חדשים

michelle75

New member
היי

הייתי בהופעה האחרונה של אריק בזאפה (למיטב ידיעתי.. אל תסקלו אותי..)זאת שהייתה בערב שבועות. קיצר, היה מ ד ה י ם. נהנתי מכל רגע, ואין מה להגיד הבחור פשוט מוכשר :] עכשיו הנה קטע- הוא הופיע עם שני שירים שלא מופיעים באלבום ואני לא מוצאת אותם בשומקום "הגשמה עצמית" ו"אם את נופלת" ממ.. יש למישהו מושג איפה אני יכולה לשמוע אותם שוב? שיהיה יום מעולה!

נדב79

New member
אהלן אני חדש פה ויש לי כמה שאלות

שלום לכולם גם אני בקטע של אריק ברמן המדליק. נראה פה סבבה של מקום אז שיהיה בהצלחה. יש לי כמה שאלות אם מירב המנהלת או מישהו אחר יוכל לעזור לי זה יהיה ממש סבבה. 1. איפה אני יכול לראות לוח הופעות שלו? 2. אריק'לה נכנס לפעמים לפורום הזה? 3. מה האימייל שלו? אני לא רוצה להציק לו אני רק רוצה להחמיא לו אני חושב שהוא ממש מעולה. אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לראות מתי יש לו הופעות ומה הכתובת אימייל שלו אני יודה לכם. תודה לכולם!

Nimrod121

New member
ברוכה הבאה.

השירים שהזכרת לא נכללו באלבום הבכורה של אריק. "הגשמה עצמית" הינו שיר שאריק שר (לבינתיים) אך ורק בהופעותיו. אם הוא יכלל באלבום הבא, את זאת אינני יודע. וכדיוע לי "אם את נופלת" הוא שיר שאריק שר רק בהופעה האחרונה, וגם אותו הוא שר רק בהופעות ואולי הוא יכלל באלבום הבא. ואגב, לי קוראים נמרוד. ואני בן 15. את מוזמנת להישאר כאן

Nimrod121

New member
ברוך הבא.

ראשית כל, שלום גם לך וברוך הבא. קוראים לי נמרוד ואני בן 15. 1. כאן תוכל לראות את לוח ההופעות של אריק. 2. זהו הפורום הרשמי של אריק, לכן ייתכן והוא נכנס לפורום מדי פעם (אך לא מגיב). נדירות הפעמים בהן הוא מגיב לשאלות שנשאלות על ידי חברי הפורום, בשרשור מסודר שמוקדש לכך. והדבר קורה כשהמנהלת (מירב) מתכננת עם אריק פגישה יזומה, בה הוא ייכנס לפורום ויענה על שאלות הגולשים שהוכנו מבעוד מועד. 3. האימייל של אריק חסוי ככל הידוע לי (אם יש לו בכלל אימייל), אך תוכל לשלוח מסר לניק "אריק ברמן" (ללא הגרשיים) וייתכן ואריק יחזיר לך בעתיד מסר תשובה בחזרה. שתהיה לך השתלבות נעימה ומהנה!

נמרוד , יש אופציה לשלוח לאריק מייל

דרך תפוז , זה בכרטיס שלו "דוא"ל" (ליד השלח מסר) וזה מגיע ישירות אליו , והוא קורא .

אם את נופלת הוא שר רק בהופעה האחרונה

בזאפה.. ועדיף שזאת תהיה הפעם האחרונה שהוא ישיר אותו
ארוווווווך כלכך!!!

חשבתי שאני חותך ורידים באמצע השיר ../images/Emo122.gif

אריק , אודי , אייל , אשתו של אייל ..לא אכפת לי כבר מי , אני פונה ללבכם , תדאגו להוציא את השיר מהפלייליסט

../images/Emo45.gifכלכך אבל כלכך צודקק!!!!

כל הסמויים האלה שקוראים פה בפורום, תדאגו להוציא תשיר הזה

ואני מקווה שאף אחד לא מקשיב לך

אתם רק שניים מתוך מכלול... זה שלא אהבתם לא אומר שבהופעות הבאות הקהל לא יאהב... מקוה מאד שהשיאר ישמר וישאר לטובת הקהל בהופעות הקרובות.... השיר צריך להשמע בהופעות הקרובות(זאפה/קמלוט)

I מ י ר ב I

New member
למה להוציא?

אני לא שמעתי אותו... ושירן אמרה דווקא שהוא ממש יפה. אני רוצה לשמוע

1shiran1

New member
הוא מדהיםםםםם ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חסרררררר לכם ותוציאו אותווווווו%$$#@ זה כל כך יפה ומוסיף לזה שרואים את אריק שר ומנגן לבד .. שיר מדהייייייים

I מ י ר ב I

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את 2 השירים האלו אפשר כרגע לשמוע רק בהופעות.

dcohn

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

כן, כמו שהם אמרו... חחחחחח

למעלה