כמה שאלות..

Ronyyyy

New member
../images/Emo140.gif כמה שאלות..

1. מה הליקוי-חמה היה קשור לכל זה? 2. למה לעזעזאל תפסו את פיט הזה (נו, זה שקורא מחשבות). (נסו בלי הרבה ספויילרים) 3. אני לא מבינה משו אחד.. נראלי בפרק 2: החוקרת אמרה ש"אנשים שופדו בכלי בית, כנראה ע"י סיילר" זה ממש לא ציטוט מדויק. למה לעזאזל הוא לא יורה בהם וזהו? ואני לא בטוחה שמותר לדבר על זה בפורום (בפורום מגרש ביתי אסור.. אז אין לי מושג איך זה פה): איך אני מורידה את כל הפרקים+תרגום?.. כי אין את הכל ב"תוכנות לא חוקיות". מי שיכול להסביר לי .. אני אשמח, אני מכורה מדי בשביל לחכות שבוע. ואם אסור-אז במסרים אישייים. תודדדדדדדדדדההההההההההההההה.

א ד ו נ י

New member
יש לי אתר מצוין להורדות של גיבורים

עם תרגום לא מפרסם קישור או משהו תלחצו WNET בגוגל ותיכנסו ותורידו אל תחכו ליס שיעשו טובה של פרק לשבוע תורידוווווווווווו1!!!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אדוני

אסור בשום פורום בתפוז לדבר על הורדות לא חוקיות אז לדעתי ימחקו את ההודעות שלך.. ותדע להבא

א ד ו נ י

New member
אז ככה

הוא לא יורה בהם וזהו בגלל שהוא רוצה את המוח שלהם של כל האנשים עם היכולות ולהתביע את זה בד.נ.א שלו כדי שיהיה לו את הידע והיכולת ו... למה תפסו את הקורא מחשבות נראה לי אני לא זוכר אני סימתי כרגע את העונה שיאווווווו עונה כזאת יפה פארקמן את אולי מתכונת?אז ככה הם תפסו אותו כדי לדעת מה הד.נ.א שלו וכל הדברים שבגוף שלו הם(קבוצה של אנשים)שעוקבים אחרי אנשים עם יכולות כאלה עורכים ניסוים עליהם אבל כמו שראיתי בעונה ידש להם הרבה פאשלות הייתי בארהב ואתם לא יודעים מה הולך שם בגלל גיבורים יש שם קומיקסים וחוברות וספוילרים וספרים ועיתונים אני ממש השתגעתי אף אחד לא יודע שום ספוילר (כאילו רק מה שאנחנו יודעים)ובנוגע לפרק האחרון אני יודע רק פרט אחד אתם לא תאמינו וזה ממש משנה את הכל סדרה מעולה!

א ד ו נ י

New member
ויש לי אתר מצוין של הורדות עם תרגום

פשוט חבל על הזמן לחכות ליס שהם יעשו טובה פרק בשבוע הכי שווה להוריד ולא לבזבז זמן העונה תיסתים לקראת החופש הגדול פה וחבל אני סימתי את העונה בערך בכמה ימים

Ronyyyy

New member
תודה על הכל, אבל לא עניתם לי על

הדבר הכי לא מובן מבחינתי. מה הקשר של הליקוי חמה בתחילת העונה, ובלוגו-הסדרה? יש לזה משמעות? יש לזה איזושהיא השפעה בעלילה? על הכוחות והגילויים? או שלא? בבקשה לענות לי. תודה=] ותודה למי שענה על השאלות הקודמות!!! =]

א ד ו נ י

New member
מי שחכם יבין

פשוט יש כזה דבר שלוחצים WNET בגוגל ולא לא ימחקו את ההודעה שלי לא דיברתי באופן ישיר מי שחכם הבין ואין כל משמעות

למעלה