מפגש סוכות

creepy creep

New member
../images/Emo140.gifמפגש סוכות

בלי להרבות במילים, התאריכים שם חול המועד סוכות הם- 15.10- 19. 10, 22.10(אסרו חג). אם לתיכוניסטים(חוץ ממני9 יש גשר בין כיפור לסוכות, אז אפשר להיפגש גם ב12.10 אז, מתי נוח לכם? ואל תגידו שעוד מוקדם לדעת, כי החוכמה היא לקבוע מוקדם ולשריין תאריך כבר מעכשיו. ובכלל, זה לא כזה רחוק. ובקשר למיקום- אני חושבת שהסכמנו שהמפגש יהיה בכפר סבא, לא?
יש למישהו התנגדות? [ג'וני, זה אומר שאתה חייב להגיע
] שבוע טוב.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifצדיקה בסדום!../images/Emo99.gif

אני בעד, בנתיים אין לי שום תוכניות אז כל תאריך מתאים לי. זה יהיה בכפר סבא? האמת, שלי יהיה הכי נוח להגיע לת"א. אבל אני לא מתנגדת, זכותם של תושבי כפר סבא שנעשה גם אצלם מפגש
(בכל זאת, אין לי מה להתלונן, היה מפגש בבית שלי
)

TheLost

New member
כןןןן תעשו בכפר סבאאא ווהו

אין לנו גשר בין יום כיפור, אבל בעיקרון אני יכול כל יום בסוכות [נכון לעכשיו אין לי תוכניות מיוחדות]. אני רק לא יכול בשני ימי השלישי.

Angelus

New member
נשמע טוב

בכיף.. בנוגע למיקום - לא אכפת לי, אחרי מסד כל מקום נשמע לי קרוב..

Ch3nf3l

New member
כפר סבא?

איך אני אגיע לשם? חח סתם, אבל לא יודע אם יש מה לעשות פה.

Angelus

New member
מה זאת אומרת?

אנחנו באים אליך. יש לי את הכתובת..

Angelus

New member
שכחתי משהו -

היכן המפגש יתקיים? צריך מקום נוח להגעה ולישיבה.. (אני עדין חושב שהמיקום הכי מגניב היה חוף הים בחיפה)

Angelus

New member
לא, לא הצעתי לשנות מיקום

אמרנו כפ"ס, זה יהיה כפ"ס.. אנחנו המטייל הארצי.. כשיגמרו לנו מקומות - נחזור על מקומות שהיינו בהם כבר.

TheLost

New member
אני בעד הפארק...

אני גר קרוב לתחנה המרכזית ככה שכל מי שיגיע לשם, אני אבוא לאסוף אותו במכונית שלי (שקוראים לה רגליים! חהחה! והיא לא עושה שק קמח!). אלא אם כן חן ירצה לארח אותנו, אני בטוח שכולנו רוצים לדעת היכן האגדה גדלה.

Ch3nf3l

New member
אני גר פה,

ואני בקושי יודע איך להגיע אליו. כן, אבל הפארק רעיון נחמד. אולי גם נעשה על האש?

steelwater

New member
יי מפגש!

אני עוד לא יודעת, כאילו כל עוד אני לא קובעת עבודה אז נראה יל שוח לי, אז אני צריכה לקבוע עבודה לפי תאריך ועדיף לפי תאריך שנוח לכם גם

mikmik000

New member
יאי :)

מלא זמן לא הייתי במפגש O: גם לי אין גשר בין כיפור לסוכות, אבל כל שאר התאריכים נכון לעכשיו מתאימים לי :] וכפר סבא נשמע בסדר, זה לא כזה רחוק לי.

hodown

New member
כפר סבא קצת רחוק לי...

אין משהו יותר קרוב לאירופה?

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

טרנסלבניה.. אבל בסוכות 2009, סבבה? בע"ה..
מה קורה? איך הולך?

hodown

New member
הולך מאוד לאט נו מה לעשות

היום עמדתי בתור במשך 6 שעות להיכנס לדלת מסכנה ובסוף לא נכנסתי כי אמרו לי שזה מחר. נו מה דעתכם. זה לא אשמתי שאלתי מיליון פעם אם אני צריכה להיכנס לשם ואמרו לי כן. הרומנים האלה

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif אנגליה!! אני בעד בהחלט

נשב בריג'נס פאק ונשתה לנו כוס קפה מסטארבאקס ונביך את רון ליד סער בדישי

למעלה