סופ"ש

רוית46

New member
../images/Emo140.gifסופ"ש

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

רוית46

New member
עונה../images/Emo13.gif (היחידה בזמן האחרון../images/Emo6.gif )

שיר השבוע של לירז -אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז - אינך יכולה->החלונות הגבוהים כך או כך->רוני דלומי כל מה שיש לי->נתן גושן עייפתי ואהבה של שני אנשים-נורית גלרון משהו טוב שקרה השבוע-קיבלתי 90 במבחן בתנך
איזה חנונית אני חחח משהו רע שקרה השבוע-3 מבחנים
עיתון/ספר/תוכנית השבוע-משחק החיים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום שישי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-יום שלישי תמונה-אעלה בהזדמנות
הערות/תלונות וכו'- החיים יפים ל..? מסרו ד"ש למי שאתם רוצים-לכולםםם

אליסה13

New member
עונה

שיר השבוע של לירז -עוד צהריים,אל תפסיק,הכל יהיה בסדר,נשיקות וריסים. שיר השבוע לא של לירז -כל מיני. משהו טוב שקרה השבוע -היום הברזתי מהבית ספר. משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - כוכב נולד וגיא פינס. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יום שישי להבריז מהבית הספר. משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -אין תמונה -אין הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לכולם

RTur

New member
אמנם כבר כמעט אמצע שבוע.. אבל שיהיה

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Rihanna - California King Bed Beyonce - I Am... World Tour Jamala - For Every Heart, In My Shoes משהו טוב שקרה השבוע - 3 הופעות משהו רע שקרה השבוע - יותר מדי דברים.. עיתון/ספר/תוכנית השבוע - איזה? מי ראה טלוויזיה השבוע? חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ליום רביעי לפגישה בת"א, שאמא תחזור כבר מחו"ל משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לעבוד במקיף חח תמונה - הערות/תלונות וכו' - סורי שאני בקושי פה מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם :)

למעלה