פיצי'פקס

תמי 7

New member
../images/Emo140.gifפיצי'פקס

בוקר טוב לכל המקסימות!! יצא לי להכנס לפורומים לגמרי במקרה והעלתן לי חיוך על הפנים. הכל כ"כ ספונטני כאן. אני אמא לשניים בני 10 ו- 7. יש לי שאלה - מה עושים עם כל הפיציפק'ס של הילדים (אוריגימי שעושים ושוכחים מהם, ציורים, מחקים כמעט גמורים) שמסתובבים בבית ולא ברור עדיין אם לזרוק או לא? תודה מראש ויום מקסים

אני מנפנפת פעם בכמה ימים

את כל מה שנראה לי חסר תחלית ותועלת - ציורים גמורים בחלקם, עבודת מדבקות שנישכחה מלב עטיפת מסטיק שנפלה ולא הושלכה לפח וכדומה.

מה שלא ניתן למחזר - לזרוק

אם מדובר בדברים שלא ניתן למחזר אותם, לעשות מהם דברים אחרים-יצירות, אז השליכי לפח.

אני הרכבתי מדף ולוח שעם במטבח,כל

"היצירות" עברו דרך המטבח ,הוצגו לראווה כמה ימים והייתי מחליפה בכל פעם שהגיעו חדשים . את הדברים הבאמת מיוחדים שמתי קדימה (ואח"כ גם שמרתי חלק קטן מהם) והשאר נכנסו לאחר כבוד לשקית אטומה וכבודם במקומם הונח..... בגיל 6-7 כבר שאלתי את הבנות מה לתלות ומה לשמור ,(ועדיין -עד היום -אני מקפידה לזרוק את הדברים שלהן כשהן לא בבית ובשקית אטומה ,כי עד היום אני זוכרת את הבכי של הבכורה כשמצאה "מתנה שלי מאהבה" בפח....).

אצלי הבעיה היא לא כל כך גדולה

כי הבת שלי קטנה, אבל אחותי סיפרה לי שהם תולים את הציורים של הילדים, ומציגים לראווה את היצירות מהגן, וכשמגיע הזמן להוריד, לפני שזורקים מצלמים את היצירות וסורקים את הציורים. אחר כך אפשר להחליט איזה תמונות שומרים ואיזה לא, ואפשר לצרוב הכל על דיסק וככה יש מזכרת אם רוצים, שלא תופסת מקום (כמעט). רק את הציורים הממש יפים ומיוחדים הם שומרים בתוך קופסה מיוחדת, ורק אחרי שכותבים עליהם את התאריך או את גיל הילד.

למעלה