לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

מלאכית16

New member
היה מזוויע..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

(שילחו שאני מגיעה בחלקים
היה עומס, הציפו להם את הפורום (מללא הודעות של ילדים בני שבע
) הם איחרו בכמעט שעה, בסוף הגיע רק קיצ'ס (לא שאני מתלוננת
) והוא הלך אחרי עשר דקות
כל כך מטריד...
לפחות הוא הגיב על מה שכתבתי לו...
הוא אמר שהוא חולה על התחת שלנו..אז רמזתי לו שגם אנחנו חולים על התחת שלו
חבל שהיה כל כך לא מאורגן..

love amor

New member
כן את!!

חחחחחח הייתי ב-6 וראיתי שהם לא מתכוונים לבוא אז ישר יצאתי.. ועכשיו ראיתי שרק קיציס היה(איזה חצופים!! בקושי 10 דקות..) והוא ענה לך!
נראה לי שלך הוא רשם ת'הודעה הכי ארוכה חח
מתוך ה-4 שלו...

מלאכית16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

זו לא אשמתי שיש לי כוח סבל...אתחלתי את המחשב שלוש פעמים במשך האירוח הזה, וריעננתי כל כך הרבה פעמים את הדף שזה כבר מטריד... אם המחשב היה יכול, הוא בטח היה נותן לי כפה.
התפלאתי באמת שהוא ענה דווקא לי.. כן...מתוך כל ארבעת ההודעות שהוא כתב...
אבל גם ההודעה שלי הייתה הכי ארוכה.. הכנתי מבעוד מועד.
רציתי לשלוח לו את זה בתור מכתב, אבל כנראה שאין לי כרטיסים לצילומים של האקדמיה ביום שישי, אז אמרתי לעצמי שאני כבר אשים את זה שם..
אייי...אני פשוט חולההה עליו... אין כמוהו...
צריך להביא אותו לפה
תפוז הרבה יוווותר מאורגנים בקטע של אירוחים. אני בטוחה שאירוח שלו כאן בתפוז ילך הרבה יותר טוב...

love amor

New member
צודקת!!../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

כמה ש|תפוזטיפש| באירוחים הוא הרבה יותר מוצלח ממה שהלך שם

greeneye

New member
מיאו, כן.

הוא כתב לי תודה, ושהכבשה המהוללת של פורום קיציס ופרידמן המהולל שלי נמצאת על הרמקול של הסטריאו...כמו שהוא כבר אמר לי צילומים קודמים...

מלאכית16

New member
אז זו היית את..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

באמת תהיתי מי נתן לו כבשה.. זה רעיון כל כך חמוווד..

greeneye

New member
הו כן!

הוא גם נתן לי נשיקה על הלחי אז. משהו שלא שוכחים.

מלאכית16

New member
אההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

זה נתן לך נשיקה על הלחי
איזה כיף לך....
מממ...הלוואי עלי.. איזה חמוד הוא..

greeneye

New member
נו כן...

אל תגידו לי שאתם הפורום היחיד שלא סיפרתי לו? כן נו...הייתה לו יומולדת והשומר המוזר הזה, המיכאלה הנגבי הגבוה נורא, הבלונדיני עם הכיפה אמר לנו ללכת כי הם יצאו עוד שעתיים. אז עשיתי לו פאפי פייס...והוא נשבר...והוא סיכם עם מישהו שאני ארד ללובי למטה. ואז שכנעתי אותו לקחת עוד מישהי מפורום קיציס ופרידמן. ירדנו למטה מתרגשות וצובטות אחת את השניה, והוא בא והבאנו לו את הכבשה, וברכה, והוא קרא אותה לידנו. וצבטנו אחת את השניה בגב וביד תוך כדי. ואז הוא נתן לשתינו נשיקה והבטיח לןנו שהוא יעלה עוד חצי שעה לדבר עם כולם. והוא באמת עלה נורא מהר. ודיבר עם כולם... היה הכי כיף שיש. יש 3 ימי צילומים לא נשכחים בעייני. היומולדת של טל (ששמו לנו "שמור" על הכיסאות, ההפקה!), היומולדת של איל (נשיקההה), ויומטוב (לשבת ליד אבי 3 וחצי שעות, ולהיות הקהל היחיד שמורכב אך ורק מ-2 הפורומים הכי שולטים שיש).

מלאכית16

New member
יאאאאאא...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

איזה כיף לכןןןן....|מבט חולמני| אוווו...נשמע שהיה כל כך כיףףףףף...|מקנא| כן..לפעמים המאבטחים נשברים. אבל זה ממש לעיתים רחוקות. רובם סתם מגעילים. משלמים להם בשביל להיות מגעילים...איזו עבודה שאווה
היומולדת של טל

greeneye

New member
כן!

עשינו לו ב-25 באיחור של שבוע (כי ביטלו אותנו ביומולדת שלו) ואירגנו משו עם מישהי מההפקה, והיא סידרה לנו "שמור" על הכיסאות....וכל הפורום ישב יחד...וטל נשלחח אליינו, למעלה, ונתנו לו את המתנות... העוגות שאפיתי יום לפני... והוא נורא שמח...ובגלל זה בסוף היום הוא נשאר אאיתנו משו כמו...חצי שעה... והיה כיף... אפילו נכבו כבר האורות באולפנים...

מלאכית16

New member
אהההההה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

את רוצה לגרום לי להתקף לב עכשיו או אחר כך
*בשוק* איזה כייייייייף.... יווווו... אוףףף...אני גם רוצה.... |מקנא| איזה כיף לכםםםם...

למעלה