סוף שבוע..

../images/Emo140.gifסוף שבוע..

איך עבר השבוע?
מה הדבר הכי טוב?
מה הדבר הכי מצחיק?
יש משהו מיוחד בשבת? ו.. תעשו טובה, הפורום מחפש קצת צומי..

adii123

New member
../images/Emo13.gif עבר די טוב

מה הדבר הכי טוב? התחלתי ללמוד נהיגה מה הדבר הכי מצחיק? האמת שלא זכור לי, אבל היום קיבלתי בדיחה באימייל :
בימי הביניים יצא סוחר איטלקי למסע של שנה. כשחזר גילה בביתו את אשתו, ותינוק שחור. כששאל, ענתה לו אשתו שזהו בנו. "איך בני, כשאני לבנבן והוא שחור"? "זה פשוט: הוא נולד לבן לגמרי, אבל מהר מאוד נגמר לי החלב, ומסרתי אותו למינקת השחורה. וכך, לאט לאט הוא הפך לשחור" זה נראה לסוחר קצת חשוד, ולכן הלך לאביו לשאול אם ההסבר הגיוני ואפשרי. "ודאי", ענה לו אביו. "גם לאימך נגמר החלב זמן קצר לאחר שנולדת, והנקנו אותך בחלב של פרה. והנה - לאט לאט - צומחות לך קרניים..."
יש משהו מיוחד בשבת? אוכלים בשר חחח :)

adii123

New member
תודה :)

דרך אגב, למדת לנהוג על ידני או אוטומט? ואיזה טסט עברת?

adii123

New member
תודה מאמי :)

כיף לך שנגמר לך המלווה.. אני רק שיעור שני בנהיגה.. למדת לנהוג על ידני או אוטומט? אני על ידני וזה קצת מסובך .אני שוקלת אם עדיף לי לנהוג על אוטומט ולחסוך שיעורים בגלל זה אני שואלת אותך ואת יעל :]

yaelush3

New member
היי ../images/Emo13.gif

ההתחלה זה הכי כיף, תנסי להנות מזה.. למדתי על ידני. אני חושבת שלכולם קצת מסובך בהתחלה, אבל זה עובר. באמת. וזה שווה את זה, כי הרישיון שתוציאי יהיה תקף גם לאוטומט וגם לידני. [בלי פרסומות סמויות ולא כלום, בפורום "לימודי נהיגה ותאוריה [783], יש בטאגליינס שרשור שמפרט את היתרונות והחסרונות באוטומט לעומת ידני]. מקסימוווום, תעברי באמצע לאוטומט. אבל ההפך- זה קשה. חח..חפרתי בטירוף, מצטערת..
בהצלחה!

צומי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איך עבר השבוע?ב"ה...
מה הדבר הכי טוב? וואו... יש הרבה
פגשתי את הצוות המדהים שאני עושה איתו שירות שנה הבאה
אנחנן צוות של 6 מדריכות, וכולן פשוט מתוקות...
והיה לי יומולדת 18
וחברה שלי וגלעד עשו לי חתיכת הפתעה
פיצצו לי אצ כל החדר בבלונים ושלטים!!!
ונפגשתי עם חברות טובות:)
מה הדבר הכי מצחיק? הייתי עם חברה טובה בבית קפה והיינו שם רק אנחנו, ועוד זוג אחד בדייט
יש משהו מיוחד בשבת? אמממ לא... אני צריכה להשלים שעות שינה
שבת שלום נשמות

yaelush3

New member
אאאאאאאני

מה הדבר הכי טוב? נגמר המלווה, היה לי יומולדת, נסעתי לבד פעם ראשונה, קבלתי מלא סמסים יפיןם כאלה ליומודלת.. מה הדבר הכי מצחיק?אח שלי ואנני נסענו לאיזשהו מקום, הכי מצחיק שיכול להיות. יש משהו מיוחד בשבת?לא, למען האמת. אני צריכה לישון.

למעלה