נו תעלי תמונה שלך מההופעה!
ב בטי סנדלר New member 12/4/07 #223 ברוכה הבאה.. בטי בוארון 14 נתניההה, נעים להכיר... וואי כמה זמן לא הייתי פה גרררר(;
ל לילוש ואושרי לנצח New member 13/4/07 #236 ברוכהה הבאהה מאמי נ.ב אני ממש מצטערתת שאניי לא רושמתת תמיד כי לפעמיםם ההודעות שאני שולחת לא נשלחותת (תפוז זבל)
ברוכהה הבאהה מאמי נ.ב אני ממש מצטערתת שאניי לא רושמתת תמיד כי לפעמיםם ההודעות שאני שולחת לא נשלחותת (תפוז זבל)
נ נופר סלב שכזאת New member 9/4/07 #23 ../images/Emo20.gifניצןןן זה בןן ! ברוך הבא השתלוות מהירה ולא לפתוח עוד הודעות
ב בתאלוש love אדמוש New member 9/4/07 #25 ../images/Emo204.gif חחח נופרר... מסכן הילד רק בה, את כבר אורמת לו לא לפתוח הודעות חדשות יותר
M matanky New member 9/4/07 #27 ../images/Emo2.gif אוקי.. חח אני גולש בהמון פורומים. ואני יודע שאסור לפתוח סתם הודעות.... אממ -_- לא ציפיתי לכזאת קבלת פנים, אבל מישהו בכל אופן יכול לענות על השאלות?
../images/Emo2.gif אוקי.. חח אני גולש בהמון פורומים. ואני יודע שאסור לפתוח סתם הודעות.... אממ -_- לא ציפיתי לכזאת קבלת פנים, אבל מישהו בכל אופן יכול לענות על השאלות?
L lililulu New member 9/4/07 #39 ../images/Emo47.gifאללה הומואים שליטה!../images/Emo6.gif../images/Emo34.gif
נ נופר סלב שכזאת New member 12/4/07 #197 ../images/Emo20.gifמה אתה רוצה רק אמרתיי! אז מעניין לי ת'תחת שאתה גולש בהמון פורמים ! המוןם כולה שתיים , תיברח
../images/Emo20.gifמה אתה רוצה רק אמרתיי! אז מעניין לי ת'תחת שאתה גולש בהמון פורמים ! המוןם כולה שתיים , תיברח
L lililulu New member 12/4/07 #201 חחחחחחח באמת כדאי שתברח...כשנופר מתעצבנת עדיף לך לא לענות להD: סתם תישאר פשוט על תתעסק עם נופר היא תביא עליך את כל קריית חייםD;
חחחחחחח באמת כדאי שתברח...כשנופר מתעצבנת עדיף לך לא לענות להD: סתם תישאר פשוט על תתעסק עם נופר היא תביא עליך את כל קריית חייםD;
M matanky New member 13/4/07 #238 חחח על הזין שלי! למה מי היא הפקאצה המעפנה הזאת?! שתתחפף לי מהפרצוף לפני שאני לא יודע מה אני אעשה לה. מעפנה, עבריינית מקלדת פח!! ואל תפתח הודעות חדשות עלק. ככה תקבלי עוד אנשים נראה מי יכנס בכלל לפורום הזה >< טוב כנראה שעוד פקאצות ..
חחח על הזין שלי! למה מי היא הפקאצה המעפנה הזאת?! שתתחפף לי מהפרצוף לפני שאני לא יודע מה אני אעשה לה. מעפנה, עבריינית מקלדת פח!! ואל תפתח הודעות חדשות עלק. ככה תקבלי עוד אנשים נראה מי יכנס בכלל לפורום הזה >< טוב כנראה שעוד פקאצות ..