הצעה...

F o l k l o r e

New member
החפרפרת

את הסיום אני לא אהבתי בכלל. הרבה יותר נחמד עם הדלתות כמו שעשו באמריקה 2, או הרכבת באוזמול 2 או אפילו האוהלים המצחיקים באוזמול 3. ועודד באמת היה שחקן טוב (זאת הייתה שרון שהוא עשה לה את זה, אגב, לא סיגל), אבל אני מניח שזה בחיים לא היה קורה אם היו מכירים את המשחק הזה. רק בישראל מישהי יכולה להאמין למישהו שאומר לה "עלית עליי ואני עם ההפקה, אבל אל תדפקי לנו ברז ותהרסי את כל התוכנית." שכונה. ולמרות שאין ספק שזאת הייתה הפקה ראויה, ובהחלט יותר טובה ממה שציפיתי שתהיה, היה חסר לה המון אווירה. באמריקה 2, אפילו שידעתי מראש מי החפרפרת, היה לאורך כל הסידרה מן אווירה כזאת של מתח וחשדות. אין, ולא תהיה עונה יותר טובה מזאת.

ilanush1

New member
תגובה לכולם על הנושא של המירוץ.....

אז ככה, זאת שרוצה את המירוץ למיליון הישראלי אז שמעי איפה את חייה?! נכון אני מסכימה שאין תקציב אבל עזבו את התקציב אתן בכלל ראיתן את המירוץ למיליון זה בכל העולם לא רק בארץ......... וחוץ מי זה לא שיש לי משהו נגד הישראלים, אבל האמת שהם לא יצליחו לעבור גם בגלל שהם לא יודעים להתנהג נכנסים ללחץ צורחים כמו משוגעים וכמו לא יודעת מה..... את יודעת כמה ריבים יהיו.. בסוף יהיו מכות אני אומרת....... וחוץ מי זה שאין תקציב בכלל ובארץ זה לא ילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואותו הדבר לגבי פרדייז הוטל אין תקציב בגרוש, למרות שבארץ זה יכול להיות יותר יפה........ לפחות עם אנשים יותר נורמלים

תגובה

ברור שזה יהיה בכל העולם וחוץ מזה שבטוח שיעשו סינון לפני (בטח לפי האנגלית הרצינות וכ'ו...) אז לחץ ובלאגן בטוח יהיה גם אצל האמריקאים זה ככה זה בכל זאת בני אדם ואם באמת רוצים יעשו תקציב וב' איפה שודרה החפרפרת באיזה ערוץ?

Boran

New member
בערוץ 2

לפני איזה 5-6 שנים בפריים טיים (8 וחצי), ובקיץ האחרון פעם בשבוע בשעה 2 בלילה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifפרדייז הוטל ישארלי-זה גאוני../images/Emo70.gif

חח.. אם יש..אני אהיה הראשון שירשם

תגובות לכל הדיון...

המרוץ המיליון הישראלי היה יכול להיות מעולה עם היה כסף...יהיה הרבה יותר קל להתחבר לזוגות הישראלים מאשר לאמריקאים.... ישראלים הם על רמה!!! ובקשר לחפרפרת זה היה הדבר הכי טוב שראיתי בחיים שלי....למרות שהרמזים שנתנו היו ממש גרועים ואךף בנאדם בעולם לא היה מקשר ביניהם...כלכ ך אהבתי את סיגי ממש רציתי שהיא תנצח וגם אהבתי ממש את דנה המעולה!!!11 טוב זהו להת'... ומה זה הדבר הזה פרדייז הישראלי???

Boran

New member
הממ

קודם כל, ישראלים הם לא על רמה. אבל הם קרובים אלינו ולכן אנחנו יותר אוהבים תכניות ריאליטי עם ישראלים. הרמזים שנתנו באמת היו מסריחים. אבל עדיין היתה עונה מעולה

SurvivorManic

New member
אתם מעדיפים רמזים ברורים???

לי לא היה שמץ מי החפרפרת וזה מה שאהבתי בזה, אפילו עשיתי עבודה גרועה בספרות כדי להספיק לראות את הפרק וקיבלתי 60~!~!~!~!~~!~!~!~~!~! אני אישית הייתי בטוח שעודד החפרפרת - הבן אדם גאון~!~!~!

F o l k l o r e

New member
לא ברורים,

אבל להגיד שזה שראינו את דגל ישראל על הפגוש האחורי של המכונית בסוף כל פרק זה רמז זה קצת פושינג איט. היה אבל רמז אחד מעולה בגרסה הישראלית, שזה היה בקטע שהם היו צריכים להצביע למי מגיע יום כיף (כשאלדד וסיגי זכו), וראו אותם מכניסים פתקים לאיזה כד או משהו בסדר שהם עפו, כשישראל אחרון ועודד לפניו. באוזמול 3 גם היו רמזים מעולים. אבל בדרך כלל הרמזים שלהם נוראיים.

