שאת צריכה להרגיש רע עם זה שיש לך "חוסר סבלנות" אליו... זה לגיטימי שאת מרגישה ככה. מנסיון אני יודעת שסקס משפיע על כל הדברים האחרים... וכשלי ולחבר שלי היו בעיות בסקס (לפעמים עברו 3 חודשים ללא יחסי מין, מכל סוג), זה השליך על כל מערכת היחסים שלנו, ואני אפילו נפרדתי ממנו (לשבועיים
). לכן, אני חושבת שאולי אצלכם זה המצב ההפוך, ואולי יש משהו במערכת יחסים הלא מינית שלכם, שמשפיע על חיי המין שלכם... just a thought.... מקווה שהכל יסתדר

5halo

New member
הקונדומים אזלו בארץ

אני יודעת חיפשתי היה בעיה עם התאריך תפוגה או משהו כזה..... עשו החזרה כלל ארצית לפני כמה חודשים ומאז לא מביאים חדשים

Scorpio63

New member
אני ממש לא מומחית בתחום, אבל...

מה עם אמצעים אחרים? לפי ידיעתי, דיאפרגמה עשויה מגומי ולא לטקס - אז זאת אפשרות, לא? למרות שצריך להשתמש גם בקוטל זרע במקביל, אז זה קצת מסבך את העניינים... אבל בכל מקרה יותר טוב מכלום...? את יכולה ללכת לגניקולוגית שלך ולבקש ממנה להתאים לך דיאפרגמה, וגם לדבר איתה על האפשרות של חישוב הימים ה"מסוכנים" - במידה והמחזור שלך סדיר ויש לך מספיק מוטיבציה
- יש לדברים האלו אחוזי הצלחה דומים לאלו של משגל נסוג...

5halo

New member
מה שאת קוראת לו הימים ה"מסוכנים"

אני קוראת השיטה הטיבעית, שזו שיטה שלפי צמיגות ההפרשות שלך והטעם שלהם את יכולה לדעת מתי את מבייצת. אני מכירה את השיטה הזו ומשתמשת בה הבעיה היא שהיא לא הכי בטוחה שיש ובן זוגי מאוד מפחד מכך שאני יכנס להריון לא רצוי (אותי דווקא זה פחות מפחיד) אז גם שאני אומרת לו שאני לא יכולה להיכנס להריון הוא עדיין מתעקש לגמור בחוץ.....

הרבה מורכבויות

הילה יקרה, את מעלה כאן הרבה מאוד מורכבויות אני תוהה האם בן זוגך מודע לאופן שבו את מרגישה עם כל הדברים האלה האם הוא שותף אינטימי ותומך? האם יש חלקים מחוץ למיטה בקשר שלכם שנותנים לך את מה שאת צריכה? האם יש אפשרות לפנות לטיפול?

PainterJane

New member
זה באמת עובד?

אולי אני לא מחוברת לגוף שלי בשיט, אבל אני לא מצליחה לשים לב לעקביות בצמיגות ההפרשות, ואני מודה שלא ניסיתי לטעום אותן... דווקא עכשיו שיטה כזו תועיל לי מאוד כי בגלל בדיקות גנטיות הפסקתי גלולות לאיזה כמה חודשים. הוא לא מסוגל עם קונדומים. אנחנו בקושי נוגעים זה זה בזו, וזה מטריף אותי. באופן מוזר אני מרגישה יותר תסכול מחרמנות.. בקיצור אז איך השיטה הזו עובדת? איך סופרים? מה? מתי מתחילים? תודה ג'יין

5halo

New member
היי ג'יין

השיטה הזו לא ממולצת למי שלא בתוך מערכת יחסים תומכת, היא לא מאוד בטוחה ואני לוקחת פה סיכון רציני להיכנס להריון. השיטה ניקראת השיטה הטבעית לא אני מלמדת אותה אני למדתי אותה.... את מוזמנת להיכנס לגוגל ולכתוב השיטה הטבעית ולהגיע דרך זה למורה... קשה מאוד להסביר את זה לא דרך השיעורים שהיא מעבירה... שיהיה בהצלחה

למעלה