חדשים

sivin1

New member
כתובת.

הייתי רוצה להעביר לאריק ברמן מכתב ארוך ואישי. האם למישהו או למישהי יש כתובת מייל או כתובת מגורים שאוכל לעשות זאת? תודה מראש. סיון.

dcohn

New member
וואי איזה כיף!

אני מעריצה של אריק כבר הרבה זמן ולא ידעתי שיש פורום!!!!! אז ככה יש לי כמה שאלות: 1. עדין יש כרטיסים להופעה של ה-22.5 בזאפה? מישהו יודע מאיפה משיגים הנחות אם אפשר וכו'? 2. איך אני משיגה פוסטר (כמו שיש לשי ודרור מהרדיו- למי שרואה ערוץ ביפ בהוט) ?? 3. איך אני יכולה לשמוע ת'שיר "הגשמה עצמית שכל כך אהבתי אם לא בהופעה? כי הדיסק החדש עדין לא יצא...? 4. מתי יוצא הדיסק החדש יש למישו מושג? הוא בשלבים אחרונים או רק בכתיבה? תודה רבה רבה רבה
- דורין

ady18

Well-known member
תשובות

לזאפה עד כמה שידוע יש מקומות ולא ידוע לי הנחות שיש. פוסטר כמו של שי ודרור לא מכירה אבל פוסטר של אריק יש ברשתות טאור ואם מבקשים הם מביאים לפחות לי הביאו וזה ממש יפה הגשמה עצמית כרגע רק בהופעות ניתן לשמוע.

תודה רבה

תודה רבה... אני שמחה לגלות שיש עוד לא מעט כמוני.... אני חייבת לשאול שאלה, יש לי איזו כתובת שעשויה להיות של אריק, ואני לא בטוחה, מישהו פה יודע את הכתובת שלו?

I מ י ר ב I

New member
מה תעזור לך הכתובת שלו?

אנחנו לא דנים פה בזה.יש לאריק חיים פרטים ואנחנו לא נכנסים לשם... את מוזמנת להצטרף אלינו לפורום ולדיונים. ברוכה הבאה

לא ענין של עזרה

סה"כ רציתי להעביר לו משהו, לא מחפשת לחטט בחיים האישיים שלו. מוכנה להיות החיים האישיים שלו, אבל כרגע לא מתכוונת לחטט שם. רוצה להעביר לו משהו שכתבתי, שיקרא

תעמדי בתור../images/Emo8.gif

גם אני מוכנה להיות החיים האישיים שלו שלו של אודי של אבנר מצידי גם מאיה אייל ודקל
לא מתעסקת עם גברים נשואים

לא חשבתי אחרת

ההבדל ביני ובינך הוא כנראה הגיל, אבל אני לא מתלכלכת בדברים כאלה

וואלה

אוקיי, אז אנחנו בהחלט לא נתלכלך בזה, אבל אני שמחה לדעת שיש עוד כמה אנשים שעברו את גיל 18 חוץ ממני ומעריכים את הבן אדם.

התיבה של אריק...

לכל מי ששאל , יש לאריק תיבה בתפוז שניתן לשלוח לו שם מסר אני יודע אישית מניסיון שהוא לפעמים עונה , ניתן בכל מקרה לנסות... וברוכים הבאים - לחדשים

התיבה בוטלה!

למי שניסה להכנס, יכול לראות שהדף של אריק ב myspace לא קיים יותר... או שזו רק תקלה זמנית, אין לדעת

למעלה