יקירות שלי

מצב
הנושא נעול.

דגיתי

New member
../images/Emo140.gif יקירות שלי

יקירות שלי
נראה שהמצב בפורום הולך מדחי אל דחי (חוץ מכמה שמאוד שמחות היום עקב בשורות טובות ונשלחת להן ברכה מזל טוב ענקית). אז אני יודעת שקשה לנו ורע לנו, אבל אני מתחננת בפניכם ובפניכן שלפחות היום תמצאו סיבה לעשות משהו בשביל עצמכם. נכון שלא כולם מאמינים ביום ולנטיין, אבל בשבילנו, שמחפשים סיבה לשמוח ולפנק את עצמנו, היום הזה הוא סיבה מספקת. אל תשכחו שאנחנו גם חלק מזוג (ויסלחו לי היחידות שביננו) ושחשוב לנו גם להשקיע בזוגיות שלנו ולא רק בהוספת ילד למשפחה (כי אם נהרוס את הזוגיות, אז בעצם מה עשינו בכך?). הרבה פעמים אנחנו כל כך עסוקים בטיפולים ובנגזרות שלהם (לעבוד? זה מעיק בתקופת טיפול, לצאת לנופש? אבל מה אם בדיוק יהיה ביוץ? לספר או לא לספר? הרי כולנו נתקלנו בקטעים האלה), שאנחנו שוכחים שבעצם אנחנו היינו פה קודם, שבעצם אנחנו צריכים קודם כל להשקיע בעצמנו (ברור שזה גם יועיל בזמן טיפול כי נהיה פחות חרדים ולחוצים). אז יאללה, לכו לקנות לעצמכם ולבני/בנות זוגכם משהו מפנק, צאו לסרט / מסעדה / שפת הים ותיזכרו איך זה היה לפני הטיפולים. אה, גם סקס טבעי, רק בשביל הכיף, מומלץ
שיהיה לכם יום מקסים ומלא אהבה לעצמכם ולסובבים אותכם.

אני עשיתי היום משהו נחמד

יקירות שלי
נראה שהמצב בפורום הולך מדחי אל דחי (חוץ מכמה שמאוד שמחות היום עקב בשורות טובות ונשלחת להן ברכה מזל טוב ענקית). אז אני יודעת שקשה לנו ורע לנו, אבל אני מתחננת בפניכם ובפניכן שלפחות היום תמצאו סיבה לעשות משהו בשביל עצמכם. נכון שלא כולם מאמינים ביום ולנטיין, אבל בשבילנו, שמחפשים סיבה לשמוח ולפנק את עצמנו, היום הזה הוא סיבה מספקת. אל תשכחו שאנחנו גם חלק מזוג (ויסלחו לי היחידות שביננו) ושחשוב לנו גם להשקיע בזוגיות שלנו ולא רק בהוספת ילד למשפחה (כי אם נהרוס את הזוגיות, אז בעצם מה עשינו בכך?). הרבה פעמים אנחנו כל כך עסוקים בטיפולים ובנגזרות שלהם (לעבוד? זה מעיק בתקופת טיפול, לצאת לנופש? אבל מה אם בדיוק יהיה ביוץ? לספר או לא לספר? הרי כולנו נתקלנו בקטעים האלה), שאנחנו שוכחים שבעצם אנחנו היינו פה קודם, שבעצם אנחנו צריכים קודם כל להשקיע בעצמנו (ברור שזה גם יועיל בזמן טיפול כי נהיה פחות חרדים ולחוצים). אז יאללה, לכו לקנות לעצמכם ולבני/בנות זוגכם משהו מפנק, צאו לסרט / מסעדה / שפת הים ותיזכרו איך זה היה לפני הטיפולים. אה, גם סקס טבעי, רק בשביל הכיף, מומלץ
שיהיה לכם יום מקסים ומלא אהבה לעצמכם ולסובבים אותכם.
אני עשיתי היום משהו נחמד
לא הלכתי לעבודה ובמקום זה הלכתי עם hope13 לקנות בדים לשמלות עבור הבנות שלנו. נכנסתי לחנות וביקשתי בד לשמלה לנסיכה. המוכרת שאלה אותי: "זה לפורים?" עניתי לה: "מה פתאום? זה לנסיכה אמיתית!" בחרנו בדים נוצצים, סרטים ופרחים לשמלות ויצאנו בידיים מלאות וחיוך על הפנים. אח"כ ישבנו בבית קפה ואכלנו. בילוי נהדר ליום של בטא שלילית. סקס טבעי? אני אחשוב על זה... יכול להיות רעיון נהדר.

דגיתי

New member
אם הבת שלך נסיכה...

