ח חולת תשוקות New member 12/4/04 #1 ../images/Emo140.gifסקר מי מהדמויות בתשוקות אתם רוצים שנעשה שירשור תמונות ענק עליו?
S s u p e r t a l New member 14/4/04 #94 קיראו ותדעו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עוד מעט מגיעים למאה באו נסים עוד תמונות והודעות ווו תגובות... או.קי
קיראו ותדעו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עוד מעט מגיעים למאה באו נסים עוד תמונות והודעות ווו תגובות... או.קי
ה המעריצה של יוליה New member 12/4/04 #4 איתן!! ולא על לואיס כי עשינו עליו מיליון שרשורים...בואו נחדש קצת.. איתן איתן איתן
ה המעריצה של יוליה New member 12/4/04 #6 סוף סוף אחת שיש לה שכל... איתן הרבה יותר חמוד מלואיס! ואני באמת לא יודעת אם אני אמשיך לראות את הסדרה אחרי שהוא הולך...כי בוא נודה בזה פוקס לא יהיה מספיק חתיך...וגם לואיס לא....
סוף סוף אחת שיש לה שכל... איתן הרבה יותר חמוד מלואיס! ואני באמת לא יודעת אם אני אמשיך לראות את הסדרה אחרי שהוא הולך...כי בוא נודה בזה פוקס לא יהיה מספיק חתיך...וגם לואיס לא....
ה המעריצה של יוליה New member 12/4/04 #7 ספיקינג אוף סקר... לא הגיע הזמן לחדש אותו?? כלומר סקר אמיתי...
פ פלאפל עם חריף New member 12/4/04 #8 קיי1 ושרידן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif היופי בהתגלמותן
S santa barbara New member 13/4/04 #12 יש לי רעיון... תעשו כמו שעשינו בפורום של ימי חיינו...שרשור נשיקות