חדשה כאן

../images/Emo140.gifחדשה כאן

אני חדשה כאן והגעתי לכאן כי אני אשמח לעזרתכם. אני רווקה בשנות השלושים שלי שמעוניינת בזוגיות והמצב הוא שאני לא עוברת פגישה שניה. אני נחמדה, אינטלגנטית, נראית טוב, משאירה רושם טוב בפגישה אבל... (אני מצטטת את התשובות שמתקבלות לאחר הפגישה) הפירוש לאבל זה שאין קליק, לא חושב שיילך ביננו וכדו'. לי זה לא נראה שאני לא עוברת פגישה שניה באופן שיטתי וכל זאת שלא ידוע לי שיש לי איזה תופעה דוחה. הגעתי למסקנה שמשהו בפגישה לא נכון ו/או משהו שלא צריך להיות ובגלל זה אני כאן לקבל את עזרתכם שתוכלו להוציא אותי ממעגל הקסמים הנוראי הזה שמשאיר אותי בודדה.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
אין קליק

הי יקירה, ראשית אומר במצב בו את מתארת קל יותר לעזור בפגישה אישית. יש משהו שאת כנראה משדרת שאת לא מבחינה בו ויהיה קשה לעלות עליו דרך התיאורים. כמו כן הדברים יכולים להיות עמוקים ומעבר למה שניתן לברר בפורום. אשאל כמה שאלות כדי שננסה להציף כמה דברים. האם בפגישות שבהן נפגשת את היית מעונינת בפגישה שנייה? האם באמת התעניית בבחור? האם חשבת שהוא מושך? האם חשבת שהוא אינטליגנטי? על מה שוחחתם? אם השיחה זרמה? ומצד שני - מה הן הציפיות שלך מבן זוג? מה צריך להיות בו? מה את מחפשת שיקרה בפגישה הראשונה?

ענבל

נתחיל בשאלות ששאלת. ב95% מהפגישות אין מפגש שני וזה כולל פגישה עם בחור מעניין או לא (ב-5% הנותרים זה פגישות שאין סיכוי שיש מכנה משותף ביננו) ברגע שהבחור מעניין מבחינתי הוא מושך, אינטלגינטי, בעל שיחה,ויש לנו לא מעט נושאים לדבר עליהם (טיולים בעולם, קריאה,תחביבים ובאופן כללי על החיים ) והשיחה זורמת ופשוט נעים לשבת. אין תחושה של לסיים את הקפה וללכת. לגבי ציפיות, חשוב לי שהגבר יהיה מעניין ואינטלגינט, לא ליצן, שאני ירגיש שנעים לשבת איתו ויש עם מי לדבר. מבחינתי אם הפגישה הראשונה היא נעימה ולא בוהים אחד בשני והשיחה היא קלילה שצוחקים בה ולא יושבים במתח היא פגישה מוצלחת והציפיה שלי היא שיהיה המשך לפגישה שניה. זה באמת נושא לפגישה אישית ואני לא יודעת למי לפנות, אני לא מכירה מאמן בסביבתי או שמישהו ימליץ עליו. אשמח לקבל ממך הדרכה אני גרה באזור השרון

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עוד מידע

הכל נשמע כל כך טוב, למה זה לא מצליח - את שואלת ועדיין אין לנו רמז. האם ניסית לשאול חברות מה הן חושבות על האופן בו את מתנהגת בפגישות? מה הן אומרות?

נעמי67

New member
לנישנישית,

אני מזמינה אותך לבחון מס' נקודות מבט: 1. איך את רואה את עצמך? 2. איך אחרים רואים אותך? 3. איך את רוצה שיראו אותך? 4. מה את מוכנה לעשות ? אלברט איינשטיין העיר: "לא נוכל לפתור את הבעיות המשמעותיות העומדות לפנינו באותה רמת חשיבה שבה נמצאונו כשיצרנו אותן." מה שאומר שאם איזשהו דפוס חוזר על עצמו קרוב לוודאי שעלינו לשנות את רמת החשיבה שלנו. כתבת בהודעתך שאת לא עוברת פגישה שניה - נראה לי שזו הזדמנות בשבילך לבחון את הדרך שתמיד את חוזרת עליה בקיום הפגישות והשאלות על נקודות המבט יכולות לסייע לך במציאת תשובה. בהצלחה יקירה ושבוע מלא באור ואהבה,

נעמי יקרה ../images/Emo140.gif

לגבי איך אני רואה את עצמי: אני יודעת ומודעת לזה שאני בחורה שנראית טוב, שנונה, אינטליגנטית, בעלת תחומי עניין רבים, די חייכנית והתשובה הזו עונה גם לשאלה הבאה ששאלת איך אחרים רואים אותי, זה התגובות שאני מקבלת מהחברה. מבחינתם הם לא מבינים איך זה שלא הולך לי כי לא מתאים לי לא לעבור פגישה. הייתי רוצה שיראו אותי כמו שאני אמיתית, כנה, שכיף לדבר איתה וכיף להיות איתה זה מבחינה חברתית ומהבחינה הנשית שאראה מושכת ומסקרנת וככה אני חושבת שאני אבל אם לא, הייתי שמחה לשנות את זה בכדי שאצליח אבל פה הבעיה שאני לא יודעת מה הבעיה ולא יודעת מה אני צריכה לעשות ו/או לשנות ובגלל זה לפי דעתי אני צריכה מישהו מקצועי וחיצוני שיוכל לעזור לי לעלות על הבעיה הזו בכדי לצאת מהמצב המדכא והמייאש הזה.