אבל גם לא היה בכלל כיוון...

אם אפילו אין אפשרויות זה ממש גרוע הוא לא עשה שומדבר שיוכל לכוון אליו את האצבע אפילו קצת !!! הרמזים עם הדגל ישראל בכל מקום זה ממש רמז גרוע.... וישראלים כן על רמה!!

Boran

New member
לא, אבל רמזים נורמלים!

לא "דגל ישראל בכל חיסול" מה זה עוזר לי שזה רמז אם הוא כזה דפוק? אני אתן דוגמה לרמז בחפרפרת אוסטרליה 4, בפרק הראשון יש את המשימה הראשונה שכולם צריכים לקפוץ ממטוס צניחה חופשית בשביל לקבל את הכסף. הוסיפו לזה עוד משימה- אמרו לכל אחד לפני שהוא קופץ מספר בן 4 ספרות, שהוא צריך לזכור, ובערב מי שזכר את המספר שלו זכה לקבוצה ב-2000 דולר. המספר של החפרפרת היה 6653. אם תסתכל בטלפון הקרוב, תראה שהקוד 6653 מרכיב את המילה "מול" על הטלפון. עוד דוגמה: (כאן כתוב מי החפרפרת בסלבריטי מול 1, אולי יש סיכוי שיס ירכשו אותה, אז מי שלא רוצה לדעת שלא ירד) לחפרפרת קראו פרדריק ואן-דר-וול. היתה איזו משימה שהיתה באיזה בית, וכשהמתחרים הגיעו למטבח, אז המצלמה היתה קצת מאחורי המקרר, והיה כתוב עליו Fruit Vegetables Dairy Water הראשי תיבות של זה זה הראשי תיבות של פרדריק וואן-דר-וואל. עוד רמז, בעונה השניה של החפרפרת מאמריקה, באחד הפרקים כשהמתחרים עשו את המבחן שלהם היתה מאחוריהם תמונה של ספינה. רמז לחפרפרת, שהוא קצין בחיל הים בדימוס או משהו כזה. זה רמזים שלא קל בכלל לעלות עליהם, אבל אם ממש ממש מתאמצים אז אפשרי. כמובן הבעיה עם העונות היותר חדשות של החפרפרת היא שהם שמים גם דברים שנראים כמו רמזים- אבל הם לא, כדי לבלבל, ולכן אם אתה עולה על רמז אז מאוד קשה לך לדעת אם הוא מסיח או באמת רמז.

לא ניראה לי המירוץ למליון...

בעיקר עם כל האנטישמיות והכל... זה יהרוס הכל... וגם בחלק מהמקומות בטח יהיו כל מיני דברים שקשורים בזה וזה לא יהיה נעים...

זה יהיה כמו פרויקט Y

יענו כבר עשו כמה תוכניות ריאלטיות בישראל(פרויקט,קחי אותי,אלכס...) אז לא יודעת עם יעשו עוד למרות שממש הלך לכל התוכניוץ האלה... גם זה לא יהיה יפה כמו שזה באמריקה!!

yes REAL

New member
מה שכולם פה שוכחים (או לא יודעים)

זה שבארץ זה די יקר לעשות אפילו ריאליטי "בסיסי" (קחי אותי שרון/פרוייקט Y וכו') וזאת בשל עלויות העריכה הגבוהות בארץ. מבלי לדבר בכלל על עלויות הפקת התוכנית, בארץ - בניגוד לחו"ל - עלויות עריכה וצילום מגיעות לכאלו סכוים שתוכניות ריאליטי מופקות בסדרי גודל של הפקות עילית.

שירנלה

New member
כן. ובכלל לעשות צילומי חוץ../images/Emo26.gif

והכל בשמש, צריך עדשות מיוחדות, ואנחנו לא באמת רוצים שיעשו לנו מלון, ויצלמו אותם כל הזמן בחדרים שלהם.

sivanFlower

New member
דווקא כן עושים המירוץ למיליון בארץ!

ודווקא הולכים לצלם את זה ממש בקרוב! זה יהיה בארץ ובין זוגות שהולכים להתחתן, והמרוץ הוא לדירה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה לא המירוץ למליון

Zה גרסא מקומית ל- race to the altar - הרבה פחות נוצץ מהמירוץ למליון, מבחינת המשימות, המקומות, וכמובן אין מליון דולר. אבל גם דירה זה נחמד. נקווה שזה לא יהיה לאבי דאבי כזה ונראה יריבויות רציניות ותחרותיות.

למעלה