לתת...

python 4

New member
מאדקאו... דירֶסְט,

הייתי מסכים איתך, אלא שכרגע אני מעיף מבט ימינה למדף הספרים שלי ורואה שם 101 ספרי רומח... באנגלית. אז אני יודע קצת אנגלית. מה את אומרת על זה?

../images/Emo3.gifשמתי לב למשהו...

שי גבסו ממוצע גמדי
למה
כי בשיר שלו הוא אומר "אם תספרי יום ועוד יום, יום ועוד יומיים...", זה לא מזכיר קצת את בופו? "אם תזכרו יום ועוד יום ועוד אחד ועוד אחד *יד עם 7 אצבעות* ותזכרו שבופו שם לרפא אנשים יפים גבוהים..."

../images/Emo41.gif טופיק *

למה חברי הרומח התחפשו בפורים: קיטיארה: לא התחפשה (וגם לא לבשה שום דבר מיוחד
) תניס: לא הצליח להחליט למי להתחפש. קרמון: למישהו חכם. רייסטלין: לארנב.

Wing Chan

New member
בואנה!#%$

אינעל העולם חלאס עם טופיקים כאלה אינעל העולם כוס עמ עמק!$^*% מה חברי הרומח עושים כשהם הולכים לישון מה חברי הרומח קוראים מה חברי הרומח משחקים מה חברי הרומח אוהבים לשמוע די כבר סעמוק יצאתם מכול החורים כבר!#%#$&^#% *הולך לשבור משהו*

Orbital Shadow

New member
לשאוף, לנשוף, לשאוף ,לנשוף...

תירגע יהיה טוב בסוף כולנו נמות.. רוצה לשמוע בדיחה על נקניקיות? שתי נקניקיות יושבות על מחבת פתאום אחת מתחילה לקפוץ ולהגיד: וואי חם לי חם לי חם לי חם לי אז השניה אומרת: וואי נקניקיה מדברת... אם אתה שואל את עצמך מה לעזאזל הקשר אז.... אין קשר!!... אני פשוט מתה על הבדיחה הזאת...

midnight dragon

New member
../images/Emo6.gif

למרות שכבר סיפרת לי את זה.. זה עדיין מצחיק..
ולזה שהיה לפנייך.. באמת מה זאת העצבנות הזאת.. קח את החיים באיזי

סרינה99

New member
בדיוק מה שרציתי להגיד

(חוץ מהבדיחה)... לפי דעתי צריך לשכור מדריך ליוגה למפגש פורום אחרת כמה מבעלי הטופיקים לא יחזרו ממש אמממ שלמים

midnight dragon

New member
מדריך יוגה לא יועיל..

אבל בכל מקרה לא יהיה מפגש פורום.. כי גם אם יהיה למישהו כוח לארגן אף אחד לא יבוא.. אוףףףףףףףף חיפשתי את הספר המזויין שלי בכל הבית ואפילו ההורים שלי עזרו לי לחפש ואני לא מוצאת את החרא הזה!
אררר אם היו יכולים להרוג ספרים כבר היתי עושה את זה..

midnight dragon

New member
היתי הורגת אותו עם מחשבות הליזר שלי

ברור שהיתי צריכה למצוא אותו קודם!!

nikita j y

New member
רייסטליו לא יתחפש

לסתם ארנב! אלא לארנב קטיפתי מתוק וחמוד כזה... מאמי.....

../images/Emo154.gif

קיטיארה- לשטן סקסי ביותר עם חצאית מיני אדומה וגופייה אם מחשוף(או מחשוף אם גופייה..) קיטיארה 2-נערת פלייבוי, אבל לא אם החצאית, אם ההבשה התחתונה תחתונה. גדילן-כל דבר.משומה הוא נכנס למסיבת התחפושות עם כובע ותחפושת וחזר אם 13 כובעים, 15 מסכות ו-31 משלוחי מנות. קרמון-למשהו ילדותי כזה שקונים בחנויות. לאורנה-נסיכה ורודה. מי נהר-לעמוד.

למעלה