כי בשיר שלו הוא אומר "אם תספרי יום ועוד יום, יום ועוד יומיים...", זה לא מזכיר קצת את בופו? "אם תזכרו יום ועוד יום ועוד אחד ועוד אחד *יד עם 7 אצבעות* ותזכרו שבופו שם לרפא אנשים יפים גבוהים..."
אינעל העולם חלאס עם טופיקים כאלה אינעל העולם כוס עמ עמק!$^*% מה חברי הרומח עושים כשהם הולכים לישון מה חברי הרומח קוראים מה חברי הרומח משחקים מה חברי הרומח אוהבים לשמוע די כבר סעמוק יצאתם מכול החורים כבר!#%#$&^#% *הולך לשבור משהו*
תירגע יהיה טוב בסוף כולנו נמות.. רוצה לשמוע בדיחה על נקניקיות? שתי נקניקיות יושבות על מחבת פתאום אחת מתחילה לקפוץ ולהגיד: וואי חם לי חם לי חם לי חם לי אז השניה אומרת: וואי נקניקיה מדברת... אם אתה שואל את עצמך מה לעזאזל הקשר אז.... אין קשר!!... אני פשוט מתה על הבדיחה הזאת...
אבל בכל מקרה לא יהיה מפגש פורום.. כי גם אם יהיה למישהו כוח לארגן אף אחד לא יבוא.. אוףףףףףףףף חיפשתי את הספר המזויין שלי בכל הבית ואפילו ההורים שלי עזרו לי לחפש ואני לא מוצאת את החרא הזה!
אררר אם היו יכולים להרוג ספרים כבר היתי עושה את זה..
קיטיארה- לשטן סקסי ביותר עם חצאית מיני אדומה וגופייה אם מחשוף(או מחשוף אם גופייה..) קיטיארה 2-נערת פלייבוי, אבל לא אם החצאית, אם ההבשה התחתונה תחתונה. גדילן-כל דבר.משומה הוא נכנס למסיבת התחפושות עם כובע ותחפושת וחזר אם 13 כובעים, 15 מסכות ו-31 משלוחי מנות. קרמון-למשהו ילדותי כזה שקונים בחנויות. לאורנה-נסיכה ורודה. מי נהר-לעמוד.