לעידן שלום

אני אולי טועה ...

אך עדיין לא מסכים איתך, ונשאר (בנתיים) דבק בדברי,כי לא שכנעת אותי.. עידן

lady71

New member
../images/Emo140.gifלעידן שלום

בעלי לפעמים מזייף אורגזמות(בערך חצי מהמקרים).אני לא אומרת לא כלום,לא רוצה להביך אותו. האם ההתנהגות שלי נכונה? האם משהו לא בסדר אצלי, אצלו,אצלנו? תודה.

lady71

New member
איך?????????

אצל גברים זה יותר קל לזהות. סדין נקי, בת זוג נקייה...

לאו דווקא .....

שלומלום לך, סדין נקי ובת זוג נקיה, האם זה אומר בהכרח שהגבר זייף אורגזמה? אינני חושב כך. יכולות להיות כמה סיבות לעניין לדוגמא כמות שפיכה בעטה יחסית שלא נוזלת מהנרתיק או אולי בעיה פיזית כלשהי. אוקצור אני עדיין לא בטוח שהוא מזייף, אינני אוצר בוודאות שהוא לא אלא רק שם את סימן השאלה. שלומלום

זיוף אורגזמות....../images/Emo5.gif

כן כן זה קורה גם לגברים!!. לא אכנס איתך לסוגיה אם זה נכון או לא...לימדו אותי בבית שאם את אומרת אז יש להתיחס אל זה כנכון. לגופו של עיניין, נכון למה שאת כותבת אין שום דבר שלא בסדר (בנתיים) אצלך אצלו ו/או אצלכם פרט לעובדה החשובה שאת לא פותחת איתו ת'סיפור...ויפה שעה אחת קודם!!!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

lady71

New member
תודה על התשובה../images/Emo23.gif

שאלה נוספת לעידן (לא לשלומלום): על מה בדיוק אני צריכה לדבר איתו? הוא לא ירגיש טוב עם זה, כי הוא רגיל להיות החזק (אנחנו נשואים יותר מ-10 שנים). נניח שהוא יגיד שהוא רוצה לספק אותי וללכת לישון. מה אני צריכה לענות/לעשות/לשנות? אולי פחות ליזום יחסי מין (אני יוזמת הרבה והוא בדרך כלל נענה)? האם זו תופעה כל כך נדירה? תודה.

פחות ליזום במין......

זה לפתוח במלחמה קרה (תרתי משמע). יפה וראוי להערכה ש-10 שנים ויותר את דואגת שבעלך ירגיש טוב....וחזק, יחד עם זאת זו טעות להמשיך כך. אני לא יודע מה הוא יענה לך, אני כן יודע שיש בינכם דפוס התנהגותי שלא נוח לך ואולי נח לבעלך והוא אולי חושב ש...מתאים לך?! (יתכן שיש עוד תחומים בחיים שזה כך...??!!לא רק במיטה.) אם יש לך קושי עם מה שקורה אז בעדינות תוך שאת נותנת לו חיזוקים פיתחי איתו ת'עיניין וכמו כל קושי אחר שאתם ניתקלים בו בחיים,יושבים יחד ופותרים (אני מקווה), כך גם כאן יש מקום לדיסקוס!! שלך עידן

למעלה