עצה

vardaedery

New member
../images/Emo140.gifעצה

בס"ד ברצוני לבקש עצתכם: בעבר עסקתי כשחקנית בתיאטרון ומאז שהתקרבתי לרבינו (ואני באמת מקווה שכך) אני מוצאת עצמי מתגלגלת בעבודות שונות ומשונות שרק לתאר אותן צריך פורום נפרד. האם יש למישהו רעיון, עצה, קישור שיוכל לעזור לי כיצד אוכל להשתמש במקצוע שרכשתי באופן שיוכל לשרת את השם יתברך בכלל ואת רבינו בפרט ולגרום להם נחת רוח? דלגו על עצת ההתבודדות שאין שום התחלה בלעדיה... תודה מראש אמן ונזכה לקרב את הגאולה בכל מחשבה דיבור ומעשה שלנו אכי"ר

תהלים

New member
...

בס"ד ורדה, מכיון שגם אני בעברי התעסקתי בתחום אז ליבי עימך. זיכרי, קודם כל הצניעות היא מעל הכל. כיום קיימות קבוצות תיאטרון של נשים המופיעות לנשים בלבד ואף מריצות הצגות יפיפיות ברחבי הארץ, ואפילו עם שחקניות המוכרות לנו מהעבר שעשו תשובה. את יכולה לפתוח חוגי תיטרון לבנות דתיות. אך כל זאת צריך לעשות בעדינות וכמובן בהתייעצות של רב. עלי והצליחי.

vardaedery

New member
מאין יבוא עזרי

בס"ד ראשית, תודה רבה על ההתיחסות. שנית, אשמח לשמוע אם יש לך רעיון כיצד אני מגיעה אל אותן הנשים שמופיעות לבנות. חוג תיאטרון לבנות נשמע לי פחות נחוץ כיוון שקשה לי להאמין שאם שדואגת לצניעות בנותיה תעודד אותן לדבר כזה... תודה כל הברכות וכל הישועות

תהלים

New member
יחי מרדכי

בס"ד מרדכי אני חושבת שזוהי אחת הפעמים שאני נהנית לקרוא מה שכתבת. אתה פשוט צודק! תמיד אתה צודק ומוציא פנינים על הכתב, אבל הפעם עשית זאת ללא ציניות.

למעלה