לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

../images/Emo32.gif צועדת לקראת IVF ה-12 שלי

אתמול הזרקתי דקא 3.75 אבל רק 3/4 מהכמות ככה ביקשו בשיבא ובעוד שבועיים מתחילה גונל F וכך הלאה מקווה מאוד ששיבא יעשו את הנס תחזיקו לי אצבעות חזק חזק אם יש כאן בנות שעושות בדיקת דם ב"העמק" - עפולה ומטופלות בתל השומר אשמח שיכתבו לי מסר כי יש לי משהו לשאול אותכן תודה

s h i r a 3 0

New member
מחזיקה אצבעות מעכשיו ../images/Emo45.gif לטיפול

המנצח של תל-השומר ולא עוזבת עד הבטא.

hyb

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מתפללת שזה יהיה הטיפול האחרון בשבילך!!!!!!!!!! גם אני מטופלת בשיבא והמחלקה נהדרת-מקווה שהם יעזרו לנס שלך לקרות

שווערצה

New member
מפגרת אחריך ב-1, ומקווה לא להשיגך..

אני התחלתי אתמול את ה-IVF ה- 11...בהזרקת גונל F, כמובן (פרוטוקול של צטרוטייד ארוך, שהתחלתי להזריק לפני שבוע) מקווה לא להשיג אותך לעולם
ובעיקר מקווה שעבור שתינו זה יהיה הטיפול האחרון!

hyb

New member
שווערצה ../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אצבעותי מחוזקות גם בשבילך מתפללת לטיפול אחרון עבורך!

קודם כל מחזיקה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלשניכם

ויאלה,מספיק עם המספרים הארוכים האלו,הגיעה זמן שתעופו כבר לפורום השכן כדי שתוכלו לקבל אותנו שם בתור ותיקות הפורום. בהצלחה

גם לך מחזיקה אצבעות

ובואי נעשה הסכם אל תשיגי אותי פשוט בואי ניכנס להריון בטיפול הנוכחי וזה יהיה נהדר אולי ניפגש בתל השומר?! ב ה צ ל ח ה

neta2

New member
שווערצה ולילך - ב-ה-צ-ל -ח ה

ה- 11 שלך וה- 12 שלך.. מקווה שאלו יהיו המנצחים!! הכי בהצלחה שאפשר

למעלה