התנצלות

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifהתנצלות

אני מתנצלת כאן בפני קהילה שלמה של מכשפים שנפגעה בגלל אמירות שלי על מכשפים אני חוזרת שוב שלא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד ואני מוכנה להושיט יד לשלום וללמוד יותר על הקהילה הזאת והכל כמובן בדרכי נועם. דרכי היא דרך של אהבה ונסיון לקבל את כולם לא תמיד זה מצליח לי אבל אני סה"כ בן אדם עם חולשות ורגשות כמו כולם אני מנסה ללמוד כמה שיותר על עוד צדדים ועוד דברים לפעמים אני מביעה התנגדות לדברים מסויימים כמו כולם וזאת משום ששוב אני אדם עם יצרים כמו כולם ולא תמיד קל לי לקבל הכל. אבל כמו שאתם יודעים העולם הוא בית ספר אחד גדול ואנחנו התלמידים. ולסיום אני שוב מתנצלת אם פגעתי במכוון או שלא במכוון באחד או בקבוצה שלמה

Jerald_Admonds

New member
כמו בשירשור שנמחק

אני מדבר רק בשם עצמי- אני יודע כמה עקלקלה הדרך למודעות עצמית וקבלה של השונה ממני(במיוחד לאור הקלות בה ניתן לצבור דעות קדומות) והרוח הגדולה יודעת שעשיתי טעויות ענקיות בעודי מנסה לצעוד בה. השירשור שנמחק התנפח ללא פרופורציה משני הצדדים ואני מקווה שהמעורבים בו ידעו כמוך להציע התנצלות ובו בזמן לסלוח לצד השני. במיוחד אלו ששלחו איומים על גבי הפורום ובמסרים אישיים. אשמח אם העניין יסתיים בשלום. תודה על ההתנצלות שלך.

Bartal j

New member
תודה לך רותי על התנצלותך ועל מחיקת השרשור

הפוגעני והתייחסותך בנושא שדנו בו במסרים. אני מקבלת את התנצלותך, ציינתי כבר שגם אני כמוך מטבעי אשת שלום, תמיד אעדיף את הפיוס ומעולם לא ארצה לחרחר ריבים מיותרים כפי שכתבתי לך קודם לכן וגם על גבי הפורום. ניסיתי רק להביע את עמדתי, ולהגן על משהו שיקר לי וכתוצאה מכך הותקפתי מילולית, לא מצידך אומנם אישית אלא ע"י אחרים גם על גבי הפורום וגם במסרים לצערי בדרך מכוערת ביותר. תודה על טיפולך בנושא. העולם הוא אכן בית ספר גדול ותמיד יש עוד מה ללמוד, אם דבריי בצורה כלשהיא פגעו בך אז קבלי התנצלותי זו לא הייתה כוונתי לפגוע. אני אכן מבינה את דברייך, ויודעת עד כמה הדרך לא קלה ופתלתלה, לדעות קדומות יש אפקט שלילי והאדם בחולשותיו האנושיות טועה זה מובן. מעלתו של אדם היא להכיר בטעותו ולבקש סליחה.. ומעלה גדולה עוד יותר היא לדעת לסלוח ולמחול.
אני מאחלת שכולנו נלמד להכיר אחד את השני ללא שיפוטיות וללא דעות קדומות, כולי תקווה שנלמד לראות מעבר לכך, ונבחר בדרך הסובלנית של הכרה והבנה. כשם שלא היינו רוצים שישפטו אותנו לא נשפוט אחרים.

העין3

New member
נו אם יום כיפור הקדים השנה אז גם אני בפנים../images/Emo13.gif

אבל עכשיו אני חושב שצריך למחוק גם את אותם דברים שנכתבו שם בבלוג ... ושיהיה לכולנו לילה נפלא.

Nel v

New member
../images/Emo23.gifרותי היקרה

התנצלות זו גדולה אשר מביאה עימה הרבה מתנות ופותחת את הלב לדרך חדשה תודה רבה לך
ויום נפלא לכולם

למעלה