מי נמצא פה?

../images/Emo140.gifמי נמצא פה?

ושוב נודדת שנתי .. כאבים חזקים תקפו אותי . ולישון לא יכולה , אלך לקרא קצת לילה טוב

ערב טוב ../images/Emo24.gif

היום נעדרתי מהפורום , מתנצלת ביליתי בחדר מיון , הרגל התנפחה וכאבה הרופא דאג, הדגלתה דלקת ,שוחררתי למנוחה ושוב מרותקת לכסא בשבוע הקרוב ..
תודה פרח על הדאגה .. ומה קורה פה בפורום ? אנשים נעלמו לי .. למה מברזים ...? מקווה שכולם בקו הבריאות .. טלי .

mlaor2

New member
טלי שלום

מצטערת לשמוע שמצב הרגל שלך לא משתפר ושאת סובלת כאבים. אנחנו פה ולא נעלמים, אני נכנסת כמעט כל יום חוץ משבת, אני ממש מכורה לפורום , ואם מסיבה כלשהי אין באפשרותי להיכנס אני מרגישה ממש חוסר. תרגישי טוב ותהיי בריאה.

בוקר טוב, ומה שלומנו הבוקר../images/Emo96.gif

טלי יקרה מקווה שחל שיפור במצב הרגל לפחות הקלה בכאבים לדלקת מין הסתם יקח זמן לעבור.אחרי האנטיביוטיקה וכו'.. באמת שציער אותי לקרוא שבילית את יום האתמול בחדר מיון שולחת לך אנרגיות לחיזוק ולבריאות איתנה יום נפלא לכולם

בוקר טוב חברים ../images/Emo9.gif

אחרי לילה של שינה טובה , התעוררתי לבוקר סוער , עדיין עם כאבים אבל יש שיפור .. אני שלחתי מסרים לחברות הנעדרות , אבל דואגת למשי שנעלמה כך לפתע... מקווה שכולן בסדר .. בנתיים מפגש לא יתכ ןאז מציעה מפגש צאט .. מקווה שתהיה הענות ובנתיים מזמינה אותכן לכוס קפה

בוקר טוב מוקדם מאד

הבוקר התעוררתי ב430 מהרעש מיותר לציין שרק נכנסתי למיטה ב1 עקב כאבים אני דיי מטושת , יש כאבים בבית החזה מקקווה שישתפר מהר ושח"ל בקרו אותי שלשום עפ ניידת טיפול נמרץ בסווף סגרנו על תרופת ההרגעה אולי אני מתאמצת יותר מדי לא ממש נחה אלא שומרת על האחיינית בת ה3 עם דלקת בעיניים אם לא יהיה שיפור עד שבוע הבא אז אסע לקרדיולוג, הוא דבר איתי היום טלפונית הסביר לי מה לעשות בנתיים , בשבל ראשון לחמם את החדר ושנית לנוח או לקחת משהו להרגעה של השרירים והשלד החימום של החדר עוזר , אני עוד מעט אארגן שיקחו את הקטנהנה ואז אצלול לשינה , בלילה לא מצליחה לישון

קדין

New member
../images/Emo12.gifטלי יקרה

מה שלומך? חשבתי שאת אחרי הכל ואת מתאוששת מה קורה עם הרגל? שמרי על עצמך יקירה לא להתאמץ ותנוחי לך כמה שיותר מקווה לשמוע שהכל מסתדר לך
גדול

למעלה