חוזרים/חדשים

MaStuLa76

New member
אאאאאה , חחחחחחחחחחחחח

לא , זה מהפורום השני . הרשמי של הגיים בויז. :) ויש רק בנות בפורום XD חחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו היו בנים , עזבו, חזרו . לא ברור מה איתם כיום. וערני הומו . אושרי דו הומו , לא ברור. ואני אוהבת את עברי ליייייייייידר !
אני רוצה ללכת לראשון לציון ביום העצמאות
אבל אין כסף נסיעה XD איף . קיצר חפרתי D ; ולא ענית לי, אתה גיי?

lililulu

New member
יש כמה סיבות...

1) שמועות ממקורות שקרובים אליו אומרים שלפני הפרסום הוא היה מוצהר ואחרי זה הוא החליט לשמור על זה שהצעריצים לא יפגעו או לא יודעת למה... 2) יש תמונה שלו מתנשק עם איזה קופיף אחד
...כאילו תמונה מלפני הפרסום...הוא אומר שזה לא הוא בתמונה אבל אין לדעת
אני חושבת שיש ממש מעט בנות שראו את התמונה הזאת כי היא פורסמה בפורום הרשמי ממש בהתחלה שלהם כשהם רק היו בשיר נולד...אז רוב מי שהעריץ אותם אז כבר עבר את זה מזמן [אני השרידים האחרונים של הזקנים ברשמיD:] 3) אני אישית יודעת מחבר טוב של מידן [האח התאום של ערן]...סיפור ארוך ואין לי כוח לספרD:

אני חושבת שראיתי את התמונה שהוא

"מתנשק" עם איזה אחד.. זה לא אמיתייייייייי זה פוטושופפ ערן ל-א הומווו

lililulu

New member
האמתי? ובאמת עכשיו ברגע של רצינות?

כל כך לא אכפת לי אם הוא הומו או לא...ואני חושבת שגם אתם לא צריכים להתעסק בדברים האלה... כאילו...חיים שלו...הוא הומו? סבבה! מה אז הוא לא בן אדם?! בן אדם! רוצה לשמור את זה לעצמו? שישמור! לא כל העולם חייב לדעת עם הנטיות שלו! הוא לא הומו? עוד יותר סבבה! תמיד יכולים להפיץ עליך שמועות שהם לא נכונות! אז מה מת העולם?! לא! כולה אמרו עליך משהו לא נכון...

חח אני רוצה ללכת לבית ספר לא בגלל

שאני רוצה ללמוד....אני רוצה ללכת לבית ספר בגלל מישהו חחחח..

למעלה