מספר שאלות

../images/Emo140.gif מספר שאלות

שלום לכם
רציתי לדעת מתי מתחילה העונה החדשה של קייל XY (אם זה משנה אז יש לי YES)? כמה עונות יש בסה"כ לסדרה והאם היא עדיין משודרת בארה"ב או שהיא כבר ירדה מהמסכים סופית? תודה רבה

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי אפילו כח לחפש את שרשור השאלות הנפוצות

אבי, תעשה עם זה משהו כבר
בכל אופן העונה החדשה מתחילה בישראל בינואר יש כרגע שתי עונות ונכון להרגע היא לא משודרת בארה"ב הסדרה צפויה לחזור לשידור בארה"ב בינואר (לא היא עוד לא ירדה משידור) יום טוב

תודה רבה ../images/Emo140.gif

פשוט לפני כמה ימים התקשרתי ליס והנציג שלהם אמר לי שאין לו שום מידע לגבי העונה השנייה ולפי מה שהוא רואה יש רק עונה אחת לקייל XY ולא צפויה עונה נוספת. כך שטוב לדעת שיש עוד עונה, זה פשוט מוזר שבפורום כבר יודעים מתי הסדרה תשודר בארץ בזמן שנציגי שירות טועים ומטעים. את צריכה לדרוש משכורת מיס, גם ככה את עושה עבודה טובה יותר מנציגי השירות שלהם

adii1201

New member
הם סתם סתומים...

אבל האמת שאני שלחתי להם מייל והם ענו לי שהם עוד לא יודעים מתי בדיוק תעלה הסדרה לאוויר פה בארץ אבל שזה יהיה בסתיו.. כנראה שזה שדיברת איתו לא ממש מבין מהחיים שלו

זה מאוד מעצבן

שבין כל עונה יש הפסקה של כחצי שנה (אם לא יותר)! ואני לא מתכוונת רק לקייל אלא לכל הסדרות. בכל אופן, זה בטוח שהעונה החדשה תשודר בינואר גם ב-yes?

adii1201

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

לגבי הסדרה, בעיקרון בינואר עולה עונה 2.5 בחו"ל אז הנחנו שכאן הם ישדרו את עונה 2 במקביל לעונה 2.5 בחו"ל אבל זה לא סופי לחלוטין.

adii1201

New member
../images/Emo207.gifזה באמת מזכיר לי../images/Emo26.gif

היה בראש1 מיני כתבה על קייל
אני אגיד לכם מה הם כתבו
כל הזכויות שמורות לראש1
"סדרת המדע הבדיוני המשפחתית שעוקבת אחר הנער המסתורי חסר הפופיק "קייל XY" הפכה מאז שעלתה בארצות הברית באמצע 2006 לסדרת הדגל של רשת ABC משפחה. העונה הראשונה נמשכה רק 10 פרקים, העונה השנייה כוללת 23 פרקים (עכשיו בדיוק יצאה העונה השנייה לחופשה בגלל הכריסמס) ועכשיו אישרו תהיה גם עונה שלישית שתכלול, נכון לעכשיו, 10 פרקים נוספים, אך כרגע עוד אין לה תאריך לשידור בארה"ב. בארץ בדיוק הגיעה לסופה העונה הראשונה בערוץ 3, גם לצופי HOT וגם לצופי YES". ואני שוב מזכירה- הזכויות שמורות לראש1

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמי מותק? ראש 1? שונאת אותם../images/Emo11.gif

ולא רק כי אני מנויה למעריב לנוער, אלא כי הם אמרו שהסולנית של פאראמור היא אבריל החדשה! הם יודעים לאן הם יכולים ללכת

אני מאמינה שהיא דיברה על קייל

ובכל אופן שני העיתונים זבליים באותה רמה. ואני בכלל לא אכנס למה דעתי על היילי ואבריל

adii1201

New member
../images/Emo6.gifאת משעשעת אותי!

את מזכירה לי אותי בימים של היסודי שהערצתי את בריטני ספירס *מתביישת עד עמקי נשמתי* והתעצבנתי כל פעם שאמרו עליה משו רע
אגב, אני הור*תי את הדיסק של פאראמור בגלל הכתבה הזו ואני חייבת לציין, וסליחה לכל המעריצים, שהם על הפנים
לא רק שהשירים שלהם זה סתם מוזיקה רועשת ובקושי שומעים אותם שרים הם גם לא יודעים להקליט והשירים נשמעים ממש חלש וזה לא בעיה בקובץ שמעתי את השירים גם באתר שלהם מכמה מחשבים
בקיצור על הפנים ואני לגמרי לא מסכימה להשוואה עם אבריל

darklighter

New member
כמה הם חידשו פה אני לא מעכלת את כל המידע../images/Emo69.gif

+
חחח טוב זה עדיף מכלום... תודה עדי

תודה. ../images/Emo58.gif 2X5 שאלה

מאוד מעניין אותי רק לדעת האם בהמשך העונה דקלן ולורי יחזרו. מעצבנת אותי הבחורה הזאת שנדבקה אליו ככה. מישהו מוכן לספר לי?

darklighter

New member
תשובה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לצערי הם יחזרו
ואם בבחורה שנדבקת אליו ככה התכוונת לג'סי- היא תפסיק להידבק אליו ותרצה מישהו אחר...

למעלה