אני עשיתי היום משהו נחמד
לא הלכתי לעבודה ובמקום זה הלכתי עם hope13 לקנות בדים לשמלות עבור הבנות שלנו. נכנסתי לחנות וביקשתי בד לשמלה לנסיכה. המוכרת שאלה אותי: "זה לפורים?" עניתי לה: "מה פתאום? זה לנסיכה אמיתית!" בחרנו בדים נוצצים, סרטים ופרחים לשמלות ויצאנו בידיים מלאות וחיוך על הפנים. אח"כ ישבנו בבית קפה ואכלנו. בילוי נהדר ליום של בטא שלילית. סקס טבעי? אני אחשוב על זה... יכול להיות רעיון נהדר.
אם הבת שלך נסיכה...
אז סימן שאת מלכה
כל הכבוד על היוזמה (ועוד ביום של בטא שלילית). אני מציעה שנפתח שרשור "איזה דבר נחמד עשיתי היום?" כדי לעודד את עצמנו. האמת היא שאני הלכתי להסתפר ויצא נהדר! לגבי הפתעה לבעלי, הפתעתי אותו ליום המשפחה, אז היום תורו להפתיע אותי (הוא כבר קיבל התרעה). חוץ מזה עוד שבוע יש לי יומולדת ואז נחגוג.

דש1דש

New member
מצטרפת לחגיגה החיובית ../images/Emo9.gif

אם הבת שלך נסיכה...
אז סימן שאת מלכה
כל הכבוד על היוזמה (ועוד ביום של בטא שלילית). אני מציעה שנפתח שרשור "איזה דבר נחמד עשיתי היום?" כדי לעודד את עצמנו. האמת היא שאני הלכתי להסתפר ויצא נהדר! לגבי הפתעה לבעלי, הפתעתי אותו ליום המשפחה, אז היום תורו להפתיע אותי (הוא כבר קיבל התרעה). חוץ מזה עוד שבוע יש לי יומולדת ואז נחגוג.
מצטרפת לחגיגה החיובית

היום התקינו לנו בבית החדש ארונות לאמבטיות - יצא מ-ד-ה-י-ם
אני כל כך מרוצה! בכלל פתאום המעבר לבית החדש נראה קרוב מתמיד - והאופטימיותת בשמיים!!!!! מקווה לא להתנפץ!

anguly

New member
לפחות חזרו לך קצת האנרגיות

אני עשיתי היום משהו נחמד
איזה כיף לנסיכה שלך שיש לה אמא כזו משקיענית

יזמה מבורכת, דגיתי

איזה כיף לנסיכה שלך שיש לה אמא כזו משקיענית
יזמה מבורכת, דגיתי
אפשר אולי לשקול הקמת פינה (שבועית? יומית? לתשומת לבך ולשיקולך, ורדה), שתקרא אולי "פינת אור" או "פינת פוליאנה" (על שם הגיבורה הספרותית המדהימה שמצאה תמיד גם סיבה לשמוח) תורמת את חלקי
כל בוקר אני קמה ובמיטתנו מצויים כל אהוביי: האיש, הצאצא והחתולה מצטרפת מיד עם פקיחת העין האנושית הראשונה
היום נפגשתי עם אחותי לסידורים משפחתיים לא כיפיים. הפצרתי בה שתיקח יום חופש . מסתבר שזה היה חיוני כי טורטרנו קצת, אבל כשגמרנו אמרתי לה: חו"ל, כאן ועכשיו. לקחתי אותה ליפו העתיקה. שוטטנו בסמטאות, נכנסנו לגלריות, ראינו את הים, את החפירות הארכאולוגיות. הסתובבנו בשוק הפשפשים- שלא הייתי בו מאז גיל 13. קניתי דברי עץ לעבודות המפיות שלי, וצמיד עם אבנים כחולות נגד עין הרע- כמו ההוא שקניתי בתורכיה ועזר לי לעבור את הבחינה... אבל נקרע אח"כ- מיששתי חצאיות משי שלא עולות עלי. זה כיף גם למשש אותן ולהסתכל. שלחתי אנרגיות אהבה לכל האנשים שהיו שם. ביחוד לאלו שנראו מוזרים וחולים. אחר כך אכלנו צהריים מול הים בשמש חמימה. ואז חזרתי הביתה- לראות שהאיש התקין לנו מדפים יפים מעל למיטה (בין מעלותיו הרבות הוא גם אמן עיצוב בעץ), לעשות עבודות יצירה עם המתוק שלי, להתחבק, וגם לקפל כביסה. ה
פה. צריך רק לפקוח את העינים. שולחת אהבה לכולם.

אין ספק שאם הנסיכה היא מלכה ../images/Emo47.gif

אני עשיתי היום משהו נחמד
אין ספק שאם הנסיכה היא מלכה

שמחה שמצאת דרך לעשות טוב לעצמך ביום כזה. מדמיינת את שיר עם שמלת נסיכה נוצצת עם סרטים ופרחים. וואו - היא תהיה כל כך יפה. שולחת נשיקות למלכה, לנסיכה ולכל המשפחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה