על החיים

../images/Emo140.gif על החיים ../images/Emo9.gif

מעגלים שתופי האור ברבדים מוארים המעגלים מספרים סיפורים אך הצבעים משתנים הצבעים שייכים לסיפורים שאותם אנו חווים החוויות משתייכות אל השבילים שבתוכם אנו צועדים הדחיסות הקיימת מובילה אותנו אל מימדים מגוונים ומוארים ככל שאנו משתנים הרטטים הופכים לצבעונים ונקיים. הדרך שבה אנחנו חווים את החיים מקיפה את מהות האהבה ששרויה בתוך קופסא שנקראת מתנה המעגלים מסתובבים וקיימים בהם קוים עמוקים ורבדים שאין אנו מכירים החיים שייכים לאור אין סופי הקיים בתוכנו. החיים הם מתנה נתינה , אהבה אלוהים נמצא בכל אחד ואחת בתוכנו רק תלוי בנו אם נבחר להשתנות !
נהיתי פילוסופית

אני אוהבת איך שאת כותבת

את יודעת איך להתחבר לרבדים העמוקים של הנפש שנמצאת מולך זוהי יכולת מופלאה בטירוף. כל כך נעימה לי הנוכחות שלך. רשת של ביטחון
סיון

../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

נורא מוזר אני מנסה להעלות את זה על הבלוג שלי ופשוט הבלוג לא מוכן לקבל... אני כבר חשבתי אולי יש משהו בתוכן שמפריע חחחחחחחחחחחח. אני אנסה שוב יותר מאוחר אולי יש לחץ ברשת... ותתחברו לאהבה שמישהו אחר מעניק למרות שלפעמים בתוכך זה נראה ..שונה ומיוחד כי זה פשוט כיף. סובלנית יהיה בסדר ...
אין לי מושג למה אמרתי את זה קורים לי דברים נורא מוזרים בשבועים האחרון הוא יותר נכון מאז שחסי ז"ל...

יקירתי זו פשוט עוד תקלה של תפוז

כבר כמה שעות שאי אפשר לעדכן רשומות חדשות, ובגלל זה איבדתי רשומה ממש חביבה עלי. שימי לב מתי בוצע העידכון האחרון (לפני שעתיים בערך), כולי תקוה שתפוז יצליחו לפתור אותה במהרה.

שמחה לראות אותך פה ../images/Emo24.gif

הבלוג שלך מקסים.. וזה נורא מרגיז כתבה שהיא חביבה עלינו ואנחנו מאבדים אותה ני באמת מקווה שהם יסדרו את זה ומהר....

למעלה