ramib6

New member
לנישנישית כמה דברים שיכולים לעזור וכמה שאלות

שלום לך מציע לך אולי להרים טלפון לכמה מהבחורים היותר עניניים שיצאת איתם ולנסות לברר ממקום לא מתגונן אלא פשוט ממקום של מישהיא שרוצה ללמוד על עצמה -מה את משדרתבדייט ?? לעיתים אנחנו משדרים בסיטואציות שונות משהו שהוא ממש לא אנחנו מתוךלחץ,חוסר ביטחון או רצון לעשותרושם . באופן כללי בפגישות אין שום צורך לנסות לעשות רושם האני האמיתי שלך זה הכי טוב שיש וצריך להרגיש את זה עמוק בפנים. בהקשר של דייטים אולי דייט שגרתי של קפה לא משרתאותך וכדאי לךלחשוב על דייטים אחרים??? מוזמנת להיות יצירתית [כגום דייט בהליכת ערב ,דייט בסדנא מענינתאו הרצאה וכולי וכולי -- יש מליון רעיונות שאפש לייצר ] יכול להיותשאת מנסה מאד להראות כמה את נשית וכמה את מוכשרת וזה הורס? תחשבי: מה היית רוצה לקבל מהצד השני בדייט ? איךאתרוצה להרגיש ? האם את מרגישה כך? האם חשובה לךיותר ההרגשה של הצד השני משלך? תנסי לענות על כל אטלה שיהיה לך המון בהצלחה מוסיףמאמר קטן שיכול אולי לעזור

האם את מגיעה לפגישה לחפש בן זוג או למצוא אותו

האם את יודעת איזה בן זוג את רוצה למצוא? (והדגש הוא על למצוא) והאם יש אופציה שחלק מהפעמים האלו , הדחיה היא לא בגללך..... אלא כי גם בצד שני יש מישהו שלא בדיוק יודע מה הוא רוצה מהמפגש? האם את קשובה במפגש לקצב השיחה ולשפת הגוף של הצד השני? מה קורה לך אחרי מפגש לא מוצלח כזה? בהצלחה והמון אהבה יוספה

היי

שלום לך נישנישית חביבה. קודם כל ברוכה הבאה לפורום המקסים של אימון אישי . אני רואה שאת נורא חפצה בזוגיות ממושכת ואולי אפילו משהו יותר מכך אבל אני מבינה ממך שמשהו משתבש לאחר המיפגש הראשוני - המיפגש הראשוני שמיועד להכירות בסיסית ולבדיקה האם ישנו קליק בין -בעצם שני זרים שמוביל לעיתים לקליק מסויים בניהם שמוביל לרצון הדדי להמשך בדיקת הקשר ,מין הסתם ומנסיון- הקליק לא מופיע בכל פגישה ולכן מראש לא כל פגישה מובילה למפגש נוסף אך במיקרה שלך לפי מה שאת מציינת ברוב הכמעט מוחלט אין מפגש שני מה שמראה לי שיש משהו לא תקין בכל הסיטואציה של המיפגש הרי לא יתכן שבחורה שניראת טוב , נחמדה מאוד ,אינטליגנטית ויודעת להיתבטא לא רע בכלל-תרשי לי להוסיף , לא מצליחה להוביל למיפגש שני בחור שמעניין אותה מספיק. אז אני יכולה לחשוב על 3 שאלות אליך: 1.כמה פעמים בשבוע את נימצאת בדייט? 2.האם המקום שבו את מכירה הוא אנשים בעלי מכנה משותף כלשהו איתך? 3.מה מאפיין את הבן זוג שירשים אותך באמת? תחשבי על שאלותי אולי תגיעי לאיזו השגה... בהצלחה

יקירתי.האם ביטול עצמי זה מה שמשאיר אותך בודדה

האם את במעגל קסמים שכשאת מגיעה לפגישה את כבר כל כך מבוהלת בתוך תוכך? האם את מרגישה שאת נעלמת שם???? פוחדת לדבר? או שאולי להפך מהפחד לאבד את הדייט הזה את הפוך ממה שאת רוצה להציג? האם לא נכנסת ללופ של רחמים עצמיים על מה שקורה לך? וזה מוריד את הביטחון למטה יותר ועוד יותר? לדעתי,,, אין ספק שמשהו בהתנהלות שלך גורם לעלמים צעירים לוותר. השאלה שלי האם את לא משדרת שאת מוותרת על עצמך בפגישות האלה ולכן זה נעלם? אני רוצה לבדוק את הקוד המגנטי שלך . בבקשה תכתבי לי את תאריך הלידה המלא שלך. תודה ובהצלחה.

למעלה