חדשים

ady18

Well-known member
היום הופעה של איתי

בזאפה עם חברים יוני רכטר יעל,יעל צבי הולכים תהנו

ol9it

New member
קייי ...... חדשה ../images/Emo192.gif

אז ככה נתחיל עם התפל למדי או בקיצור פרטי הת.ז =P קוראים לי אולה אני בת 18 וחצי מעיר הערסים זקנות ובני עקיבא (פ"ת) סיימתי תיכון ואני עוד מעט מתחיילת....
עכשיו לקטע היותר מענייןן... אני במקרה שמעתי את אריק ברמן (לא אני לא שומעת גלגלצ וגם לא הרבה ישראלי חח) אני לא אפרט יותר מידי, אבל הדיסק והשירים שלו עזר לי לעבור תק' ממש ממש קשה... ועשיו אפילו לעיתים אני מדליקה גלגלצ כדי לנסות לתפוס את השירים שלו.. מה שמוביל אותי לשאלה מתי ואיך אתם גילתם את הכישרון האדיר הזה ?

cspse

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

היי... אני חיימקה, בן 18.5. מעביר את הימים בין עכו לבין התנחלות חמודה בשומרון
ארי השמינית דחיתי גיוס בשנה כדי ללכת ללמוד בישיבת הסדר, אבל התהליך קצת השתבש, מסתבר, ונכון לימים אלו אני בשלבי פרידה מהכיפה... הלב נורא נמשך לתרבות החילונית, לפחות למישורים מסויימים בה, והלב נורא נמשך לת"א על כל שיש בה... ולכן החיבור לאריק ולטקסטים שלו, שבינתיים מספקים קצת את הרעב הזה.. ובכלל, כל הימים האחרונים קצת מסובכים, והמוזיקה של אריק נותנת קצת אנרגיות
אז ראיתי שיש לו פורום, והוא נראה מאוד פעיל, אז קראתי פה קצת כמה זמן, ועכשיו החלטתי להיחשף
שיהיה כיף
אז זהו נעים להכיר
שבוע טוב.

Shaaachar

New member
../images/Emo118.gifהיילו../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

מיי ניים איז שחר
, וגם אותי Eריק ברמן כבש
(סתם מתלהב שאני יודע איך מבטאים את השם
) קניתי את האלבום ופשוט התאהבתי בכל שיר
אני לא מפסיק לשמוע את האלבום כל היום, בדרך לבית ספר - באייפוד, כשאני על המחשב, כשאני נח, כש...אני פשוט לא מפסיק לחרוש
ואני מפחד שהם יימאסו. אז עכשיו אני בקצת הפסקה, מניסיון קודם
טוב, אז...אני בן 14
ו...מה יש עוד להגיד
אני מקווה שיהיה פה כיף
הכנתי לכם משהו
בהצלחה ומזל טוב על פתיחת הפורום
*מאחלעצמי השתלבות נעימה
*

Shaaachar

New member
../images/Emo163.gifתיקון המספר../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

אידיוט אני

למעלה