אז ככה...../images/Emo9.gif
אומנם סיפרתי את זה כבר, אבל בכל זאת... נסענו לתאילנד בחופשת הסמסטר שנה שעברה, היינו באחד האיים הכי יפים בעולם (קו-סאמוי). ישנו במעין בונגלוסים מדהימים כם נוף לים, ובשקיעה, המיועד (שמתעקש להישאר וירטואלי ולכן שמו לא ייחשף...) הציע שנלך לטייל קצת על החוף, כי היה לנו קצת זמן לשרוף (נסענו עם עוד 2 זוגות וקבענו איתם קצת יותר מאוחר). טיילנו קצת, והתיישבנו על שרפרפי ים כאלה על מחצלת. מלצר של אחד מבתי המלון בסביבה הגיע, והמיועד הזמין 2 כוסות יין אדום והתבוננו בשקיעה... אח"כ הוא הוציא את המיני-דיסק שלו ואמר לי שהוא הקליט לי שיר שהיה רוצה שאני אשמע ושאקרא במהלכו את מה שכתוב על צג המיני-דיסק... הוא השמיע לי רת "נוצה ברוח" של ריטה ורמי קליינשטייין ועל הצג כתב לי מגילה שלמה... זה התחיל מכמה הוא אוהב אותי ועל זה שחמש השנים האחרונות היו הטובות בחייו (זה היה באוקטובר 2001) ושהוא היה רוצה שנישאר יחד לנצח, ואז הופיעה השאלה: "Will you marry me"? הייתי בשוק טוטאלי, כי ממש לא ציפיתי שהוא יעשה את זה ככה, אז הבטתי בו ושאלתי: "אתה רציני?" (פוסטמה או מה?...) המיועד הביט בי ואמר "ברור"... בשלב הזה נפתחו סכרי הדמעות וחצי שעה (!!!) לא הפסקתי לבכות מרוב התרגשות! בינתיים, המיועד (שכבר נורא נלחץ מזה שלא עניתי לו!), הסתובב מסביב על החוף, עישן סיגריה ולא כ"כ ידע מה לעשות עם עצמו, עד שניגש אלי ושאל אותי אם אני מתכוונת לענות לו... (פוסטמה, כבר ציינתי?...) אז, סוף סוף, קפצתי עליו, נישקתי וחיבקתי אותו וצרחתי לו שבטח שאני אתחתן איתו... זה היה כ"כ מרגש! אפילו המיועד קצת דמע!.. (והמלצר התאילנדי היה בהלם מאיתנו...) אח"כ סיפרנו לחברים ופשוט היה לנו ירח דבש מדהים, שנה וחצי לפני החתונה... כשחזרנו לארץ, המיועד ואני הלכנו לקנות לי טבעת אירוסין (פחדנו לקנות בתאילנד, שלא תהייה מזוייפת...) ומאז, אנו מנסים לתכנן את החתונה שלנו, ובאמת עושים את זה נורא באיזי... החתונה תהיה ב- 29/5/03 בגן של "גבעת האירוסים"...