לתת...

../images/Emo140.gifלתת... ../images/Emo43.gif

לקראת חג פורים יוזם ארגון "לתת", כמו בכל שנה, מבצע איסוף מזון בשיתוף ערוץ הילדים, ערוץ "הופ" ורשתות המזון. גם אתם יכולים לתת! והאמת זה די פשוט! הארגון זקוק למתנדבים לגיוס מזון ברשתות השיווק בכל הארץ והכנת חבילות מזון במחסני ארגון "לתת" לפרטים ולהרשמה: 33-40-50-700-1 או במייל: [email protected] ביום שישי, 27.2.04 יתקיים "קרנבל לתת באהבה", קרנבל לטיני במועדון "הזירה", רח' יצחק שדה בת"א, עם בטוקדה, רקדניות ברזילאיות, מופע קפוארה ועוד הרבה הרבה הפתעות! ההכנסות קודש לארגון "לתת"- סיוע הומניטרי ישראלי. מחיר כרטיס יקבע לפי שיקול דעתו ויכולתו של כל אורח. לאישור הגעה- ארגון לתת: 33-40-50-700-1 ************************************
"הקופסא" שלנו מתחדשת השבוע. אתם הכנסתם את הלהיט החדש של קיילי מינוג היישר אל המקום הראשון. האם בריטני ואוונסנס יוותרו לה? דרגו את המצעד הרשמי של תפוז אנשים!

../images/Emo41.gifמפגש צ'אט../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

זה לא היה ממזמן... ובגלל שאודי לא יכול לבוא לפה
אז אנחנו נארגן מפגש צ'אט לבד! יש הצעות לשעה ויום? כי לי לא ממש מנשה...

livnatkris

New member
בקשר למפגשי הצאט!

הצאט לא עובד לי לעזעזל...צריך איזשהי תוכנה או משהו (והמעניין הוא שהצאט הבסיסי כן עובד...מישהו...HELP)

Yuske

New member
חחחחחחחחחחח

בואו נגיד שהם ראו מישהו מסומם

livnatkris

New member
בבקשה

בואו נתרכז במה שאני שואלת ולא בתמונות שלפעמים משעמם לי ואני מצמידה לצורך הנאתי בלבד.... סתם עכשיו באמת למה הצאט לא עובד לי....?

OFIRB9

New member
אני שונאת את המכנסיים האלה!

והצ'ט אולי לא עובד כי כשקפץ הדבר הזה לחצת על NO במקום על YES את אמורה ללחוץ YES רוצה עוד תמונות!

livnatkris

New member
האמת ..

שלא הופיע לי שום הודעה רק המילה ERROR יעני 404 הדף אינו זמין ושטויות...ררר...אף אחד לא יודע מה לעשות?

OFIRB9

New member
גייייי *_*

אני לאהוב התפתחות אחרונה של סינדקוויל.....

למעלה