נינט היקרה!

chocolats

New member
../images/Emo140.gifנינט היקרה!

אני נכנסתי לפורום בעקבות מה שקראתי בוואלה. חשוב לי לכתוב לך ממרום גילי
(30) שתתרכזי רק בטוב בחייך ותתעלמי מהרע והמכוער שנובע רק מקנאה. ובכלל עם כל הכבוד לילדות בנות 14-15 שכל שני וחמישי מחליפות חברות , דעות ואהבות את ממש לא צריכה להתיחס , כי מאחורי כל טוקבקיסט רשע מופיע ילד אומלל שלא מרוצה מהחיים שלו , אחרת לא היה מעביר את זמנו בלכתוב באינטרנט תגובות לאנשים שהוא ממש לא מכיר ,אלא יוצא החוצה ומתמודד עם החיים. זה רעל לנשמתך , את לא חייבת כלום לאף אחד!!!! לא לעירך , לא למעריצים שעושים זאת מבחירה חופשית ולא לאף אדם זר ברחוב! תתרכזי במשפחתך אהבותיך וחברותיך הקרובות, הם האנשים היחידים שבאמת שווה להתיחס אליהם. ממתי זמר צריך לכתוב בפורום שפתחו לו מעריצים? אם כתבת יפה לך! אבל על דרך השיגרה? כנראה יש פה אנשים שזקוקים נואשות ליחס והם הצליחו להשיג ממך אותו חבל שבדרך שלילית! בקיצור יקירתי, תמשיכי ליצור, להנות,לחייך ,לאהוב ותרחיקי כל רע מחייך גם אם זה אומר לא לענות לאנשים רעים. אני!

Shandra1

New member
אבל הילדה האומללה היחידה שלא מרוצה מחייה...

... יצאה נינט! מה קרה? כותבים קצת ביקורת אז היא כבר צ'ילבה? "ברוגז ברוגז לעולם, שולם שולם אף פעם". יופי. ככה זה שפרחה עם כישרון זמרה של תוכי דפקטיבי מורמת מעם על כתפי מסמסות היסטריות בנות 15. יצא המרצע מן השק (או שמא, יצאה הפרחה מן הנינט?). שלכם, שנדרה

חתיכת מטומטמת!

אולי אם היית יודעת ומבינה את כל הסיפור לא היית מדברת ככה, למרות שאי אפשר לסמוך על זה, את מטומטמת חסרת חיים שאין לה מושג מהחיים שלה ולא מבינה כלום. זה כלכך לא ככה! אני כלכך מתעצבנת מאנשים כמוך שאין להם מושג מה קרה אבל זאת נינט אז חייבים לרדת עליה!

ילד רע 16

New member
מלים כדורבנות,

קולע.
נינט תמשיך להתעסק בשלה, הסיפור הגיע לרמות כ"כ קיצוניות ומטורפות, במובן היסטרי חדש, משהו שלא היה כמותו והאם יהיה? - לא נדע, אך לא אתאכזב אם לא (שזה מה שאני משער לבינתיים), ולאור כל אילו - הטירוף, ההיסטריה + הרוע של הקנאים (אוכלי הלב) - נינט פשוט לא צריכה להתייחס, כלומר - אני יודע כמה זה קשה לשמוע את "תסבול ותתמודד" או "תאכל ותבלע". נינט כנראה עדיין לא הגיעה לשלב ההבנה, וזה בסדר ולגיטימי, אבל מתישהו באמת יימאס, כך שבלב שלם, בפנים - היא פשוט לא תיקח אישית את זה כ"כ קשה. גם אם הפורום והבמה והמוזיקה הם הבית השני, השלישי והרביעי שלה, או הבית הראשון והיחידי - גם בבית תמיד יהיו ג'וקים מזיקים וחרקים (בד"כ לא רצויים), וגם ציפיות לעתים מתנצפות, ויש אכזבות - פשוט להפסיק לקחת דברים ברצינות. נכון שפגעו בה, ונינט מתוקה אמתית ומדהימה כשהיא כותבת מהלב ומהנשמה כל פעם מחדש, אבל לאור כל אילו אני מקווה שמתישהו זה יהיה לה הרבה יותר קל. אין ספק שזה מאתגר ברמת הרע והגרוע, אבל התוצאה היא תוצאה - וזה שנינט אכן "מאותגרת" מכל הסיפור (אכזרי להשתמש בזה, אבל זו האמת), ויצאה הרבה יותר חזקה, והרבה יותר בשלה ויודעת מה היא רוצה. אז כן, זה קשה לעבור את זה, ולדעת שאתה אולי אחד ויחיד במדינת ישראל, שאלפים עושים לו את המוות כל יום, שהחבר שלך אחד המפורסמים במדינה ושלא מפסיקים לכתוב עלייך ולפרסם בתקשורת, וזה קשה, מאוד - ואני מנסה להבין אותה (אם כי לא יכול במאת האחוזים), אבל האמת תמיד יוצאת לאור, והנינט תמיד נינט, והנינט גם תצא, והיא תמשיך לרגש, ליצור ולעשות מוזיקה.

ג ב ש ו ש

New member
יפה אמרת../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

את מוזמנת לכתוב לה את זה גם ברישמי או למייל או משהו.

למעלה