המלצה חמה

../images/Emo140.gifהמלצה חמה

שלום חברים, קצת נעלמתי בעיקר מעומס של פרוייקט שהשבוע מסתיים לו, אבל שמחה לספר שהפליירים שלי כבר כמעט בדפוס ואתחיל בשיווק בקרוב ואני כולי נרגשת !! . הייתי חייבת לספר על ספר חדש שיצא ולהפתעתי ושמחתי הביאו אותו אלינו לספריה ! חפץ לב- יסודות תיאטרון הבובות האמנותי מאת מרית בן ישראל ורוני מוסנזון נלקין . אני, שלא מוצאת חמש דקות ביום אפילו להיכנס לאינטרנט, נשאבתי לגמרי לתוך הספר המופלא הזה וסיימתי אותו במהלך הסופ"ש. הוא כל כך מעניין ומרתק ומצחיק, האיורים שבו כל כך עוצרי נשימה והכתיבה פשוט קולחת. יש בו גם הרבה היסטוריה אבל גם המון טיפים למפעילי בובות, כמו חשיבות המוסיקה בהצגה, יחסי מפעיל-בובה והתייחסות נכונה לקהל . כל אחד מאיתנו ימצא משהו לקחת מהספר המקסים הזה. מומלץ בחום !!

ברור שחמה, הרי את מהמדבר...../images/Emo6.gif

שלום חברה
שמח לראות אותך כאן שוב איתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על ההמלצה ועל הרצון לתת גם לנו הזדמנות להנות כמוך מחווית הקריאה האמת שבימים אלה הראש שלי לא ממש פנוי לקריאת ספרים אבל זו אחלה אופצייה לימי החג הארוכים המתקרבים אלינו...

תודה רבה על התמריץ

יש לי את הספר (עוד מעט שנה, אני תיכף הולכת לעמוד בפינה) ועכשיו איתגרת אותי מקווה להתחיל לקרוא בקרוב (תולעת ספרים שכמותי)

ועוד ספר מהמם שקראתי ורציתי לספר לכם עליו:

"הילדה מתיאטקרון הבובות" ספר עלילתי לילדים. מקסים. על יתומה מסכנה שנשבית בקסמו של תיאטרון בובות, ולמעשה מוצאת ישועה דרכו. ממש יפה. תודה חגית שהמלצת על ספר- כך שגם אני נזכרתי להמליץ על שלי.

אהלן ליאורה

ראשית תודה גדולה לך על כך שאת מקפידה להגיב על הודעות של אחרים, לעדכן, לשתף ולשאול בקביעות
תודה נוספת על ההמלצה על הספר: " הילדה מתיאטרון הבובות " האם תוכלי לספר לי מה שם המחבר\ת ושם ההוצאה והאם לדעתך זה ספר שעדיין ניתן לקנות בחנויות הספרים או שיש לחפש בסיפריות??? יום נפלא לך

מידע על הספר

קניתי אותו שבוע שעבר בצומת ספרים תמורת 30 ש"ח בלבד. שם המחברת ליסי רוזיה פונטין, הוצאת מ. מזרחי קראתי אותו בשקיקה! למרות שזה ספר ילדים. הוא לא אמור לשדרג את העבודה שלי, אבל הוא מקסים, ומאוד הזדהיתי עם הגיבורה. נסו ותיהנו!

גם קריאה רק לצורך ההנאה והנפש מספיקה

לא תמיד חייבים ללמוד, להחכים או לשדרג בעזרתו את המקצוע \ החיים וכ'ו לפעמים בהחלט מספיק המעבר לעולמות אחרים, קרובים אלינו ורחוקים מאיתנו , ההנאה שמרחיבה את הנפש, הדימיון והמוח וזה כלשעצמו כבר שידרוג שמשפיע אח"כ על כל הפעולות שאנחנו עושים אחרי קריאה שעושה לנו טוב בלב ובנשמה. שוב תודה על השיתוף
ועוד תודה גדולה על הוספת הפרטים
אני ארכוש לעצמי אותו שיהיה לי מה לקרוא במהלך החג אנסה ואני בטוח שגם אהנה

למעלה